![]() |
Darko Lazic - Korak do sna
ima li ko akorde korak do sna...????
|
Korak do sna - Darko Lazic
Dm---------Gm
Ako ste mi prijatelji, Dm---------------------D7 ne dajte mi da se predam Gm---------------Dm bolje i da umrem muski, Dm---B--------C---------Dm-D7 nego s drugim da je gledam Dm----------------------- Samo korak deli me od nje, C------Dm---------F a prvi korak uvek najtezi je F--------Gm---F------Gm korak do sna, ili do dna Dm--------B-----C----Dm na sve il nista idem ja F--------Gm---F-----Gm korak do sna ili do dna, F---------Dm-------C-------B-C-Dm na sve il nista nocas idem ja |
hvala puno zdravo bio brate
Dodato: ima li ko akorde od darka radovanovica nevero mojaili od zeljka sasica crna zeno sve sam pretrazio nisam mogao da je nadjem..hvala unapred |
Crna Zeno - Zeljko Sasic
G------------------------------
Zasto me mucis kada me ne volis, D---------C-D-Em---Am-G-Am-D--------C-D-Em--D Sto me ne ostavis,------aj,----sto me ne ostavis. Em------Dm-Em---------- crna zeno prokleta bila, Dm--------C--Dm-Em Sta ucini od mene? Am---------G-------- Da bolujem i tugujem, D----------C-Dm-Em Dusa da mi vene. |
hvala puno hvala
|
Nevera - Darko Radovanovic
Cm-----------------Fm-----
Rekla si, sve cemo zajedno -------B------------- mi smo dvoje ko jedno ----------Eb-------G7 zauvek vezani u ljubavi Cm--------------------Fm------- a gde si sad kad sve se srusilo -------B---------- vec si utehu nasla ---------------G7----------- i dobar razlog da me ostavis -----Cm--------------------- Ti, moja nevero, nevero moja -----Fm----- ajde reci mi ---------------------G7--- koga je tvoja kosa pokrila ----------------Cm-G7 u ovoj noci bez sna Ti, lazna ljubavi, ljubavi lazna meni bila si... (isti su akordi) |
Dm---------Esdur(umijesto Gmol-a)
Ako ste mi prijatelji... |
Tacno
Hvala |
hvala vam puno najbolji ste
|
Drugi put otvaraj malo manje postova kad trazis vise stvari,a i ne dupliciraj postove!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org