YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Zvučnici (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Mackie active SRM450 + koji sub predlazete 15' ili 18' (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10626)

Dule007 27.08.2009 01:23

Mackie active SRM450 + koji sub predlazete 15' ili 18'

Momci ajde par ideja ako ste raspolozeni, imam dobar deal za Mackie active SRM450 pa bih jos da uzmem jedan ili dva sub za manje do srednje svirke...da li 15' ili 18' ...pozdrav

samo da napomenem mixser je Mackie PROFX 12

braun 27.08.2009 22:02

Ako sviras aranzer idi na 15" ...

aleksandar72 27.08.2009 22:23

Uz SRM450 sasvim dovoljno 2xSWA1501!Odlicna kombinacija sa SRMom.

Poz

P.S.reci mi jel upotrebljiva kombinacija 16 na efektu, posto je delay 250ms.

Dule007 27.08.2009 23:16

mixser treba da dodje sledece nedelje pa cu a Ti javim...narucio sam ga pre nedelju dana iz Inonezije....pozrav

olympya 27.08.2009 23:48

ja imam četiri srm450 i dva suba srm1500 to je 2x600w. To je po meni mrak kobinacija jer mogu svirat di ćeš a i jako rijetko koristim sva 4 satelita tako da...nebi ga mjenjao ni za što, zato da imaš jedan ili još bolje dva suba to bi ti bilo super..pozzz

SRS1500, izvinjavam se..

Dule007 08.09.2009 08:47

Citat:

Originalno postovano od aleksandar72 (Post 100097)
Uz SRM450 sasvim dovoljno 2xSWA1501!Odlicna kombinacija sa SRMom.

Poz

P.S.reci mi jel upotrebljiva kombinacija 16 na efektu, posto je delay 250ms.

Pzdrav aleksandar72...samo dati javim, nista od mog MACKIE PROFX12...strucno me sje...Indonezani...pare platio mixera ni u snovima...MOMCI od sada samo kad kupujem preko interneta PAYPAL..
previse je lepo izgledalo da bi bilo istinito...svaka se skola placa haha

jeftabgd 08.09.2009 10:49

@Dule007-Daj malo detaljnije nam objasni tu situaciju sa mixerom da se jos neko ne za*ebe na istu foru.

Burli 08.09.2009 12:58

Ja čitav roman napisah o tim prevarama prilikom kupovine instrumenata ali nešto me forum zeznu...:confused:

Ovih dana se često pojavljuju oglasi gdje se klavijature nude za abnormalno male cifre, tako recimo Pa2x košta "čitavih" 700 eura plus 100 eura usluga dostave na kućnu adresu!? Firma koja se bavi tim poslom se navodno nalazi u UK, nude čak varijantu i da neko Vaš može provjeriti da to sve nije prevara!? Naravno sve dok Vi ne zatražite njihovu adresu...
Juče sam stupio u kontakt i sa "distributerom" koji ima sjedište u Indoneziji, kod njih je još jefitinija klavijatura(650 eura) mada nisam pitao koliko košta dostava!? Oni čak i nude mogućnost plaćanja pola novca unaprijed dok bi druga polovina bila plaćena po prijemu robe. Inače ovi indonežani pišu našim jezikom mada im glagoli i padeži idu slabije od ruke...

Ljudi čuvajte se ovakvih stvari, ne nasjedajte na prevare i poklanjajte teško zarađene pare!

Dule007 08.09.2009 14:21

Zabravite Indoneziju i tome sl. Ja sam gledao da kupim mixer i tako lutajuci i ispitujuci trzizte naidjem i na *****.OBRISAN LINK(PROČITAJ PRAVILNIK,Tačka 16)***** i tu ima svega///ima cak i MACKIE PROFX12 koji jos nije ni u americi ni u australiji dostypan kod dilera koji kazu da ce bude na proadju u NOvembru...slobodno vidite tamo i ukucajte mackie...ja stupim u kontakt preko maila i frajer prodaje samo naveliko...ja reko kao fol prodaj mi jedan da ga testiram pa ako odgovara da narucim vise...kaze ako kupujes jedan onda je $125USA+25 za transport DHL..nacin placanja T/T ili Western Union...i sta reko aje da probam...uplatim mu pare...i kaze za par dana ce dodje
2 nedelje proslo nista...ja pok daga kontaktujem preko e maila kaze poslao je, reko daj mi tel da "te"pozovem.. i da frajer neki broj tel...a ono ni tri reci engleskog...samo OK, OK..tu sam odustao...Vidim ispaljen
MOmci...moj savet...i neka je skuplje, ima bar garanciju makar i godina...i dok ne stavim u svoje ruke ne dam pare, osim ako firma ima TRUST account ili preko PAYPAL gde mozes ako ne dobijes robu da povratis pare nazad minus 3% provizija...ako izgubis ,izgubis barem 3%....
Platio skolu opet....Momci nista sa Azijom, ne verujem..3 puta gori i od nas hahaha
pozrav svima koji procitaju

Vule 08.09.2009 14:59

Kolege...držimo se teme...o prevarantima i prevarama prilikom prodaje opreme je već pisano na forumu pa potražite i izvolite o tome nastaviti tamo...hvala

Ovde http://www.yu-midi.com/forum/forumdisplay.php?f=70 postoji nekoliko sličnih tema...

Trenutno vrijeme na Forumu 04:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org