|
Koju Harmoniku pomoc
Zdravo svim clanovima Yu-midija, eh ovako imam namjeru da kupim harmoniku ovdje u Kanadi. ima ih raznih, Ima hohner, Guerrini, i jos neki, eh sad je u pitanju koja ima najljepsih zvuk za nasu muziku recimo.. sevdalinke, kola, i tako dalje ? jer trazim za manje pare oko 100-500 Kanadski Dollara.. sad neznam kolko je to evra, izvini
Dodato: jojj izvini Adminima nisam na pravo mjesto tutno .. kako da promjenim ? |
za nasu muziku dallape ili guerrini, hohnerice i weltmeisterke vec nisu za nasu muziku, samo sumnjam da ces nac dallape ispod nekih 2000 - 3000 € , pa ni za tu cijenu neces orginal talijanku nac, ne znam jbg kako se krecu cijene kod vas tamo
|
Za 500 dolara mozes jedino da kupis meh od Guerinke.Za dobru harmoniku ces morati da izdvojis izmedju 2000-5000.
Dodato: Dell po cemu si zakljucio da nema original Dallape da se nadje za 2000-3000? |
zato sto znam da kod nas jedan preprodavac za te cijene prodaje srbijanke ;)
|
I po tome si ti zakljucio da su sve ostale koje se prodaju po toj ceni nisu original?
|
samo pogledaj u kojoj regiji zivim i sve ce ti bit jasno :)
|
Cuj hohner nije za nasu muziku hm..pa zasto ja plati onda ovu svoju prije 17 godina 10.000 maraka sad se pitam:(
|
hohnericama mozes svirat nasu muziku, ali nije to to, one jesu fine, lagane, plitke dirke, ali nazalost imaju tonove vise za polke i valcere
|
Dell jesil ikad probao Honer Morino harmonike?
|
nisam, ali sam slusao i zato ti kazem ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:03 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org