YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mladi talenti (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9885)

milanceshow 25.06.2009 22:27

Mladi talenti

Otvaram ovu temu za prestavljanje prezentacije mladih i neuobicajnih talenata.Ne zelim u ovoj temi da prezentujete vec snimljen video materijal koji nije vas!

Mozete da postavite samo licni snimak.

---------------------------------------------------------------------------------
23.juna 2009 sam svirao u jednom lokalu i gazda lokala dovede nekog klinca da ga cujem kako peva............
Igrom slucaja sam imao kameru u autu i evo snimka...........
Peva klinac opasno za njegove godine........

milanceshow&mali Srdjan- Sta on to ima ,a nemam ja
You need to upgrade your Flash Player

milanceshow&mali Srdjan2 -Vencanica

milanceshow&mali Srdjan- Karmin od vanile

milanceshow&mali Srdjan- Hej zoro ne svani -Sta on to ima,a nemam ja

milanceshow&mali Srdjan5- Ciganin sam ,al najlepsi

milanceshow&mali Srdjan6- Suzana

svrakan 25.06.2009 22:39

U majku mu njegovu,svaka cast,ali i tebi Milance

hajro 25.06.2009 22:57

pa vas dvojica ubijate hehe,mali je vec profesionalac cestitam

jeftabgd 26.06.2009 00:02

Opasan kljinja.Svaka cast.

Vule 26.06.2009 01:09

Za*ebani ovi cvećari...svi znaju da pevaju...:lol:

milan_lekic 26.06.2009 01:09

dok mali prati ritam i intonaciju sta reci ima muzicki talenat i razvit sluh super imenjace!

ognjen-ogy 26.06.2009 02:16

Uh Sunce ti jebem, kad se sad nisam šlogirao neću nikad ... :D ...
Brate milanceshow svaka čast i tebi i ovom klincu ... drži ga sa sobom, nedaj mu da pobjegne, mali otkida ... ;)
Pozdrav za vas dvojicu i sve članove sajta ;)

b.o.Y.c.h. ČK 26.06.2009 02:19

A tek kad malo poraste, da dobije pravi glas, mali će biti poznat svaka čast:)
Milance svaka čast i tebi, svirka za 10

opusdei 26.06.2009 08:46

Sin od Sasko Velkov, vezba sa ocem.

click here to watch the video

milnik 26.06.2009 09:31

Svaka cast i jednom i drugom, klinci su mrak.

svrakan 26.06.2009 09:45

Opusdei jel to tvoj materijal?

krcmar 26.06.2009 11:00

Najezi me milance budalo... :) jos ono kad si mu ukljucio tercu joooooooooooooj. heeh

opusdei 26.06.2009 11:47

Citat:

Originalno postovano od svrakan (Post 91882)
Opusdei jel to tvoj materijal?

Pa pise da je sa youtube link. Neznam na sta mislis.

svrakan 26.06.2009 12:10

Pa Milanceshow jw naglasio da se ne prezentuje materijal koji nije sopstven,pise u prvom postu,ovako mozemo postaviti sa youtuba milion snimaka,od raznih talenata.

grandia 26.06.2009 12:10

nisi lepo procitao prvi komentar od milanceshow ...

nego, izvinjavam se milancetu a i ostalim moderatorima, posto pitam nesto kolegu opusdei a nema nista u vezi sa ovoj temi ... reko da ne trosim dzabe privatne poruke :"> brisite slobodno ako mnogo smeta!

druze da nisi ti taj opusdei koji igra cod4 online? poznat mi taj nick ...

a za videoklipove bi voleo da cujem i ja pa da komentarisem ali nazalost na ovoj kompi (posao) nemam prava da gledam klipove ... bas sam zainteresovan da vidim i cujem kako malisani pevaju ... a naravno nikad dosta da se cuje kako drug milanceshow svira uzivo! :D

pozdrav

opusdei 26.06.2009 12:52

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 91899)
nisi lepo procitao prvi komentar od milanceshow ...

druze da nisi ti taj opusdei koji igra cod4 online? poznat mi taj nick ...

pozdrav

Druze nisam nikad igrao online.

Inace stvarno nisam procitao da se postavlja drugi materijal.
Vidio sam temu mladi talenti i zaneo se u klipovima od milanceta.
Moja greska. Pozdrav

grandia 26.06.2009 14:50

@opusdei ... ma nema problema sa moje strane druze, hteo sam da pitam samo posto znam jednog koji igra cod4 online a isto se opusdei zove ...

ijaoo za citiranje ...

@milanceshow

sta jos da kazem sta nije receno?! svaka cast za sve numere( i tebi i malisanu) al za mene favorit broj 3!!!

na onu zadnju (emanuel zekic) sam se najezio ko jez kad ga neko napada!:lol:

vidi se da mali ima sluh a sta je najbitnije da ima volju da peva. znam dosta dece koja ni "ringe ringe raja" sa 13 ne mogu lepo odpevati a kamoli neke hitove ... svaka cast i tebi jos jednom milance kako si postupao s malisanom. vidi se da je decko imao dosta volje da peva sa tobom zajedno i ponasao se ko neki stari iskusni pevac.

bravo! za mene ovo sigurno nije uvezbano nego intuitivno odpevano/svirano ...

ne bi bilo lose da se malo, kad imas vreme, pobrines za decka pa da vezba jel od tebe sigurno moze dosta da nauci! znaci, mali je supertalent ali ce da moze on sigurno i bolje!

pozdrav!

makso68 26.06.2009 15:12

Svaka čast,klinci su veliki talenti.Ako Bog da biće veliki majstori obojica.Ma,već sad su.Pozdrav!

grandia 26.06.2009 15:43

ooops izvinjavam se .. naravno i mali harmonikas nije los ... (zaboravio sam ...)
tacno sta kazes brate makso! jedino to da mali ne prestanu sa muzikom a ostalo ce doci kad budu malo porasli.

@milanceshow: moram da kazem da sam te malo podcenio(sry!), ali sad je sve jasno. nisi samo dobar nego vrlo dobar muzicar. a da kazem jos i da live bolje izgledas nego na slici (avatar) :lol: i ako je bilo malo tamno u kaficu, vidi se lep covek iz daleka ...

ne brini se, nisam prosao na drugu stranu obale, valjda sme coveku da se daje kompliment koji zasluzuje. :D

jos jednom svaka cast a za ostale forumase: slusajtei gledajte numeru broj 3!
pozdrav

siemensserbia87 26.06.2009 16:06

U jbt al mali razbija skale terce itd??? :D :D :D

zsimonovic 27.06.2009 11:54

Srdjan dobro peva za svoje godine,nadam se da ce samo vremenom izbaciti romski akcenat i bice odlican.David harmonikas takodje super svira za svoje godine,ako nastavi da vezba bice dobar harmonistak.Samo da ne bude ovo poslednje ˝nistak! :)

gega 27.06.2009 13:54

stvarno lepo peva... a akcenat neka ostane po mom misljenju...inace gubi indentitet...:)

Malimuzicar 27.06.2009 14:34

Za mlade talente

Svaka cast za klinca koji pjeva ,mali rastura ali i ovaj sa harmonikom je za sve pohvale

pozdrav

zsimonovic 28.06.2009 11:34

Kakav identitet,treba da peva kako treba sa cistim jezikom ili romskim ili srpskim a ne da mesa.Zna se kako treba da se peva!

milnik 28.06.2009 13:26

Pricamo o talentu, a ne o nasem poimanju toga sta je ispravno, moralno, o jeziku itd. Klinci su mrak i mnogi od nas bi trebalo da stave sujetu sa strane i da to priznaju (najpre sebi)

cvelepa50 28.06.2009 17:54

mladi talenti iz beca ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5RJCXKstaxI

alen248 28.06.2009 18:00

Nisu bas mladi ovi talenti :D, ali snimak je super jos u po Austrije!!! Extra

Malimuzicar 28.06.2009 18:00

Krvavi su majkemi

cvelepa50 28.06.2009 18:03

pa u prosjeku imaju 16 god...;) samo harmonikas malo starije izgleda ...

pozdrav svima

Dell 28.06.2009 22:09

aaaa cvele to su oni tvoji drugovi sto bjeze od murije poslije ove svirke :D prejak snimak, pozdravi ih ;)

grandia 28.06.2009 23:57

sa 16 , 17 nisu bas mladi talenti a da su talenti to jesu ... :D

ta akcija se moze samo u zadnji u-bahn a i to je opasno. mogli su da nalete na neke pijandure i austrijance koje mrze strance ... :lol:

svaka cast i za hrabrost te akcije .. nije bila bas uspesna .. izgleda samo 1, 2 eura baksis .. :lol:

hajro 29.06.2009 00:16

dobri sviraci nema sta,samo nisu pronasli pravi lokal za baksis hehe steta.

cvelepa50 29.06.2009 12:16

hehehe gradnia u pravu si...ali ovi momci stvarno sviraju do jaja...:D

a to za svabe itd...ma joj...samo nek dolaze ;)

ma da sam ja licno bio tu bilo bi jos vise baksisa.:P

milanceshow 07.07.2009 14:22

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 91914)
@milanceshow: moram da kazem da sam te malo podcenio(sry!), ali sad je sve jasno. nisi samo dobar nego vrlo dobar muzicar. a da kazem jos i da live bolje izgledas nego na slici (avatar) :lol: i ako je bilo malo tamno u kaficu, vidi se lep covek iz daleka ...

ne brini se, nisam prosao na drugu stranu obale, valjda sme coveku da se daje kompliment koji zasluzuje. :D

jos jednom svaka cast a za ostale forumase: slusajtei gledajte numeru broj 3!
pozdrav

Hvala na komplimentu........

Vule 07.07.2009 14:34

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 91914)

Meni ovo liči na udvaranje...:lol:

grandia 07.07.2009 14:51

=)) drug rolandinjos , nije bas tako kao sto mislis, samo malo ... a komplimente mogu da delim ceo dan i noc, ima za svakoga jos :lol:

@milanceshow, pa buraz konacno da si i ti procitao to, znam da kad ja pisem dosta samo prelete to jel pisem ko neki kinez koji je jucer dosao na balkan i hoce i on da kaze nesto, a jezik jos nije savladao :lol: znaci mnogo konfuzno i nerazumljivo ...

mogu samo da kazem da je sve sta sam pisao bilo iskreno i bez ikakve (lose) namere ... nemam nikakvih problema da priznajem i da cestitam kad neko nesto bolje ume nego ja ....

jos jednom: svaka cast!

pozdrav svima

grandia 07.07.2009 15:09

@cvelepa :lol:

znam druze kako bi "ispalo" vise baksisha ... ja bi ti odmah pomogao da okrenemo svabe iz u-bahna onako s glavom dole. ako na taj nacin ne ispade vise baksisha onda ne znam ni ja dalje ...=))

malo sale, svaka cast momcima, ja sam za te akcije vec prestar i ne bi smeo da ucinim takvo nesto ma da je sigurno zanimljivo takvo nesto uciniti a jos u stranoj zemlji ...:D

cvelepa50 07.07.2009 15:21

hehehe kolega...uvek si dobro doaso..samo reci kad ti se kupi baksis i idemo odma...:D

hvala ti puno ...prenecu momcima ;)

i ako sam nisam bio prisutan, znam kako je tako nesto slicno sam sam radio...:D

pozdrav!

grandia 07.07.2009 16:07

prvo da se izvinjavam drugu rolandinjos .. malo smo skrenuli s teme :D

@cvelepa ... druze nemoj da kazes da si takvo nesto slicno kod vas u tirol tamo hallein ucinio?! :-O ijaooo ....

pa tamo su ovi tirolci jos vise zakopcani i jos manje imaju razum za takve akcije nego ovi becani koji su vec doziveli sve i svasta sa strane nas balkanca... bravo! skidam kapu!

samo da dodam jos i ovo posto je rec o maladim talentima: neznam dal je to sad stvarno tacno il me neko slagao, kazu da je cortan kad je bio mali klinac, svirao u centru beca (stephansplatz) na neki mali casio il yamahicu i manje vise na taj nacin prosio ...

znaci jos jednom, nebi da vredjam cortana i ostale koje obozavaju njegovu muziku ... nego tako samo to cuo ...

Vule 07.07.2009 18:30

@ grandia

Što mi se opet izvinjavaš? :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 16:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org