![]() |
Roland VA-3 dal može zipp
Dal netko zna dal se na VA-3može ugradit zipp ili hd radi midija.
|
hdd moze sigurno, znam jer sam ja imao sa hdd u va3 cak sam i u g800 ugradjivao, e sad vidi ko to radi u zg da ti ugradi, pozz.
|
va-3
Hvala a dal se sječaš kak on radi sa midijima dal je bolje nego na g-800.
|
Na zalost Roland VA 3, kao i VA 5 ne podrzavaju ugradnju hard diska i zip drajva! Na celoj VA seriji nije moguce ugraditi hdd, ali problem oko memorije resen je zipom, koji postoji jedino na VA 7 i VA 76!
|
4 Privitaka
Na sreću, u mnoge klavijature koje tvornički ne podržavaju ugradnju HDD-a mogu se ugraditi uređaji koji preko HDD-a ili Flash kartica omogućavaju povećanje kapaciteta interne memorije.
Jedan od takvih uređaja, koji je kompatibilan sa VA3 je HDM-Uniflash: Ovakva rješenja svakako nisu elegantna kao ona kod kojih postoji tvornička podrška za HDD (jer se u ovom slučaju zapravo radi o vritualnim FDD ograničenim na 1.44 MB), ali u svakom slučaju olakšavaju rad sa style-ovima i MIDI datotekama. |
Da li bi HDM - Uniflesh na Rolandu VA5 otvarao "trenutno"(tj. da se zavrsi takt) ritam kao sto to otvara zip na VA 7???
|
Mene zanima kak va-3 radi s midijima preko flopija dal je brz onda bi ugradio uniflash ako jednostavno list čita i reproducira imao sam g-800 on je strašno spor naspram jedne yamahe psr koju sam isto imao.
|
Jel ima u Zagrebu da se kupi uniflesh??? Koja je cena???
|
Za Zagreb neznam ali sam kontaktirao mailom u Ukraini ********* i cifra za uniflash je 1200kn s troškovima preračunato u US dolare za sve klavijature psr yamahe,rolande g-800,va-3,5 itd.
Dodato: Sad sam pogledo u mail 182 dolara to je Ukraina a izgleda isto kao ove slike gore za hd nisam pito on je skuplji i ima ga za daosta lkjava to ide na spoj sa flopijem ima shema kak se spaja sa slikama host kabl i softwer za prebacivanje sa kompa i djeli se na particije 1,44 kao flopy i dobiš flash od 500 mb. i kontroler sa digitalnim brojačem da znaš gdi si. |
Verovatno hard disk brzo ucitava, a flesh sporije... Kako moze da se naruci, i koji je sistem placanja???
|
Odeš na stranicu ********imaš kontakt mail pitaš kaj te zanima dal uniflash,ili hd ako neznaš engleski odeš u google translate te ispišeš i prebaciš na engleski ...onda ti ona Valeriy Schurshin odgovori i pošalje broj računa na koji platiš preko svoje banke i javiš joj to ti je to ona garantira sa firmom ugledom itd da če ti isporučit robu.
Dodato: Našo sam mail pa možeš poslat upit ************************pozdrav Neno. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org