![]() |
mnogo dobar bas
http://www.houndbite.com/?houndbite=11023 dali neko moze da mi kaze dali je ovo bas gitara ili je bas na klavijaturi,mnogo dobro zvuci ovaj bas!!!!
|
Ja mislim da je sa kljave tako mi zvuci,ali mozda neko zna ko prati Dikulu pa ces dobiti odgovor iz prve ruke,ukusi su razliciti meni se recimo ne dopada bas,ali sto ljudi sto cudi.
|
bass je sa dx21 yamahe.orkestar Čarolija iz Šapca svira
|
Klavijatura 100 posto.I meni se bas ne svidja al ko sto rece svrakan svi imamo razlicite ukuse.
|
ma bas sa yamahe,ne znam dali se zove pluck bas ili tako nesto.
@marko kraljevic zar ovaj momak iz carolija nije svirao neki roland XP(cini mi se 10) i dx 11.pozzz |
Jeste, davno, a i nije momak....:)
|
naopako,hehhe.ja sam mislio da je lik bar sam ga jednom gledao na as tv dok je pokojini dikula bio ziv.
|
Mislim, jeste muskarac, al' nije momak, ima 40-ak god...:P
A, ima sigurno 5-6 god kako je Dikula umro...:( |
DX
Marko Kraljevic je u pravu.DX21 je u pitanju.Inace ovako nesto se moze dobiti i na XP30 i slicnim roland masinama mesanjem Muted gitare i bass-a.A ako imas sempler onda mozes da usemplujes DX-a i da picish.
|
ne znam na sta sad svira Kića iz Čarolije,ali na tom snimku je imao yamahu dx21 i roland JV-35..i da, u pitanju je pluck bass
|
ovaj bass se zove pluck bas kao sto rece milanche taj bas imam ja za le ako treba stavicu na download ;);)B-)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org