![]() |
e50 vredi li uzeti?
Malo sam ispao iz muzickih voda,a jedan drugar me pida dal da uzme pa60 ili roland e50(ima ga za 500eur u dobrom stanju) inace lik uglavnom pusta fajlove,moze li e50 da zavrsi posao??
Hvala |
Bolje onda pa60.Ima dupli sekvencer pa moze ko pravi DJ da mixa. =)) =))
|
Da ali pa60 sa hdd nema ispod 650e a covek ovo ima za 500e sa 512 karticom,a i nije bas pri parama.
Ja sam svirao rolanda par puta ali sam uvek imao i solo spravu gore,a ne znam kako zvuce fajlovi na rolandu,posto neki kazu da su boje ocajne. |
Pa sam si pitao sta da uzme,sto se mene licno tice fajlovi su uvek izlazili masnije na Rolandima iako sam Korgovac,a on neka uzme onda E50,meni je svejedno,ali si sam pitao da li pa60 ili E50,a posle odgovora kazes da je 650 e i da nije pri parama.Trebao si drugacije onda formulisati pitanje npr. sta ima za 500eura,a da pusta korektno fajlove pa bi dobio konkretne odgovore.Ovako se vijamo =)) pozz
|
E50 ti je odlican za fajlove,ima i prost makeup za preradjivanje i novija je sprava...
|
Ja bih bez ikakvog razmisljanja uzeo Roland E50 ako je stvarno 500e u pitanju. ;)
|
Hvala svima,sutra idemo da probamo Rolanda :)
|
cena ti je super...
|
Ako je taj E50 ispravan, nije padao ili prezivaljavao slicna ostacenja, ja bih ga uzeo bez razmisljanja, mada mislim da je cena jako niska. Mogu lepo da se srede i pustaju fajlovi na njemu, jedino je na Pa60 bolje sto ima dva sekvencera!
|
E50....samo mi je malo prejeftin....
|
to je i meni sumnjivo,E50 polovan realno vredi oko 700eura u dobrom stanju....50eura gore dole....
|
Uzeli smo ga,ko nov je,ceo dan ga cackam,boje mu jesu slabija strana,inace je sprava ok ispravna u potpunosti.
Mogu li se midi fajlovi razvrstati po folderima npr. kao ime pevaca i sve njegove pesme u taj folder??ja ne mogu to da uradim pozz |
Sad jos samo fajlovi, i udri me do zore :@
|
moze naravno,pritisnes dugme SONG i u gornjoj liniji na ekranu pise INDEX izaberes neku kategoriju promenis joj ime npr. ime neke pevacice i ides na EDIT i onda sam ides redom i biras pesme od te pevacice i selektujes i tako pravis grupu i to je to
|
KORG pa 50 je pravo rješenje ... Takođe ima 2 sekvencera, lagan je za rad sa fajlovima, dobro fajlovi izlaze, ako su dobri naravno, a njega možeš glat naći za 500 EUR .... eto pozzz
Dodato: Ja ne viđoh da je već kupio Rolanda, jbg, ne čudite se vidite koliko je sati, a još nisam spavao, a malo popio i tako dalje, da ne gnjavim ... ;) |
Citat:
hvala p.s mislim da smo se ipak zeznuli,ce da padne zamena za neki pa 50 ili pa60 sa hdd-om :( |
ne moze vise,ali trazenje pesama na taj nacin ti je sporije pazi ti moras znaci da udjes u taj u folder i da trazis pesmu i onda kad hoces da pevas pesmu od drugog pevaca moras onda da ulazis opet u drugi folder i da trazis pesmu.....niste se zajebali...najprostije je koristiti opciju FINDER i bez ikakvih foldera i otkucas prva dva slova i nadje ti pesmu...jako brzo tako radi...trazio stilove,usere...bilo sta...i samim tim sto ima TOUCH SCREEN olaksava dosta rad i ne bi trebalo da imas problema,samo malo da se naviknes
|
Hvala na objasnjenju,ipak mislim da ce on to da prodaje,ili da menja za pa60.A sprava je super,skinuo sam odavde ritmove i farbe i extra zvuci,al on covek ne svira tako da mu to nista ne znaci :(
pozz |
dobro brate,nek radi kako mu je volja...ali kad bi zadrzao jos neko vreme mislim da bi se predomislio ali aj sta da mu radimo...pozz
|
Slazem se sa kolegom mimikijem, kad bi malo vise upoznao spravu, predomislio bi se. Mozda je to moje misljenje jer ne koristim fajlove, a prezadovoljan sam kako ritmovi izlaze. Ipak na njemu je odluka!
|
Resili smo nece da menja spravu,kad se malo covek uhoda,vidi da je masina do jaja,pogotovo sto ima funkciju FIND,a kad se podesi lepo,zvuci super...
:) |
Citat:
|
sta sam ti rekao opcija FINDER i nema zime;),brzo i efikasno mnogo brze nego preko kategorija;),tako je sa svakom spravom na pocetku dok je ne provalis mislis da si se zeznuo sto si je uzeo
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org