![]() |
Ne nasedajte !!!
Napucan sam mejlovima da posetim odrdjenu stranicu, koja se bavi prodajom-preprodajom raznih pomocnih stvari za klavijature i to: matrica, ritmova samo za Korgove klavijature (tu spadaju setovi i semplovi) :lol:...
OK! Ne bih da vam dam adr. jer se radi o nasem clanu (sam ce da se prepozna)...mi ga pratimo... Naime, hteo sam da vam kazem da ne nasedate na ovakve meilove, privatne poruke itd...jer je taj materijal u kompletu preuzet sa ove nase stranice osim matrica, koje kod nas nema :rolleyes: msm ovako javno... A evo vam i oglas...: Matrice,namenski ritmovi,setovi... Dobrodošli na stranice posvećene muzičarima i njihovim potrebama.Tu smo da vam ponudimo sve što je potrebno jednom profesionalnom muzičaru kako bi postao jos profesionalniji. Iz naše ponude izdvajamo namenske ritmove i studijske matrice sa pratecim (back) vokalima,kao i full sredjene setove za KORG aranzere visokog kvaliteta i sve to po NAJPOVOLJNIJIM cenama. TOTALNA RASPRODAJA MATRICA,RITMOVA I SETOVA SAMO U FEBRUARU!!! AKCIJA traje samo do 28.02.2009!!! Narucite komplet matrice i namenske ritmove po NEVEROVATNOJ ceni prikazanoj u Cenovniku. CENOVNIK Cena za jedan namenski ritam:0,50 eur Cena za komplet namenskih ritmova(oko 1000 kom.) je SAMO:50 eur (cena vazi SAMO do 28.februara 2009) Cena za jednu matricu:1,50 eur Cena za komplet matrica na promociji(oko 2500 kom.)je :99 eur (cena vazi SAMO do 28.februara 2009) Minimalna narudzba ritmova ili matrica:50 kom. Svi koji naruce komplet matrica,na poklon dobijaju DVD sa video karaokama. Preko narucenih 100 matrica ili ritmova popust 50 % Isporuka nasih proizvoda je moguca u gotovo svim delovima sveta:Evropa,USA,Australija... Svi koji naruce komplet matrice ili ritmove,ubuduce dobijaju besplatno sve novitete. |
A zašto Brate ne kažeš javno o kome se radi? On sam sebe već poznaje i prepoznaje...reci i nama da ga i mi prepoznamo? :confused:
|
Zato sto za sada ne krsi pravilnik, javlja se samo na private i meilove...
Pa rekoh da ne bacate pare... Ip nam je poznat.. To je neki >-)... |
kakav tip ! No Comment !
|
Citat:
|
hehe ima na lageru ovdje na yu-midiju
|
@ Mykelli
Buraz, kako nije prekršio pravilnik ?!?!? Prekršio je onaj najbitniji, nije čovjek, još manje ne zavređuje da bude naš kolega ! Kod nas je jelte sve besplatno ... ... i članstvo i materijal i savjeti .... A on to zloupotrebljava, odavde uzima i prodaje pod svoju "trud i muku". Zašto da nas iskorištava ??? Ma odmah trajan BAN. Ako nečeš ti, molim te proslijedi meni Nickname, ja ću ga sredit bez opomene. To je najpodlije što se može nači na site-u. :mad: |
Dobio sam i ja takvu poruku,sto se mene licno tice,lupio bi mu drvo banane,ali kako hocete.Mene ne dotice jer sebi sve pravim sam po svome,ali zbog drugih.
|
@ Kreso
Podržavam 100%...;) |
Pa nije skup =)) Miki aj sibni mi nick name ovog dilera na PP ;)
|
Negdje sam naletio na ovaj oglas ...
|
kralj....daj bre i meni nick ionako mi fali par ritmova...nikako ne mogu da resim disko/tehno na pa80 a covek jeftin,sta je to 0,5e nema ni 50 dindzi
|
Sta sve nece da se sete ljudi. Strasno!
|
1 Privitaka
opaaaa idemo ljusti care :D banane su bar jeftine :D
|
Mene samo zanima ko to kupuje uopste????
|
@Jefta, sto je najzalosnije, mislim da ima ljudi kojima mozda treba, a ne znaju ili slicno, pa nasjednu na ovakve stvari..strasno..:mad:
Nebi Balkanac bio balkanac da nekom ne uvali noz u ledja ( nemojte se naci uvrijedjeni ovom porukom, ali stvarno je istina )..ono sto cujem da se u svim nasim krajevima dogadja,msm na prostor Ex. Yu...pa to stvarno nema vise nigdje..zalosno..:( |
Miki, to je reklamiranje i na pp-u.
Sou, bandzolino u momentu! |
Cekajte malo,a sta sad recimo ja skinem ritmove sa sajta od Korga,Yamahe,Roland i sve to lepo sredim za npr. Rolanda E80 provedem mesec dana za klavijaturom i napravim dobar set za nju.
Po cemu je to noz u ledja i zasto to neko nebi kupio? |
@ Sinisa
Respekt za provedenih mesec dana radeći na sintu i napravljenom DOBROM setu za istu...prodaj Brate nek ti je sa srećom...ali ovde je nešto drugo u pitanju...ovde ljudi jedni drugima poklanjaju ritmove i boje a neko se nadje pametan pa sve to sakupi i uzme lovu,a ne odradi ti posao kako treba,to jest NE NAPRAVI DOBAR SET...to je prevara Brate... |
Ma ne prodajem ja nista nisam jos sredio ni svoju,nemam vremen da uradim sve sto bi hteo to sam cisto naveo kao primer.
Ako netko pokupi ritmove sa sajta i ne uradi nista to vec nije u redu sa tim se slazem. |
Nisam mislio da ti prodaješ nego sam tako naveo kao primer...a ovde je klasično vaćarenje u pitanju,nemoj da sumnjaš u to...pozzzz
|
Sad sam pogledao sajt...
Komplet ritmova (oko 1000) 50€ Al samo do 28.02.2009!!! LUDILO!!!! |
Nije skupo a? :lol:=))
|
poz iz tehnickih razloga me nije bilo par dana sad tek vidim ovo i imam jedno pitanje:
A sto se javno ne kaze ko je u pitanju nego se cuti??? Mislim da tip nije ni prvii a ni zadnji ali isto tako mislim da treba sve to javno da se kaze ako ne i da se otvori thread za to poput onoga sto je bio zapocet "wall of shame" ako se ne varam da se zvao, pa ce tako i ti "dileri" da se malo po malo povuku..... pozzzzzzzz |
Posto je samo do 28.02. ta rasprodaja,mora da su uveli i trecu smjenu....;)
Moja razmisljanja o koristenju materijala iz downloada su sljedeca: -ako se iz downloada,skine 50 setova i iz svakog od njih se izvuce ono sto je dobro,ili sto se nekome svidja i onda se napravi jedan set-to je po meni, opet tudje.Tudji su ritmovi,semplovi,boje....itd. Na primjer: Objavis svoj demo snimak na forumu,a javi se jedan clan i kaze da je to njegov ritam,drugi njegova boja....itd.Bez obzira na utroseno vrijeme. I recimo,neko hoce to da proda,a opet prodaje tudje.Koristiti za svoje potrebe,to je u redu. -ALI,ako se izvuce ono sto je dobro i prepravi ili doradi,u smislu da bude bolje i nesto drugacije od postojeceg,e to vec ima slast.Tu se tek onda moze govoriti o nekom,recimo,autorskom radu.Tu se utroseno vrijeme cijeni i takvom setu mozes dati ime kakvo hoces.Znaci,radio si na njemu,doradjivao, poboljsao,prepravio a nisi samo "prepisao". Ovo sam napisao onako uopsteno,kako ja vidim te stvari. Inace,niti sta kupujem a niti prodajem,a svaki pojedinac neka radi onako kako on misli da je najbolje.Postoje pravila igre,pa.... Pozdrav, |
Ako je skidao sa yu-midi.........
A posle prodavao na svom sajtu..... Dal je on pravio,il doradjivao ili neznam sta.........od mene dobija jednu dozivotnu banancinu........ RIMTU GA NA TUKI.............. |
I ja smatram da bi ovdje trebalo jasno prozvati dotičnu gospodu, jer kao što sam već par puta i pisao, izdignut sam i ja što se i ovog sajta tiče par puta a i (opet da spomenem) "**********_a"!!
Pa zašto onda da i drugi "nadrljaju"! Treba ljude upozoriti! Ja sam prespavao par noći i zaboravio na džabe utrošen novac al nekome sigurno neće biti lako izdvojiti desetke ili stotine eura i zatim dobiti ...... ništa, ili već sve što se i ovdje dobiti može. Lijep pozdrav |
Milanche ja mislim da mi mislimo isto.
U mom postu je bilo,moje razmisljanje,vezano za koristenje materijala iz down sekcije, samo za licnu upotrebu clanovima,a ne za neku materijalnu korist. Nista drugo....i sve je OK. |
Tako je Sejo!!!!
|
Postovanje kolege
Sa malim zakasnjenjem se ukljucujem o celu pricu ali osecam potrebu da se izjasnim sa gore navedenom temom. Ono sto smatram da bi TRGOVCI definitivno trebali da se odstrane sa ovog foruma narocito ako se zna koji su to pojedinci. Vidim par postova "ako neko prepravi neciji ritam i obradi ili tome slicno...... sve je to ista prica nije pojedinac sam seo i uradio ceo ritam nego prepravio par detalja a to svatko moze da uradi ali nemozes da se kitis time jer nije tvoje mozes da prodas celu klavijaturu i set koji je u njoj i to je sve. Sve sto neko od nas uzme sa ovog sajta ili mu neko pokloni jer ima dobro srce i zeli da pomogne nikako nebi smelo da bude za prodaju na ovom sajtu niti bilo kom drugom to bi mi svi kao jedna lepa muzicka zajednica trebali da razumemo i drzimo do toga. Neki kodeksi ponasanja su itekako potrebni jednom iole ozbiljnom muzicaru i forumu. Definitivno podrzavam stav svih koji misle da je to prevara i kradja i milanceshow moderatora. I nebi trebali da se zaustavljamo na samo ovoj temi, izmedju nas muzicara ili koji vole instrumente postoji jedan vrlo nepravedan odnos. Preprodaja setova !!! Setova koje je neko kupio na svirci mu maznuli dok je bila pauza ili on dao kolegi da ima jer rade zajedno a ovaj sad prdaje ceo set ili slucaj koji se meni desio kad sam kupio Tyros1 dodjem do broja od coveka koji navodno ima set a on u stvari preko mene zaradi i jos dobije set za dzabe. Sta reci vise. Nadam se da ce yu-midi ozbiljno poraditi na ovom problemu. |
Bangurcina
Ma sta tu diskutovati.Prodaja tudjeg je po meni trajna BANKURCINA=(velika bananica).
|
Sto se tice prodaje tih ritmova i cuda, svi mi znamo da 90% materijala ide od ruke do ruke i da se vrte jedni te isti ritmovi, a ako neko zeli da radi prodaju e onda ebi ga brate sedni zagrej stolicu i budi svestan da za jedan dobar set mora da se unakazi jedna klavijatura da bi to sve radilo kako treba i onda prodaj sve to i trazi koliko ti volja pod uslovom da je sve uradjeno vrhunski, ovo je klasicno vacarenje i varanje ljudi, dodjes skines odes, okacis na sajt i prodajes ljudima, ceo posao u par klikova, taj za mene nit je bio covek onda niti ce biti. Nego su ljudi dovoljno glupi za takav posao kao sto je "taj neko" zapoceo za takav tip posla postoji nacin al su mnogo bez uvrede glupi da bi tako nesto uradili, mada meni licno nepada napamet da tako nesto uradim, imam svoj komplet koji ne prodajem i tacka sve sto mi treba sam sredim i napravim a onaj ko posle kupi od mene instrument ima zagarantovano sredjeno po principu "upali i sviraj" nevolim da prodajem tudje stvari i ako bi me ikad iko zapitao da prodam nesto sto je u vlasnistvu nekog od vas pitao bi i to je to, mislim da je to postenija igra nego "cuti i uzmi pare" zato sto sam sam svestan koliko treba vremenski da se provede da bi se uradi bilo koji dobar style nebitno dal je klasicni narodnjak, zabavnjak, neki od namenskih stilova gde moras da nadjes odlican fajl i da ga iseckas (znam neke koji kupuju midi fajlove kvalitetne da bi napravili namenski ritam) i kasnije podelis to sa kolegama da bi neko ostvario licne interese :S po meni cinicno deluju takvi ljudi koji posle zaradjuju na tudjem trudu i mislim da treba oterati takvog pojedinca (citaj "grupu" ljudi - a ima ih zagarantovano koji ni nemaju internet prezentacije nego se smucau po raznoraznim oglasima) koji po meni gledajuci sa neke druge tacke jednostavno pljuju i kenjaju po tudjem trudu i radu pa makar bio on vrhunski ili naj losiji. ;)
|
Jel` banovan majstor na kraju? AKo nije ... trebalo bi. Zaista sam mišljenja da sa ovog Foruma (sa veliko "F") treba PROTERATI sve prodavce setova, boja, ritmova i ostalog... samo nam kaljaju Forum i idu na živce velikoj većini normalnih posetilaca. Tovar banana, pa nek se misli šta je uradio. A pozivam i na javni linč :) Ajde obelodanite više o kome se radi... ;) Tako će to biti pouka za ostale koji su naumili da krenu sličnim putem...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org