![]() |
Filozofija
Ako je Goran Karan i Dino Radja, zashto je Edo Maajka?
Ovo je jako bitno filozofsko pitanje za koje nam i dalje nedostaje odgovor... |
Ovo je jako cudno!!!!Ovo bi trebalo da se resi nekom jednacinom!!!!
|
Citat:
Da razjasnimo jednacinu pre nago sto izrachunamo X je Goran Karan, Y je Edo Maajka, D je donacija. Dino Radja je P (PEVACHICA) znaci ovako (X + Y) = Xm + Yz = 1 + Xs + D + P = 5x sa ovom prostom jednacinom sabiranja smo dosli do zakljucka sta? pa da ih ima petoro u ovom slicaju Goran Karan je otaca dva X (nepoznata deteta) i ovim opravdava teoriju da je muzicar, a Edo Maajka mu je zakonita zena a Dino Radja pevachica. Verujem da sam resio jednachinu pa ako sam se negde zajebo prepravite. X - Goran Karan Y - Edo Maajka D - Donacija P - Dino Radja Xm - Muz Yz - Zena 1 - Jedno legalno dete Xs - Goran Karan (na svirci) D - Donacija u hiljadama spermatozoida |
Odgovor na ovo pitanje zna samo Cak Noris!:?
|
upravu si milane, samo chuchky ovo moze rijesiti...
|
to sam ja radio iz porodicnog i starateljskog prava.
goran je primio semeni proizvod i samim tim je donor Dinu,koji je izvrsio surogat materinstvo (nosenje i iznosenje tudjeg ploda) edo majka ima sva prava kao zakonski roditelj tj staratelj. dakle hrani cuva ,ako moze doji itd, i ima prava da imenuje oca deteta. ovo je bilo sa pravne strane. |
da,da..stvarno je cudno..a jeste li culi da je opet prestao Brad Pit, a poceo Pit Sampras...;)
|
Meni ovde nešto sve smrdi da je Mile kitić umešao svoj "organ"...možda pomogne neki od stručnjaka za JV u ovoj pretpostavci? :confused:
|
Ne sine to ti nikad nece poleteti!
|
ima tu Rolandinjos i dosta "JUZNOG VJETRA" znas ipak jezu vjetar omamljuje...pa je tu verovatno doslo do zabune i mile piton je tu umeso .... "PRST"
|
Evo vam odgovor : GORAN JE KARAO DINA. A POSTO DINO NIJE HTEO DA PRIHVATI TO DETE ON JE NAKON PORODJAJA DETE DAO EDU. TAKO DA JE EDO MAJKA TOM DETETU!
|
Citat:
hahaha |
Goran,Dino i Edo je jedna te ista osoba!!!Znaci da ta osoba kar*na,porodila se i sad je majka!
Sto opet znaci da su Goran,Dino i Edo zenska osoba!Znaci tranvestit!!!! Sto opet znaci da je Gorana,Dina i Edu ka*ao muskarac,pa tako mu ta zena dodje i ped*r!! Neznam gde ovaj svet ide!!??!!! |
u ped*re ;)
|
Iz moje gledne tacke,mislim (mislim znaci postojim)da je Ivan u pravo.Njegovi filozovski rad izgleda mi najrealniji.
|
Nemam vremena da bas razmotrim ovo filozofsko pitanje jer trenutno radim na kloniranju Korga...hahaha!
|
ja mislim da kad se to uzme iz obzira u obzir da je dina i gorana donela roda i da je edo u stvari lezbejka jer je bio u vezi s rodom i goran i dino u stvari imaju dve majke majku Eda i majku rodu,vrlo prosto
|
sve u svemu odlican scenario za spansku seriju ;)
|
ma, kom opanci tom i jerry ;)
|
Nije mogao Goran da kara Dina kad je Gorana vec neko karao,ko,kako i zasto to cemo tek da utvrdimo.
Ja mislim da je dete usvojeno!!! Gorana je neko karao dok je bio pijan i on nema veze sa celom ovom pricom,on je naj vise n.....o u celoj prici. E sad,ja mislim da je Dina neko silovao a on nije zeleo da prihvati to dete,pa se Edo javio na oglas za usvajanje dece,sredio papire,i tako se sve zavrsilo. 'bem li ga!:D |
uh malo neumjesno obzirom da se upravo juce objesila majka od Ede Majke
|
Splet nesrecnih okolnosti...
Potrefilo se... |
ptanje je sad ko je gorana karao i koga je dino rodio i kome je edo majka???ja mislim da je to tako zato sto je zemlja okrugla i zato sto voz ide brze nocu nego po sinama:confused:,edo je u celoj toj prici najbolje prosao on je samo formalno majka a dino se poradja a goran prima,znaci edo uopste nije majka nego car
|
U svakom slucaju mislim da je svima jasno da je samo jedna majka!!!!
|
evo slažem se sa prijateljem @ jeftabgd,
znači samo Edo je mogao roditi, što znači...... dakle ovako....khm,khm....pazi sad 'vamo.... Na jednom festivalu, bili su svi troje zajedno.....zatim je Dino uzeo joint, dao veću dozu radoznalom Karanu, a ovaj ni pet ni šest, da mu prezime ne bude uzaludno, odmah silovao Edu. Jadni Edo, da izbjegne silovanje, naguzio se i uživao, tako se izbjegava silovanje, bar tako kažu starije žene, one preko 80. I onda je Edo rodio,,,eeee....al sad je poanta..... Otuda naziv Edo Maajka,,, a i jadni Edo kad je vidio šta je poslije poroda ispalo van, odma je išao napisat pjesmu " Prikaze ". Eto, to vam je to prijatelji moji:D |
a zasto je onda lepa lukic..mislim..kome se ona svidja?
|
gibanica, skreces sa teme... mani se Lepe, bitna je ova trojka...=))=))
|
A, kad je Edo majka', ja ga videh pre neki dan na tv...!?:confused::?:-??
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org