![]() |
Pa1x pro ili pa1x pro elite???
Kolege potrebna mi je vasa pomoc. Nisam mnogo trazio po forumu, moguce da i postoji tema u vezi ovog, ali nisam nesto preterano trazio. Kupio bih pa1x pro ili pa1x pro elite. Pa me interesuje razlika izmedju ove dve klavijature? Koliko sam ja uspeo da se raspitam i vidim po oglasima cena izmedju njih je oko 200eur. To je sve sto znam. Hvala unapred!
|
ivane kolko ja znam razlika izmedju njih je u opremljenosti mislim da je pa1x pro elite opremljen sa svim opcijama koje nudi korg za ovaj model tako da ima sve one stvari kao HD , mp3 board , CD rom,EXB i tako to dok pa1x pro ima samo HD
Izvinjavam se ako ovo nije potpuno tacno ja imam pa1x a ovo su podaci koje sam pokupio po forumima i ono sto sam cuo od kolega.. Pozdrav |
Kolega ivan tr razlika je samo u tome sto elite u paketu dolazi sa mp3 boardom i hdd.Srdacan pozdrav.
Dodato: Da zaboravih i cd da napisem. |
HD imaju obe klavijature.
|
Akp trazis da kupis javi se imam klaviajturu u extra stanju i lako cemo da se dogovorimo ;)
|
sigurno neces pogresiti ako uzmes od Marca.......
pozzzzzzzzz |
Slazem se sa kolegama iznad...Pa1XPRO i Pa1XPRO Elite su totalno iste klavijature, samo sto je Elite sa nesto vise dodatne opreme :) MP3 Board, HDD, CDRW, klima, koza...=))
Pozdrav |
I ja imam istu dilemu. Postoji li mozda razlika u dirkama? Mozda se varam ali izgleda mi da da pro elite ima ostrije a mozda i teze dirke.
|
Sve je isto osim Mp3 board-a i Cd rezaca s tim sto Pa1xPro ima opcije da se to ugradi i onda nema razlike ;)
|
Marko reci mi kakve su mu dirke? Ja sam do sad svirao Yamaha psr1500, pa ne bih kupovao klavijaturu ako su joj dirke teze. Hvala
|
Treba ti vremena da se naviknes na dirke,to mu je jedina mana jer nema sanse da mozes da sviras kola i dvojkice celu noc na njemu dok je za sviranje klavira,gitara i tako tih instrumenata gde je potrebna dinamika ne preavzidjen veruj mi!Problem sto mora da se nateze dirka do dna da bi prenosio to kako treba a za to treba da budes profi bilder da bi izdrzao :)) Meni je trebalo jedno 6 meseci da se naviknem na dirke i sada nemam problema ;)
|
Pa pretpostavio sam da je tako. Razmisljam se vec dugo izmedju Korga i Tyrosa, ali izgleda da je Tyros sledeci. Hvala i pozdrav!
|
I meni je to bio veliki problem prilikom kupovine i dosta sam razmisljao ali kad sam cuo sound i kad sam video kvalitet izrade zaboravi osam na dirku i kasnije sam se vremenom navikao tako da sada radim bez problema a kad na tezgama sviram kola i tako te malo jace dvojkice onda ga manje "sitnim" i resen problem :))
|
Ja sviram pop-rock pa mi mozda i nece toliko smetati. Kako se krecu cene?
|
Ih pa onda nemas frke mada i za narodnjake je to ok samo treba vremena da se svirac privikne na promenu dirke!Evo ja sam danas listao oglase (za podrucije Srbije) cene se krecu od 1800 do 2000 za Elite e sad u kakvom su stanju to ne znam!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org