![]() |
korg pa80 i TR
Ovako kolege posto nisam imao priliku da sviram PA80 zanima me kako na njemu zvuce tamburice naravno semplovane, ako je ok dali bi mogao zamjeniti TR za PA80 s flash card?
Uostalom band mi se raspao pa bi trebao nekakav aranžer kao PA80 zato i postavljam ovakvo pitanje e da TR je novi star 4mj s 64mb hvala ! |
buraz ako ste se raspali uzmes pa 80 i nastavi,,, a tamburice i ostali soundovi zvuce odlicno..a imas opciju i da ostavis tr kod sebe na njega soliraj a pa 80 neka dere ritam i to je to ,,a mozes i samo pa 80. cjena je negdje oko 1000e
pozzz |
ja mislim da bi trebao malo da doplatis za pa-80 ali nista strasno
|
iskreno da vam kazem nemam para sad pa sam htio napraviti kompromis, zamjenit tr i uzeti pa80,
hvala kolega robot na odgovu i sad vjerujem da cu to i napravit, a neznam bas da bi morao nadoplatit za pa80 ipak je to starija kljava a ovo novo ali svatko ima svoje misljenje |
znam jbg ,ali ovo ti je realnost,ja mislim da ti je pa-80 sredjen za svirku s flash karticom oko 1100 eura znaci u dobrom stanju ako hoces sto se podrazumeva,a koliko si platio TR nov skini mu nekih 150-200 eura i to mu je cena,znas kako je to cim je nesto polovno to kod nas obara cenu odmah dosta pa da je star i samo jedan dan jbg
|
evo sad sam ti gledao po netu polovan tr sredjen za svirku u perfektnom stanju ti se krece cena MAX 800eura i to ako izvuces do jaja a nov ti je 950eura tako da tesko mozes da trampis glavu za glavu
|
Ja imam pa80 i zvuči mi bolje od mnogo jačih klavjatura...naravno kad je središ...druga stvar....ti ceš i da se uplusaš :)...eto neke kinte :)
|
ma dobro ako budem morao i dodati malo para i to mi je bolje nego da mi tr kod kuce skuplja prasinu
|
Ma pa 80 uzmes za ritma a TR za soliranje jer na pa 80 ne mozes nikad imati ono sto TR ima,pogotovo terce!
|
ma napravio bi ja tako ali znate EKONOMSKA KRIZA pa i ja u krizi, nema se para
|
brate onda uzmi pa-60 neces se zajebati on ti se uklapa u cenu,pa-60 ti je dosta slican pa-80!!! to ti je najbolje resenje ja mislim p-60 je odlicna sprava,ali se moras potruditi naci ga jer se ljudi tesko odvajaju od njega
|
hvala svima na savjetima, jos cu jednom pregledati svoj proracun pa cu nesto odlucit
|
aj javi sta si uradio i koji si aranzer izpazario kad odradis sve.pozz ;)
|
Moj savjet ti je,prodaj tr,kupi Pa.Kakve dvje klavijature to je glupost.Ja sam prije vukao 3 klav. dok se nisam opametio.Sretno druze
|
ma javim odma sta sam uzeo a nesto cu sigurno. pozdrav svima i hvala
|
Korg pa80
pozdrav svima,
imal iko dami pomogne malo oko ovog korga pa 80... uzeo sam ga od prijatelja sa bojama i ritmovima . zelio bi malo da promjenim te ritmove i boje pa neznam kako to ide da neizbrisem ovo vec sto imam neznam kako se to reda po bankovima imam flas kartu 16mb ali nigdje nemogu daje procitam tabi stavio druge bankove pojma nemam kako dalje da ide ako ima neko moze i proj poslati svoj ili msn adresu pa cu ja da nazovem hvala u napred |
Oduvijek je Pa80 vrijedio 2 LE-a. I taj odnos stoji dan danas. Pošto je TR samo malo bolji LE ja primjerice danas za ganz novi TR nebih dao više od 650 €, a svoj Pa80 s 2 flash kartice i HDD nedam ispod 1.350 € ni pod razno. Računica ti je jasna. Imao sam TR i prodo sam ga nakon 7 dana čim sam vidio da se samplovi moraju učitavati i po 20 minuta. Na KORG Pa80 nemam tu memoriju (samo 16 Mb) za samplove, ali čim je uključim spremna je za rad i ne hebe me nikakav pad napona il kurcšlus na kljavi. S druge strane samplovi na TR-u se ništa bolje ne ćuju nego na Pa80 i što je najveći štos Pa80 čita samplove i od LE-a i TR-a koje su mlađe kljave, a uz to ima i ritam. S 2 kartice imam sve ko i najbolje napucan TR. Nema šanse da će ti itko pametan dat Pa80 za TR-a 1 za 1. Malo sutra. Eventualno ako je taj Pa80 prošo sito i rešeto i u poluraspadnutom je stanju. Ta je kljava nova koštala preko 2 soma €, a TR nikad nije košto više od 1.000 €.
|
Citat:
|
A sta kazete na pa500 mislim da bi to islo 1-1, znam da nema sempl opciju
|
Druze znam da je teska situacija,ali za svoj tr mozes dobiti max 700 eura,jer je sad stari model koji se ne proizvodi,ali to je max,,realna cjena bi bila 650 kako se ovdije prodaju.Polovan pa500 jos nema ispod 1000 eura,niti ih ima puno polovnih jer je kratko vrjeme na trzistu.1:1..mozes samo da gledas pa50 ili max pa60 ako imas srece..tako se cijene krecu ovdije..Lijep pozdrav
|
ma znam ja to ali sam razgovarao s jednim tipom koji bi mjenjao pa500 za tr jer je u međuvremenu poceo svirati s bendom pa hoce semplove, pa me zanima dali bi to bilo pametno
|
to je vise nego odlicno ako je to glavu za glavu,mada prosto ne mogu da verujem,nov pa-500 ti je 1250eura i nema ga dugo na trzistu i vodi se kao noviji aranzer i drzi cenu i kao sto je rekao kolega nema ga ispod 1000eura i retko se nalaze,to je neralan odnos,nego gledaj ti da nadjes pa-60!
|
Ma tip ti meni kaze da mu je ruzan i da mu se nesvidja i da ga se oce rijesit a da sad ne prodaje pa opet nalazi tr jednostavno ga hoce zamjeniti, a meni to naravno pase
|
Citat:
|
kolege nemojte se prepirati, pa tu smo da se druzimo a ne svadjamo i prepiremo
ajmo svi na pice ja castim ! ! ! ! |
Moraces da doplatis malo za pa 80 ne moze bas glava za glavu. Pozz
|
ako taj tip vec hoce ucini mu :confused:
|
moj savet ti je da ne prodajes tr-a a da uzmes pa-50 imas skoro sve sto imas na pa 80 a kao druga klavjatuira sa tr dobijas u brzini rada i u saund
|
Da se mogu napraviti boje i terce prave na aranzerima nebi ljudi izmislili solo klavijaturu.Ima tu jos mnogo toga...al moj ti je savjet kao i Tonijev,znaci nemoj prodavati TR-a,al sad opet ne moras uzimati za aranzera Korga,uzmes nekog Rolanda i imas ritam masinu boli glava.Kod mene je aranzer Roland G1000 i ritmovi samo tako ubijaju a solo naravno Korg,kod mene je to Triton Le!
Pozdrav |
I sta si odlucio...izgubi se ti iz ove teme!? hehe
|
ma jos nisam nista odlucio, neznam sad pregovaram za ketron sd1, jer je tip pa500 u medjuvremenu prodao, ma iskreno nemam pojma ni sam sta bi napravio jb.... kad se nama para!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org