![]() |
za sve koji vole fudbal
hajmo, svi ljubitelji najvaznije sporedne stvari na svijetu, da cujemo, izjasnite se, koje klubove volite, koje nogometase, ko je uzor, i tako to... da ja pocnem: VALENCIA CLUB DE FUTBOL, jedan klub koji nije tako popularan kao Real ili Barca, ali koji igra lijepo i za njeg navijam od 1999.g... od igraca, pa logicno, najdrazi i najbolji mi je DAVID VILLA... od ostalih klubova, volim Arsenal, i njemacki dvojac Hoffenheim i Wolfsburg zbog nasih Dzeke, Misimovica, Salihovica i naravno, plavookog bombardera (kako kaze Marjan Mijajljovic), Vedada Ibisevica.. hajmo sljedeci, da vas cujem...
|
E sad sve zavisi od koje godine da se krene.
Ako se fudbal prati od 1999.godine,i ako se ta godina uzme kao polazna, onda je to sada slicno kao ove "Grandove zvezde" u muzici.Malo ljepote,malo driblinga,malo sarma,malo uzivanja-samo trcanje,snaga,statistika,....itd. Definitivno,za moj ukus,bez brazilskog reprezentativnog fudbala svaka prica je suvisna.Da ne nabrajam sada pjedinacno....Ronaldo,Ronaldinjo,Karlos,Kaka, a ranije necu ni da spominjem. Evropski-Mancester Utd,Bayern,Real(zbog brazilaca).... Talijanski fudbal mi nikada nije bio simpatican,ni spanski reprezentativni. Fudbaler-i ovo fudbalera sto se istice su vrlo slicnih kvaliteta,tako da nemam nekog posebno za izdvojiti. |
BURAZ nemoj se naljutiti, ali večeras sam prokleo VALENSIJU !
Obori me za 300 Eura ... strašno ! Inače BARCELONA 4ever ... ;)) LEO MESSI najjači .... Eto toliko od mene ! Pozz |
Citat:
|
_-* F O R Z A - R O M A - MAGICA *-_
U tradiciji porodice je da navijamo za Romu i naravno za FC Novi Pazar. ;) |
Opaaa jedna jaka tema! Evo ovako, NK. Nicaze Likce, za one koji neznaju "Zenica Celik" jebiga u krvi mi je! Inace jako puno volim spanski i engleski fudbal a pored Celika mi je vec 10 godina Real Madrid na drugom mjestu! Najdrazi igraci su vecinom penzionisani al haj nema veze...jedan od njih je Zidane!! Car je jednostavno! Ima ih jos da ne nabrajam! Takodze kad se o drzavama i svijetskom prvenstvu radi, Brazil! Poz, AleN!
|
Juventus uvijek i zauvijek. :D
A Najbolji Zidan dok je igrao!!! |
Od domačih Dinamo, a od stranih Arsenal.
Najbolji domači igrač (do ozljede, a vjerujem da će opet bit stari) Eduardo Da Silva i Zlatan Ibrahimović, a od stranih mi se sviđa kako igra Kaka i posebno kao špica mi je već godinama nenadhebiv (šteta što je ostario) Henry. |
Amalaaaa pazza inter amalaaaaa :)
|
Bajern - Frank Riberi:-O
|
vojvodina sve do dolaska bate can-can-a sad mi je muka od njih..
zadnji put sam bio pre par god sa Borcem..mislim da je 2005/2006 sezona borcu trebalo za opstanak..moji slucajno dali gol u 1.pol vremenu.. u 2. dobili crveni dali auto gol i napravili penal.. na kraju 1:2 za borac..i od tad gibanica voli samo reprezentaciju |
od kad je sinan sakic okacio kopacke o klin ne pratim vise fudbalska desavanja ovaj kitic je dobar samo treba da usavrsi tehniku al daleko je to jos od sinana treba jos dosta treninga ....haj pozz
|
Jel ovo opet pocinje sprdnja sa temom ili sta vec? X(
|
Red Star-Belgrade.
|
Citat:
|
totic opusti se cojece ....
|
Newcastle united
Newcastle United je zakon.Ziveo St James Park
|
Opusten sam ROBOT vidis mi potpis =))
|
Celik Naravno?
Nicaze naravno ,Celik Majka ba.
|
Bundesliga
Hoffenheim veoma simpaticna Ekipa super Fudbal za sada igraju ali nazalost im se Ibisevic sada ozljedio,sto se tice Talijanskog fudbala toga nema u Seriji A skoro vise od 70% igraju stranci a Zabare najvise mrzim zbog SP u Njemackoj i provokaciji nad Zidanom, Spanjolci prosjek u Engleskoj zavladali Rusi i Seici najcistija liga za sada Bundesliga nije atraktivna kao Engleska i ostale ali zanimljiva.-
|
ZELJO a od stranih opet ZELJO
|
Iskreno rečeno meni je malo glupo navijati za neki strani klub, okej je simpatisati neku ekipu zbog nekog našeg igrača, ali navijati za neki Bayern, Valensiju, Totenhem i sl. mi je :rolleyes:
Inače najviše volim gledati engleski fudbal jer se igrao baš onako "muški", a od rođenja sam GROBAR i tako će biti do kraja života!!! |
Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige. Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem. A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati. Na zalost,samo na TV. |
Pa u pravu si... To je zbog toga sto nam je ne samo fudbal nego ceo sport u kriminalu i korupciji. I to je razlog sto navijamo za strane klubove.
|
da malo ozivim ovu temu... Edin Dzeko u Bundesligi nastavlja tamo gdje je stao povrijedjeni Vedad Ibisevic... Wolfsburg lagano ide ka vrhu i definitivno se ukljucuju u borbu za titulu prvaka Njemacke.. to je prelijepa vijest za ljubitelje nogometa u BiH... sto se tice Hrvatske, odigran derbi proslog vikenda Hajduk razvalio Dinamo, a Senijad Ibricic postigao jedan gol...
samo moja Valencia gazi-al sama sebe... |
Citat:
i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D |
Citat:
|
Citat:
|
manchester forever,vidic,runi,ronaldo,berbatov.......^:)^
|
Zove Janevski(trener Zvezde. op.a.) kući i sav radostan kaže majci:
-Mama, mama, dobismo derbi!!! -Šta kažeš sine, ne čujem dobro??? -Kažem mama da dobismo derbi!!! -Ma ne čujem te sinko, ponovi još jednom!!! -Ma ništa mama - pokunjeno reče "kouč"... :D I još samo ovaj "košarkaški" i neću više: Poslije utakmice u Malagi u svlačionicu pokunjeno ulazi Arčibald i kaže Omaru Kuku: -Dva puta zaredom gubim od ovih!!! A Kuk stidljivo obori pogled i reče: -Ja osmi put... :lol: |
Za sve ljubitelje kladionica: http://www.youtube.com/watch?v=vY7hSRD0-Dc =))=))=))
|
Najbolji je FK Prchevac!!!
|
forza barca....
|
Ma dajte ljudi koju dojavu...da se uzme koja para,hehe!
|
veceras je u BIH velika velika euforija... BiH je pobijedila Belgiju u Genku, i to poprilicno ubjedljivo, 2-4... cestitke Srbiji za pobjedu na teskom gostovanju u Rumuniji (2-3)...
|
|
:lol:=))...e nek je ovaj komentator živ i zdrav,nasmeja me slatko...:lol:=))
|
ovo treba u smesni video klipovi =))
kakav manijak od komentatora =))=)) zabole me stomak |
Ovaj komentator je inace od nedavno na privatnoj "TV Hayat" u BiH ,i ja mu se divim na dobrim glasnim zicama.U stvari,neznam kako mu glas ne pukne nakon
90 minuta utakmice. |
Ni meni nije jasno za glasne žice,a i sve mi se čini da mu je i "centrala" blago "neispravna"...:lol:...u svakom slučaju me je slatko nasmejao...=)):lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org