![]() |
Zbirka tekstova narodne muzike!
Evo da vas sve bar malo obradujem sa malim poklonom za Novu godinu...
Zahvaljujuci dobroj volji i enormno velikom radu i trudu mog dragog kolege Djelmis Ace, postavio sam za download njegovu zbirku pesama narodne muzike. http://rapidshare.com/files/17935173...dne_pesme.docx Zbirka sadrzi ukupnu 1341 pesmu i fantasticno je uredjena. Ne znam koliko mu je vremena trebalo za ovo, ali ja mu skidam kapu. Nadam se da cete pronaci neke tekstove za kojima ste uzaludno tragali... Moze i komentari na zbirku, rado cu mu ih preneti.... |
Sa kojim programom se može otvoriti ovaj fajl ?
|
MS Word 2008 ili neki noviji Open Office...
|
U PC-ju je neki Open office 2.0...
Ne konta ovaj fajl..Ili ja ne kontam sve to !!! |
Ova zbirka je uradjena u Microsoft Office Word 2007.
Koliko ja znam,to je najsvjezija verzija Worda.Tim programom otvaras. |
Onda ti, spale, verovatno fali plagin...
Ja pod linuxom na Open Office otvaram docx bez problema... |
brate mili,koliko li mu je trebalo da ovo uradi....stvarno je uradjeno super,bilo je tu posla ihaha....
|
Otvara ga office 2007(word) bez problema,a ako imaš stariju verziju offisa :2000 ili 2003 ,skini Abby word (dodatak,nadogradnja na pomenuto) i otvoriće ti.;)
|
Ako imate malo vremena (dok moderatori pregledaju i odobre) mocicete fajl da otvorite i sa starijim verzijama worda jer sam ga konvertovao za Word '97-'03!
p.s. Sve cestitke Aci za ovo remek-delo! |
E ovo je dobra stvar...Pusticu ovo u N95 i imati tekstove :)))
Pozdrav |
@gerber
Svaka cast za konvert :) Meni iskreno nije ni palo na pamet da ga prebacim u stariju verziju ... Tu je, odobreno za DL: http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3549 @skoricnik Smrznuce ti se telefon sa ovolikim DOC fajlom, garant :) |
Nesto mi zeza trenutno Quickoffice...Skinucu Premier verziju pa cu da vidim da li radi...nadam se da ima opcija Search :D
EDIT: Na novom QuickOffice radi k'i sat, i ima Searchhh :) Pozdrav |
Ekstra, za ovo je trebalo dana i dana, da bi se ovako nesto lijepo uradilo, svaka cast ;)
|
Hvala puno za konvertovanu verziju.Ali uz Vašu pomoć uspeo sam da otvorim i onu .docx extenziju.Šta da kažem nego "fala vi puno" i Vama a i autoru.
Pozz |
Za ovo, svaka cast i veliko HVALA !!
|
Spale druze, nemo' da se uzbudjavas... Opustancija i tako to...;)
|
da li neko ima ovaj plugin za word,jer je kod mene 2003 pa da nam stavi na rapidshare
|
Pogledaj Jagerov post iznad...
Mrzim kad ljudi ni ne prochitaju temu, a pitaju i traze! Za to postoji i pravilo, zbog koga bi mogla i banana... Pochni da trazish malo po forumu, a ne odmah da pitash! |
moze li mi ko poslati na e-mail??
|
Na Microsoftovoj stranici koliko sam vidio ta nadogradnja se tacno zove:
-Microsoft Office Compatibility Pack for Word,Excel and PowerPoint 2007 File Formats -File Format Converters.exe Velicina .exe fajla je 27,5 MB. To je u stvari,jedna vrsta konvertera,koja omogucava otvaranje docx koji su radjeni u Office 2007 a za korisnike Office 2003. U Google pa na Microsoftovu stranicu. |
no comment
Covek je izradio najprofesionalnije svaka mu cast no comment bravo ovo nisam video do sada vako uredna pesmarica bravo :-h
|
kako da nadjem zbirku
Citat:
Dodato: Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org