![]() |
Srecna nova 2009.
zelim srecnu i uspesnu 2009. godinu svim clanovima yu-midi sajta.
ajd sad vi.. |
Takodje, zelim svima puno zdravlja, srece, svirki i ostalih lepih stvari u novoj 2009. :)
Pozdrav! |
NEW YEAR----- PRIJATELjI
Puno srece, zdravlja, veselja i posla u novoj 2009-oj godini . . . I svim clanovima zelim da naredna godina bude jos uspesnija . . . SRECNA NOVA GODINA PRIJATELjI ;)
|
sve najljese u novoj 2009 godini zelim svojim prijateljima sa YU-MIDI-a
|
Sretna godina svima
da se ispune zelje da jos bolje svirate, i ko vjezba da se nauci svirati, i zdravlja.. sretna nova |
Takodje se pridruzujem cestitkama i svim kolegama i njihovim porodicama zelim puno zdravlja i uspeha u Novoj 2009. godini...
P.S. Gibanice...kod tebe Nova Godina nesto ranije stigla a? :lol:=)) |
N.G
I od mene sve cestitke....Zelim svima da imaju veoma uspesnu 2009.godinu...I mnogo vise Svirki nego u 2008.......Pozdrav.....;)
|
Citat:
|
Zdrebac... :))
Uvek trchi pred rudu... :)) |
Sretna 2009.ta ,puno srece,zdravlja svim yumidi clanovima.Pozdrav iz Beca/Cacka.:D
|
Citat:
...ma nek je samo on nama ziv i zdrav... |
Svim kolegama i prijateljima sa Yu-Midi, te njihovim porodicama i bliznjima, zelim Sretnu Novu godinu i da bude u svemu bolja od prethodne !
|
Pridružujem se čestitkama i želim svima sretnu Novu 2009!!!!!!!
|
New year
<:-PSrecna Vam Nova Godina puno ZDRAVLJA srece zena i para <:-P<:-P
|
I od mene sve najbolje u novoj 2009 godini, puno zdravlja srece a i para zelim svim clanovima yu-midia.
|
Takodje se pridruzujem cestitkami .Svima sve najbolje u novoj 2009 kao i njihovim bliznjim puno zdravlja para i sve sto jos ide uz to.
|
Sve najbolje svim clanovima Yu-midi foruma,puno srece i zdravlja.
|
Cestitka i od mene,svim clanovima.
Sretna nova 2009.godina sa zeljom za mnogo zdravlja,srece i uspjeha u zivotu. |
sretna nova 2009
|
Sve naj lepse u novoj 2009god.
|
puno pozdrava iz amerike sve najbolje u novoj godini zelim svim clanovima i njihovim familijama.Fino se provedite.Zivco
|
Sretna 2009 svima!!!!
Takorđer se pridružujem čestitkama,svima želi sve najbolje,puno para,klavijatura,žena i zdravlja...sad je vrijeme da se sve u 2008 loše zaboravi,pa da se u 2009 okrene nova strana za bolje stvari.
Toliko od mene,iskreno i od srca vam želim...još jednom SRETNU I USPJEŠNU 2009 GODINU!!!! <:-P <:-P <:-P <:-P |
Takodje i od mene puno pozdrava i sve najbolje u 2009 godini ali na prvom mestu puno zdravlja pa sve ostalo samo dolazi po sebi!Pozz
|
pozdrav svima
Srecnu novu i sve najbolje u zivotu svim yu-midi kraljevima i puno ritmova i boljih programa za klavijaturu zelim vam ja pozdrav rajo;)
|
takoder...pridruzujem se cestitkama...sve najbolje u novoj 2009. godini svim yumidi clanovima!!!
|
Evo i zvaichne chestitke od mene i moje darling. ;)
Prednost kada provodish veche u dvoje... Mozesh prvi da lepo chestitash svima novu! :) Sve najbolje svim dobrim ljudima! :) |
Srecna Nova Godina svim kolegama! Puno zdravlja, ljubavi, svirki, dobrog kexa...:D
Pozdrav! |
Evo sada opet od mene sve najbolje u 2009. god. Puno zdravlja,svirke i novaca.
|
Srecna nova 2009. Svim clanovima yu-midi... ;)
|
Puno srece zdravlja vama i vasim porodicama u novoj 2009-toj godini !
|
Želim vam svima dobro zdravlje i sve,sve,sve najbolje u 2009
|
Srecnu Novu godinu svim muzicarima ovog sveta . . . .(i onima koji pustaju midi fajlove) ha ha ha ha
|
Sretna Nova
Sve najbolje u Novoj 2009 od Malogmuzicara
|
Evo i ja da se pridruzim cestitkama i pozeli sve najbolje u 2009 godini!!
|
Ho,Ho,Ho....Eto, prođe i ova :) i neka je !!! U ovoj novoj želim vam svima zdravlja i lijepih zene,ne nekih štihiova,dobrih svirki...i dobrih zimskih guma...Zapadalo kod nas pravo;)
|
evo i od mene svima sve najbolje za novu godinu 2009 puno srece,para, svirke ljubavi i jos mnogo toga.;)
|
Svim učesnicima foruma srećna Nova 2009.godina,dobrog zdravlja pre svega,a posao i novac ˝naići će sami˝...... http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002034C.gif
|
Svim prijateljima,
članovima foruma, muzičarima, njihovim obiteljima, svim ljudima dobre volje, puno sreće, zdravlja i veselja u Novoj Godini, od sveg srca želi Svirko sa svojom obitelji |
Svim kolegama puno poslovnog uspeha,zdravlja i srece u Novoj 2009-oj godini!
Pozdrav!!! |
Svima puno srece, zdravlja, veselja, ljubavi, poslovni uspjeha, svirki i SEXA zelim u novoj 2oo9 godini, sve naj naj od srca!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org