![]() |
Oko efekata na pa80
Ovako kolege kako da od 10ak efekata semplovane da izdvojim primjer 5 i da ih ubacim?
|
kad si ti poceo pa80 da sviras?:D
|
Sad brzo zasto ? hocu da znam kako da obaberem ? ubacum one ksf fajlove ali kmp jeli treba da se uradi novi fajl za te koje izbiram i kako ako treba?pozdrav
|
dobro drug, nego nisam cuo, nisi nam javio, znaci rijesio si se yamahe;)
nazalost ti ne mogu pomoc oko tih efekata, trebo bi neko ko zna oko semplova i to pozdrav |
Imam i yamahu ali na prodaju nace se neko,a javi sam ali desilo se nesto nesretan slucaj kod kuce pa zato....razumes.pozdrav
|
razumijem razumijem..pozdrav
|
Eeee, blago li se vama...
|
sto milane?
|
Na godinama...:)
|
hehe:D
a bogami smo mladi, ja 13 godina a svirac iz bitole 19:) |
Ostajte godine, ko moze da mi kaze oko slucaja
|
Mozi sam treba da psotavim u sepmlovi ali nema veze ali hocu da mi odgovirite kako da izdvojim neke efekte pr od te koji je kolega Marko postavio,psoto su kmp bi trebalo da cita pa 80 e sad kako da izdvoim 5-6 i da ih ubacim u aranzer one ksf cu izdvoiti ali kako da napravim kmp .milom vas pomozite mi
|
Cekaj, ti hoces da izdvojis efekte iz semplova i da ih ubacis u Pa80!?:confused:
|
Da na primjer sodrzi 10ksf fajlova i jedan kmp e sad ja da odaberem samo 5 od tih i kako da napravim kmp za da ucita samo za te 5....neznam dali me razumete
|
I nitko nezna kako to da uradim ili ....
|
Ljudi tema je stara :( a nitko do sad mi nje reko kako da izdvojim 4 od folder ko ima 10tak semplovani zajebancije (efkata) KSF fajlove i tako da ih ubacim do nekih 1.2MB i da stavim na flash, valjda netko zna ali nitko se nije javio vec duze vreme...pozdrav :confused:
|
Brate ja bih ti pomogao,al ne razumem sta pokusavas da objasnis?:confused:
|
Svirac ajd malo pojasni,nisam te bas najbolje shvatio,kakve efekte ti hoces da ubacujes?
|
Ovako brate: imam ja jednih zajebancija semplovane iz yu midi ja su e sad folder sa tih zajebancija je 4MB i ima unutra 10tak e sad ja hocu samo 4 iz tog foldera znaci 4 zajebancija da stavim u pa 80ku ali treba se napraviti poseban KMP falj valjda ili neznam kako to ide ali u sustini to hocu da uradim kak oda izdvojim posto za tih 10tak zajebancija ima 10ksf faljlova i jedam KMP zajednici i sve se to ubaciva u flash e sad ja hocu 4 samo jeli sad sam jasan ? :S
|
Hoces da napravis KMP od ta 4 koje hoces da ostavis,jel to?
|
Pa tako nesto, znaci ako izdvojim te 4ksf treba da uradim kmp za njih i radice sev dobro jel tako ?
|
Da al to tako nemoze,konvertuj prvo u Wav i jedan po jedan loaduj u pa80 one koje hoces,zato sto su te zezancije napravljene kao jedna boja.
|
Onda treba da mapiras u awave-u te ksf fajlove
Dodato: jbg nisam video post svrakana,u pravu je, ti ksf fajlovi su odradjeni svi zajedno, pa ih moras odraditi u wav |
Kao sto rece aleksandar031...u Awave mozes sve da uradis sto ti treba !
|
Ok hvala probacu ovih dana kad mi bude kod kuce sajzer pa cu vidjeti stacu da uradim ako uspem :) pozdrav i hvala jos jednom
|
Vidi posto imas pa80 moj ti je savet da bolje usemplujes dobar bubanj bas i kontru,nego da trosis i ovako malu memoriju na zezalice,ali kako hoces,pozz
|
Imam sve potrebne semplove buzuki,gajde harmonki trube zurle..i jedan semplovani bubanj sad imam jos malo memorije pa hocu i nesto tako da imam u njega
|
Ma Ok,vidi pre pa800 sam svirao dugo pa80,i ista prica,i kada sam ga napunio cujem na Tr neki sempl koji mi se svideo al nemam mesta,i sta onda,sacuvam backup,i sve ponovo peske iz pocetka,i to ne jednom nego nekoliko puta ==)) poludeo sam na kraju.
|
Ne treba ti kmp fajl uopste.Odaberes ksf fajlove koji ti se svidjaju i pojedinacno ih ucitas kao load sample ;)
|
A moze netko od kolega da psotave u download nekih takvi zajebancija i efekata sta moze da su korisne i interesne zanimljive .pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org