![]() |
E80 nov extra povoljan !!
nije oglas evo vam jedna internet prezentacija pa pogledajte posto je E80 u amsterdamu nov novcat u prodavnici :) pozdrav !!
http://www.feedback.nl/?b=E80&a=32 |
€ 3.925,- Aanbieding! € 1.699,-
Idem ja da placem.......:( |
brate ja cesto idem gore da radim danska, svetska, holandija i slucajno iskopam radnju i uzmem katalog ono na brzinu u zurbi i bem ti kad sam video doslo mi da se osisam idem uskoro za NL da sviram i kupicu jedan e80 za te pare nek se nadje :)
|
Pa jel' moguce ovo?Da nije neka sa greskom?
|
Donesi i meni jedan da imam za rezervne delove!!!:D
|
kod njih sad krecu novogodisnje akcije ima sad da bude ludilo verovatno ce se nesto pojaviti pa ciste magacine to je stara prica a ako je drzi posle nemoze da je proda a ako je proda i uhvate ga placa kaznu debelo zato daj sta das !
|
super povoljno
|
I ovo je preskupo za tu spravu...da je g70 pa ajde...8-|
|
pa evo pogledajte ovaj link ista radnja za koliko su oborene cene http://www.feedback.nl/?id=26&a=3&treeID=4 pogledajte triton tr koliko kosta 699e a u skay koliko mi se cini kosta 950e, roland gw8 699e ma ludilo. kriza batio :D
|
Pa800 je jelda oko 1000eur a PA2X oko 1500...;)
Odkad je kod njih legalan hašiš,nešto se zbunjivaju oko brojki na cjenama... |
Citat:
|
Stvarno čudno...
Al nema veze,ako su takve cjene ta informacija je dobrodošla svima koji su u mogućnosti da odozgo dobave sebi povoljno instrumente...A to Prehebavanje to je standard zadnja vremena... |
jebaji ga tako je sto je icicu uskoro gore pa cu da odem do radnje, iskreno odviko sam se od prepirke po forumima, bas ako neko naleti skratim ja to ;) ne volim nekad nemam volju da kuckam odgovor iako znam a vidim klanje na postu ma bez bwe dobijem osip :D :D
|
Ne sikiraj se drug...
Al si me sad digo za te cjene,imam jednog slovenca pun para a kupio bi neki sinth... Inače nema pojma da svira ali ga klaviature privlače pa sam mu obećo srediti neki nov sinth za fine pare...E sad kad bi ga odveo u Korgovu trgovinu,pa da vidi cjene,i uvezo buzašta sinth...Mogo bi da zaradim,al problem što neam nikoga gore...:s |
aaa :) ti si u sloveniji bese il ?? ma neko ko je blizu nebitno oni nemaju granica niti carina imam gore dosta drugara bas holandeza domacih, sto obicnih sto ljudi koji imaju jake firme bar mi nije problem porucio sam jedan tr 200eu sam bolji negu u srbiji jeftinije :) nek se nadje !
|
ko sto ja reko e 80 za 1700 dollara a g6 za 1250 pa ja sam dobio najbolju cjenu sto postoji na zemljskoj kugli.
|
Tako je momci Roland E80 stvarno kosta 1699 eura i ta cijena vec stoji nekih mjesec dana. Moja kuca je u blizini ove prodavnice u Rotterdamu. Usput Ketron Audya je 4499 eura (nije moj idol ali samo za info).
|
Novogodisnji popust + globalna ekonomska kriza=))
Moze on da bude tamo i 500 eu sta vredi kad ovde nece pasti ispod 2000eu. |
eto ako vas zanima ovde kod mene je vec 2 meseci 1810.00 i putarina uz cijenu
...hehe pozdrav , a ketron audya kosta 3849.00 . |
jedino se ne moze kupiti internetom (bar tako pise) i mora se licno preuzeti u radnji u eindhovenu, s tim da se radi o instrumentu koji je vec jednom bio prodat pa je vracen,sto znaci da nije iskljuceno da je ostecen i ne pise nista za garanciju.Cjena TR je svuda u evropi trenutno plusminus 700e.Rolandu e80 pada cjena jer uskoro izlazi nova rolandova masina koliko ja znam!
|
Da sto se tice tih klavijatura ja ih dobijan na kucnu adresu u srbiji, mada nebih se zalecivao trenutno sa kupovinom tog rolanda, posto treba da izbace nov model na trziste koji ce naravno u rolandovom stilu biti izuzetno papren a i zasigurno mocan ukoliko opet nesto ne ukenjaju kao sto znaju. Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org