![]() |
Ekskurzija ili aranzer???
eh, kako imam jebenu dvojbu, da jebenije u zivotu nisam imao. U 3 ili 5 mjesecu mi je ekskurzija, idemo u Spanjolsku ili Cesku. E sad starci mi kazu ako ne odem na ekskurziju da ce mi kasnije kupiti korg pa 50. E sad raja sta kazete, da odem na ekskurziju da pijem i ne trijeznim se 7 dana + da opalim koju zensku :D ili da kupim aranzer i kasnije idem na tezge sa njim?????? Joj molim vas pomagajte, ako Boga znate :S :S :S
|
Idi na ekskurziju valjda ce da pretekne neka kinta da si kupis frulu!!
|
Da je neki bolji aranzer od PA50 pa ajde,ovako bolje je da palis na ekskurziju,jedan je zivot,ima vremena za aranzere...a i nikad nije kasno da postanes pevach...:lol:
|
poz
Nemoj da te lazu. Kupi sebi klavijaturu. Ona ce ti zaradjivati pare. A na ekskurziji ces isterati stojku cef i posle nemas ni pare a ni aranzer. Moj ti je savet drugarski.
|
Ja dogodovstine mog "stojka" ne bi menjao za sto aranzera....:D...ma bre ni za fabriku aranzera...:lol:=))
|
Pali bre na ekskurziju...
Mozda neshto i kresnesh... ;) Od svirke ima samo da najebesh... :)) |
a jebemti, ne znam opet, a valjda se i na svirkama kresne nesto, sta kazete, loze li se zene na muzicare? :D
|
Na svirkama zajebi shto cesh kresnuti neshto...
Ako radish sam, teshko da cesh imati vremena da kresnesh neshto moze posle svirke, ali do tada vec sve stvarno dobro ode... Nego probaj ti ovako... REci da necesh na tu ekskurziju, pa uzmi klavijaturu, a onda kazi kako da ne odem na ekskurziju? Pa svi idu, a to se ne propushta... :)) |
Idi na eskurziju sad ti je prilika da nesto maznes,ko zna dal ce biti jos prilika za kresanje,,, Pa50 nije vrijedan kresanja,dobro u rangu su,ipak kresanje je vrijednije ....hehehe
|
ma na pa50 ne padaju ni polovnjace,znaci sigurno je samo exskurzija bolje rjesenje.More je provod more su koke more je izvor zivota jeli tako.... heheeheheeh
|
Ima tu raznih varijanti.............
1-Uzmi aranzer i odsviraj neku svirku pre ekskurzije i eto para za seks........... 2-Radi malo ko zigolo i eto para,ekskurzije i aranzera................. 3-Idi na ekskurziju ,pa naplacuj seks ribama i bice aranzera.............. zadnja solucija......Uzmi te pare sto ti roditelji daju za aranzer ili ekskurziju,pa daj pare pod kamatu i samo ga ručno obradjuj,a pare se samo mnoze........;) |
Jarane...Uzmi pare,kupi sebi PA50 ionako si mi pričo da počinješ svirati u bandu...
Što se tiče sexa podsjeti se našeg razgovora a biće ih još više,kod one ima da ga umočiš samo tako...Batali jarane ekskurziju tamo ćeš se samo potrošiti i doći kući praznih ruku a klaviaturu ćeš imati stalno čak je moreš i kasnije prodati...ja nikad nisam stavljo NIŠTA pred muziku a provod mi je bio zadnja rupa na sviralu...Investiraj u ono što znaš da će ti se povratiti,ja sam počeo sa Rolandom D-10 a danas imam da ti ne pričam šta sve,ali sam sve investiro u muziku i izplatilo se...A ti sad vidi,hebeš ekskurziju već se hvati klaviature i na vježbanje,nebil kroz koju godinu odpratio gagu,pa da vidiš onda da se isplati,pozdrav! |
Vidi 'vako.... Para ce biti, a samim tim i opreme!
16 godina imas samo jednom. Uzivaj dok mozes! Uspomene sa ekskurzija ne bih menjao za dva kompleta opreme!B-) |
Odluka je samo tvoja...a ima i ona narodna...@ebo ne @ebo,@rcu vreme prolazi...a aranzerima padaju cene...:lol:
|
I ja sam za ekskurziju.Bice i vremena i para,za sve ostalo.
|
Hehehehe... vidis sta je iskustvo!;)
|
Ekskurzijeeeeeeeeeee....:):):)
U tim godinama ko sto si ti sad, isli smo u Kranj, Ohrid... Uhhhhh...kad se samo setim... Ne dozvoli sebi da propustis takva "druzenja" sa skolskim drugaricama! Verovatno bi ti to bila prva ozbiljnija ekskurzija, te destinacije se ne propustaju, veruj mi... Kao sto su ti mnogi rekli, za klav ima vremena...mozes da sacekas jos npr.godinu dana, a do tada cena pa50 ce da padne, drasticno! |
Ja nisam iso na ekskurziju u osmom razredu ove godine znaci jer su mi roditelji rekli da cu dobit ozvucenje ako ne odem, a vec imam pa50! Sto se tice provoda mojih jarana na ekskurziji, nit su se fino proveli, nit su sta kresnuli..........ali ti si srednja skola, mmozda se nesto i javi... na tebi je da odlucis jarane
|
MA pusti pa50 odi na ekskurziju tko zna kad ces opet imat priliku,a za pa50 ce se jos naci koja kinta,da je pa800 u pitanju tu bi onda mozda koja zenska pala al ovako na pa50 se slabo pale:lol::lol:
|
sad ce opet poceti prepucavanje ko i prije......izmedju aranzera.......pa normalno znamo SVI da je pa800 bolji od pa50 i nema dalje.........ako ce klavu za pocetak onda pa50...ionako, kolko bi mu trebalo para tek da uzme pa800?
na nasem kolegi je da odluci |
Citat:
Odštampaš ovo i okačiš iznad kreveta, pročitaš par puta ujutru kad se probudiš i naveče prije nego što odeš na spavanje i samo će ti se kazati... |
exkurzija naravno. ja sam isao tu turu do Barcelone 2 put...bilo do jaja
steta je ne videti monako,kockarnice,veneciju,firencu, francusku,marselj, italiju,andoru zbog klavijature. |
Brate, isto smo godiste i evo moje odluke u vezi ovoga. Ja nisam isao na ekskurziju ove godine i ustekao sam malo para da kupim sebi instrument, ali zato sledece godine 100%. Mislim da je to pametnije resenje jer ulazes u sebe, a ne prosipas kintu okolo. Ako ti treba cica za kres, veruj mi, milion njih ce da padne na prvu svirku... ;)
|
ma idi jarane na exkurziju i pamtit ces to cijeli zivot,to su lijepe uspomene.bit ce i aranzera mlad si ti.
|
jarane to ti u zivotu jednom kad se ode tako skolski na ekskurziju ja bi iso na ekskurziju jel to je ludilo i vrijedno nezaboravno mi smo u spaniji pravili lom, a na kraju to sve pjano nit se znalo vis ko je skim nit ko koga j***** mislim zenske :), nisam mogo vjerovat da su to bile moje skolkse drugarice tamo su se pokazale kako su radodarne i eroticne hihihihihi:D stari ja bi dao 2 pa50 da to opet dozivim. Uglavnom moj savjet IDI NA EKSKURZIJU!
|
Ljudi ja imam toliko uspomena pa šta od njih???
Hebeš uspomene,svaki dan ili tezga je jedna uspomena više...U djetinjstvu sam prošo mnogo destinacija i sa Italijanima (Hajro će znati o čemu govorim) i ovako i onako...Jes da je bilo fino ali brate nikakve koristi osim onih par dana užitka i gotovo...E kad sam dobio prvu klaviaturu i počo zarađivati na prvoj tezgi...To je sasvim drugo...Bila iskustva sa trebama,razne švalerancije,hebancije,itd...A i počeo sam zarađivati i bio neovisan od drugih...Uvjek sam imo u džepu za džeparac,da izvedem kakvu žensku vani i kasnije na one stvari,kupovo sam sebi robu po svom ukusu a ne da mi roditelji sa svojim parama odabiraju,itd...Svatate na koju stranu pucam...Al računajte da će mu roditelji i pored plaćanja ekskurzije morati dati bar još jedno 200eur za trošnju ako i ne više...Pa ne mogu sva djeca da pucaju pare a on ko ciga da bude skroman...Kod mene nisu nikad roditelji imali para pa sam zato i izbjegavo ekskurzije a ionako nema od njih ništa...Djeca u školi o njoj pričaju mjesec dana i podsjećaju se i poslije niti ko spominje nit ništa,dok PA50 možeš spominjati ihaha...A neko je spomenuo padanje cjene...Kod nas se još uvjek može naći KORG PA50 koji se još uvjek proizvodi za 800eur...Dok sam ga ja imo prije par godina cjena mu je bila oko 950eur ali evo sad već godinu i po dana drži cjenu 800eur i NE PADA mu a narod ga još kupuje...Pozdrav! |
ima pa50 i za 500 eur.iz nemacke nadji nekog da ti uveze za 400eur.
|
O tome ti pricam. Bravo Alix.
|
a jebemti zivot, hvala mnogo svima na odgovoru, na ekskurziji ce bit dobro, pice se, bice treba (samo da ne dobiju sve bas na ekskurziji :D ko sto mi je drugar jedan rekao ) a opet s aranzerom cu zaradjivat pare jebiga, nece mi trebat dzeparac, uvijek cu imat, a narodno malo kod nas svira, pa ce uvijek bit posla. hmmmmmm jos gora dilema, majku mu....
|
Citat:
|
Brate moj dellboy, ja nisam otiso na exkurziju zbog opreme znaci razglas. I uskoro cu ga nabaviti akobogda. Ali ja sam osnovac. A tek ce exkurzija u srednjoj da dodje.....
|
ma kakva osnovna, nismo se tada ni na dva metra priblizavali zenskima, a kamoli da smo primirisali..... sta ces nije nam se ni poceo dizat tada :D drugo je srednja vidices ;)
|
Evo ja cu da te resim muka!!!!
Icicu ja umesto tebe na ekskurziju,a ti kupi klavijaturu.Onda cu ja tebi sve lepo prepricati kako je bilo i koliko puta.........:D |
Kupi klavijaturu pa je ponesi na ekskurziju...
|
Definitvno,moj licni savjet-ici na ekskurziju.Ni jednu,ja propustio nisam.
Sa tvojih 16 godina,ja sam vec,imao iza sebe dobru turu po bivsoj Yu,a obisao i Grcku.Dalje je islo svojim tokom.... Covjek je bogatiji duhom,sto vise proputuje i vidi svijeta i obicaja.To je nezaboravno. Previse si mlad,da bi razmisljao da je sve u novcu.Imati ces vremena o parama razmisljati,i boriti se za njih,jer zivot je pred tobom. Pare su da se zaradjuju i trose-ali nikada biti rob novcu.... PS:"Cudna jada,od Mostara grada....";) |
Ma ekskurzija!!! Bice klavijatura a ekskurzija ne!!!
|
E ovako:
Te prazne price o kresanju zaboravi, od toga nema nista! Drugo pice, pa mozes piti svagdje jebes alkohol. Znam sta je tvoj problem, vidi druze sve zavisi u kakvoj su ti roditelji finansiskoj situaciji, to je mnogo para za ljude koji zive u ExYu, ali moras imati na umu da te i roditelji iskusavaju!!! Namjerno ti ponude takvu soluciju da vide sta ces odabrati, ako odaberes klavijaturu bice ponosni i pricace to citav zivot kako je njihov sin pametan i nije bacao pare dzaba, a platice ti i ekskurziju vjeruj mi.. To je samo fora.. Moj slucaj: Zivio sam u Bosni rat jebiga itd.. E sad kakve ekskurzije kakvi bakraci jedva se zivilo, a ja ucio svirat na nekom starom Casiu, tj. ucio svirat kad ima struje hehe.. Eh onda dodje 18 godina i pita me majka oces sine klavijaturu ili Vozacku? Ja kazem klavijaturu ona kaze ajde polozi vozacku, a kupicu ti i klavijaturu ja pristanem i polozim, onda nakon 2 mjeseca dodje i kaze sine oces klavijaturu ili auto, ja kazem jebes auto ocu klavijaturu da zaradim love, a bice auta kasnije, vazno mi je da startujem, a ona kaze joj sine sto si pametan i kupi mi klavijaturu, a nakon par mjeseci i auto od 4500DM (Njemacki maraka) sto je tad bilo povelika svota, a klavijatura je bila Korg Is50 i kostala 2700 DM, to ti je moja prica i iskustvo pa sad razmisli.. ------------------ Sto se tice ekskurzija: Kad pocnes zaradjivati sa klavijaturom ekskurzija ce ti biti svaki dan, sjecam se tek rat stao niko nemoze na more, a ja odem sa svojim autom na dva dana od dosade narokam se dole neku picu zbarim i tako godinama.. Kad imas svoj dinar onda je lako, a poslije ekskurzije ces gledat odakle je vedro i opet zavisit od roditelja.. |
Citat:
|
Ovako cuj moju pricu pa odluci.U tvojim godinama sam mnogo putovao sa folklorom i video sam pola evrope i jos po nesto.Sa malo para u dzepu kolko se moglo devedesetih ratnih godina.Tad sam imao samo harmoniku.sad radim i sviram imam dve klaviature i dve harmonike,mogu da kupim sta hocu od opreme,i imam novca da otputijem negde nije problem.Ali imam i pirodicu(malo dete)i svaki dan ustajem u 6h, dolazim kuci u 17h, onda se spremim i na svirku.Ne sviram svaki dan ali imam 10-20 svirki mesecno.To malo slobodnog vremena provodim sa porodicom a nocu kad ne radim vezbam i skidam stvari na slusalice.Nema sanse da negde otputujem sem na more sa porodicom.Znaci IDI NA TU EKSKURZIJU,PROVEDI SE ,VIDI SPANIJU,BICE PARA.Veruj mi kad krenu pare bice ti zao sto si zbog 500e propustio ekskurziju,jednog dana ce ti to biti jedan jaci vikend.pozzzzzzzzzzzzzzzz
|
alix jeste imao i previse tih destinacija ali nema ih bas svako i uvijek,he Alix pa jesi li ti ziv
ne moze te dobiti covjek ni na tel ni na msn,hebote patak. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org