![]() |
YU-MIDI Tekstopisci----yu-midi pesma
Cilj ove teme je napraviti tekst za neku pesmu.Evo ja cu da dam pocetak a vi dopisujete dalje......
Tekst je saljive prirode.......Pa da pocnemo....Naprimer...... Ovo mi je zena peta,sve zbog pustog interneta, ........... |
Mene sudba kleta tera,kod istog provajdera...:lol:
|
internetom virus hara komsija mi zenu kara,
internet me košto braka,nece za budalu zena svaka... |
Sad je valjda red na Refren? ::confused:
Monitor mi pokvario oci,a komsiji ulepsao noci... Dok ja ovde gluvarim debelo,komsija ga uvaljuje smelo...:lol: Op tura tura tura...drma mi se tastatura...:lol: |
Nije samo u tome muka,nekad mi je bio kao ruka...
|
Tastaturu cu mu slomiti na glavi,zasto svoju zenu ne povali,
Zao meni moje tastature kako cu po internetu vijati cure. yu midi ona ne voli , kaze da ju za njeg k... boli... ...... ljudi ja stvarno nemam vise ideja... |
Jeste da se ne rimuje al nema veze...:lol:
Moja cura nece da me slusa,moj je mali ali mek ko dusa...:lol: |
E sad zenski deo =))
Internetu,internetu ti sto pamet uze svetu sto mi muza obudali pa i zenu zaboravi. Internetu,internetu ti mu kazi da ga varam da se svakog pustog dana sa komsijom prvim karam. |
Pricala mi stara mati,da je vreme bilo drugo,
Primala ga svakog dana,i to dugo,dugo,dugo. |
Pricala mi stara mati,da je vreme bilo drugo,
Primala ga svakog dana,i to dugo,dugo,dugo. Od kad dodje vreme neta moj dragi po web-ova seta nema sexa ni za vitar kao da je Miric Mitar! Jebale ga sve web strane sto mi srce bolno para osta samo tuzna rana moj se dragi virtualno kara. Evo milance malo sam nadogradio ovaj tvoj text =)) |
Crko nam je kompijuter,mojoj sreci nikad kraja
sada imam patku vise i par krupnih muskih jaja ------------------------ Odlicno.......=)) |
a ja ja ja ja ja ja,
jaja su mu otekla, nema nikog da mu hladi, pa je mor'o kuler da ugradi! |
Nadvio se crni oblak,tu nad mojom glavom,
Bio mi je miran zivot,zivot s mojom spravom. Sad me zena stalno tera,da joj punim crnu picu, Ajd majstore brze radi da popravis moju spravicu. |
zenu mi je virus spop'o,otkad sam se na nju pop'o.
da l' sto pišu nisam prao,il mi zenu drugi krao. dole mene nesto svrbi,pa ga vazda ona ljubi. ajoj muke svete beli,zarazice nam escajg celi. sutra ce nam gosti sesti,prstima ce oni jesti. jos lecenje da im plaća,pa ostacu ja bez gaća.\:D/ al kad mene triper prodje,komsija ce da nam dodje. sve cu kosti da mu slomim,i escajg da mu poklonim. |
Evo majstor ga popravi,pa sve radi na toj spravi...
Žena kuka i Bog čuje,bar da nestane malo struje... Da dođe na moga čiku iskorištava svaku priliku... Al joj pica neda mira,stalno me po kiti dira... A ja pravi heker-man drkam uz porke svaki dan... A ti picu okači o kuku,i traži leka za svoju muku... Hebo vas 200 kupusa,al sam dobio inspiraciju... |
jao izraza Alix..upristoji se covece..pa kome cemo prodati tekst..:mad:sta te spopalo..
jesi cuo onu od s aleksic - iskoristi plodne dane neka prska na sve strane =)) i povuko je sasa popovic s tv-a!! hahaa.. |
Dok sam bio mlađi, harmoniku sam sviro
Po birtijijama pare i cure sam biro Stigla su me ljeta, pa sad sviram sajzer Na čelo mi pare ljepi svaki šalabajzer Nekada sam mogo ko vranac u kasu Povaliti curu stoječki na bajsu Godine me stigle, pomalo mi visi Kada pišam sve ga tražim, vičem "Di si, di si ?" Nijedna me cura odbijala nije Voljele su kad ih odozdola bije Kad bih pravi techno ritam udario Ubrzo bih falset tonove dobivo. |
Sta nam pored svega osta'
da istipkamo 2-3 posta, nema zene da nam brunda vec je negdje drugi mrda I na kraju kad se zbroji ostali smo vjerno svoji, sve se zna i sve se vidi, ipak najbolji je Yu-midi.;) |
e jesi se ucurio..mislim da je red da ti daju da budes glavni operator na sajtu :p
|
Dobro nam ide!!!!Bice ovo HIT!!!!=))
Samo da kontaktiramo DjKrmka...... |
Ajmo sad da svtko odsvira po 5 tonova da napravimo i melodiju :D :D
|
Mastrubiram tastaturu, svakog dana po pet sati
Ali ona moju neznost, nemoze da meni vrati Dirao sam njene tipke, kao da su zenske grudi Svaki dodir, svako slovo, osjecaje nove budi Kada treba da napisem, neko slovo, neku rimu Najbolje to radim kad sam, s tastaturom ja u timu Jer nas dvoje, kao tandem, pisali smo dosta puta Sve sto sanjom ja ucinim, bez problema ona guta |
Citat:
|
Eto nama velkog hita,
veceg nego moja kita! Sada pevam zeni hit, jer sam svega vala sit! et...mali doprinos... |
Dobri ste svaka vam cast!:D
Al sam se ismijo:lol::rotflol: |
A na kraju ovog stiha,
i ja starac da se javim, crko mi je laptop sada pa ću ženi da uvalim. Ali mi nešto čudno bilo, kad sam ženi lego spati, kad li ono u sredini poštaru se kita klati |
Na yu-midi svaki dan sa vama,
dok me zena sa kinezom vara. Meni sada nema mira, a nju komso i dan danas dira. Nek je dira al nek me se mani, da mir dodje mojoj ludoj glavi. Sad cu komsu ja da slomim, a njoj kosti da polomim. Ebg, mi poceli sa jednom pijesmom a izgleda da nam moze biti i za kompletan album :D |
Obratite paznju drugovi,na mladje i starije maloljetnike,koji procitase
sve sto vi napisaste.Da se rano ne "probude"....:) Ne citajte djeco ovo, preskocite svako slovo ovo pisu stare "kosti" koje samo vole bosti. Ima puno drugih tema, ova vodi do problema u kuci im glavne zene, oni glume supermene. Na yu-midi svasta ima, ovaj forum svakog prima otvorenih sirom vrata, cekaju vas kao brata. Sklepacemo pjesmu neku, da rasturi diskoteku, bice mozda za kafanu, necemo joj trazit' manu. Pocnimo je iz D dura nek' veselo samo gura, jer od neke molske pjesme, teku suze ko iz cesme. D-dur,E-dur,A to je pjesma ta, gle stihova,kao suma pozdrav raji sa foruma. |
Zajeb'o me je Kaspersky,
bice da je busan bio, propustio sta ne treba debelo me zakitio! Devojci mi raste tiba i svadba se meni sprema dosla mi je glave riba od Kasperskog vajde nema. |
mjesec sija ko tepsija draga moja hajmo na cevape!!!!!!:D
|
Nema veze sto je s'nama tako,
muzicaru nikad nije lako. Dok sviramo kraj nas uvijek neka, a kuci nas zena tuzna ceka. Kad sa svirke mi dodjemo kuci, odmah znamo da ce i grom puci. Tada pocnu i pitanja meka, dal je s'tobom nocas bila neka. Drugovi kod mene poslo pravo, pojavila se u meni neka inspiracija :D Ostavljam aranzere idem da komponujem za raspjevanu bracu =))=)) |
Tekstopisac
Halo svima. Evo nesto sto sam piso za DJ Krmka, ali nikako da ga nadjem.
Ako neko slucajno njega sretne, nek mu slobodno proda... K R A V A Kao svakog jutra, idem ja u stalu Da ocistim sranje, da pomuzem kravu Mlijeko je napitak, volim od malena Nasladje je kada, krava je sarena Dirnem ju za sisu, njezno i polako Ucila me majka, da to radim tako Najbolji u selu, svi me dobro znaju Krave koje muzem, puno mlijeka daju Nije lako biti, njezan prema kravi Potvrdice svako, ko ze muznjom bavi Osjetljivo to je, bozije stvorenje Muzti moze samo, ko ima strpljenje Refren: Malo lijevo, malo desno LITRA – DVIJE Malo gore, malo dolje Mlijeko lije Svakog dana, ista prica MUZEM KRAVU Zdravo mlijeko, kada krava Pase travu Malo, lijevo, malo desno Gore, dolje |
Citat:
dok mi muza kuci nema jadna sam ja se spremam svaki noci lezem sama prestalo je sve sa nama svaki dan a noci nezna jadnik kuci doci samo sjedi u monitor gledi dok se meni krv u venama ledi sad cu morat i ja sebi naci jednu stranu na ovome svetu pa da sjedim u internet cafetu da ga gledam ko titovu stafetu dok ga drugi meni bude davo i samnom zbog interneta cele noci spavao |
ajn, cvajn ,drajn, bice p...e fraj,
je''n, dva, tri, j....e nas sviiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Ovo sviiiiiiiiiii se zavrsava u Bis mol 6 -5 +9:lol: |
Idem kući prati me neka senka,
pa pomislim na čika Necu kako pije Jelenka... Jelenko je njegova droga,troši je svaki dan, i kad je trezan i kad pijan on je zajeban... Volim ga kao svoga ujka Svirka kad svira harmoniku ječi svaka dirka... A da vam kaže Svirko to je car pravi, ima gips na nozi a u cirkusu kilavi, On i čika Neco imaju svoju sektu pa da uđem kod njih moram da dovedem tetku... Šta će s njom da rade samo Bog zna samo znam da će tetka da govori da,da,da..... Eto specialno za moja veeelika druga Neconix i Svirka....;) |
Auuuuuuu..........
Neco, prijatelju....čuješ li ti ovo? Imat ćemo žensko u klanu.. Yupiiiiiiiiiiiiiii................. Ajde nećaće, požuri se da se učlaniš! |
Citat:
|
E hebi ga sad....
Milanče,Milanče Rolandov dasa stalno na Rolandu nema mu spasa Kad bi bar jednom za Korga sjeo deset dana on ti nebi jeo... Al et Rolanda on u Nišu svira, s njim narod u srce dira ima stas ko Brad Pitt dobre pice nikad nije sit... A sad da prestanem da pjesnim o njemu ipak on je legenda u svemu... Et i da se više ko nije javio...Neam ja sad mozga sve članove da opisivam... Vaxteru će da spjesni naš veliki kolega Bosnian....;) |
mirotta
Evo i ja da se javim, da napisem svoje muke
Prije svega, to da zanate, rodjen sam kod Banja Luke U zivotu ja sam cesto, pisao da nebih puko I zenu sam vise puta, zbog gluposti raznih tuko Radio sam dosta toga, da zaradnim neku lovu Da djecici svojoj maloj, ja napravim kucu novu Mislio sam da sam bogat, da mi rime vrijede zlata Od pisanja nema vajde, neredovna tu je plata Kad smo vec kod djece moje, i ovo cu da vam velim U zivot nikad nisam, ja mogao da ih dijelim Pa sam tako svima isto, sagradio ja imanje Sad mi kazu, sto si cale, ti pravio ovo sranje Ovi mladi danas znaju, ko kad koga, i gdje gura Ali i moja je mladost bila, jedna prava avantura Prosao sam dosta toga, i vidio pola svijeta Budalama raznim ja sam, cesto bio laka meta Zezali me i u skoli, pravili mi svi probleme Zlopanitlo nisam bio, pa cu pisat druge teme O ljepoti moga sela, sto uz Vrbas mirno lezi Ali ipak ova mladez, svakog dana negdje bjezi Jafjldfjsdfjasdkfjaskdjfasdjfaskjdfas Adfjasdflasdjflkasjöfja Asdflkasdjfklasjflkjasfj Lsdfjasldfjaslkdffjöldjflakflajfka Ej ljudi, moram na poso. Nastavicu drugi put…. Poz by mirotta-tekstopisac |
Citat:
"... dok ja ovde gluvarim smelo, komsija ga uvaljuje debelo..." he,he, bez uvrede... |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org