![]() |
Imate li STYLING?
Eto vam dobro pitanje...
Nije samo dal svirate, brinete li kako izgledate na scenu? Necu da nekog uvredim, nisam ni ja nesto bog zna sta.... Al od mnoge slike sam video, ima katastrofalnih kombinacija garderobe... Pricam na bini..ne privatne fotke i drustvo... Izuzetak milance:D:D:D pohvala!!! |
Eh,
to sve zavisi od prilika u kojim sviram. Znači ako su kakve ''ozbiljne'' svirke ( svadbe, krštenja, restorani, Nova Godina.....) u pitanju, onda svečana košulja i odijelo... A i ako je nešta malo lakše u pitanju....isto obučem nešt lijepo, barem neku lijepšu polo-majicu, ali ništa ono...uštogljeno... A i obavezno garderoba mora bit u tamnijoj boji, da se ne primjeti slučajno ako negdje dobijem kakvu mrlju..... Jednom prilikom sam imao svjetle hlače, pa mi neki idiot razlio pivo po hlačama, i to baš na nezgodnom mjestu......a kad se to osušilo malo, izgledalo je ko da sam se upiš'o....jaooooo sramote..... Pozdrav svima.... |
U svakom slucaju, tamne boje, sto se tice mene. Nekako je najbolje, ako je malo mracno gdje se svira, onda te i ne primjete, azanzer svira sam =)).
Sve zavisi gdje se svira, ako je nesto ozbiljno, naravno neka kosulja, a inace nesto jednostavno, ali ipak pristojno. |
kada sam u nekoj tmini npr u kaficima onda se zavucem iza klav i niko me ni ne vidi..a obucem se UVEK casual..cak i na krstenjima slavljima itd..jer ne mogu da sviram onako ustogljen..i obavezno sam na barskoj stolici..jer kad stojim otpadnu mi noge..
bolje da sam otisao u bubnjare ! al oni su najluplji ..bunjari u muzici i bekovi u fudbalu!:lol: |
Dosta obracam paznju sta oblacim kad idem na svirku a sve zavisi kakva je svirka u pitanju!Jbg to mi dodje profesionalna deformacija posto mi majka drzi Modni salon i opasan je krojac pa sam od malena vaspitavan tako da budem uvek ukusno i lepo obucen!Ako idem na svirku u neku diskoteku ili slicno obicno nosim neke jeans pantalone i onako fazonsk majice ili modernije krojeve kosulja a ako je neka ovako malo ozbiljnije svirka onda ima vise kombinacija farmerice-majica-dobar sako,farmerice-kosulja,leti dosta nosim lanene pantalone i kosulje i tako to ako je neki festival u pitanju onda se bas pravi poseban plan!Uvek posebnu paznju obratim na obucu ;)
|
ne razmisljam o stylingu uopste, bitno je da je odjeca cista i citava, a sad jel kosulja, ili je obicna majica, jesu li jeansice ili svecane hlace, to mi uopste nije bitno, osim u slucaju praznika...
|
1 Privitaka
Eve me sa starim bendom '92god.
|
1 Privitaka
...
|
1 Privitaka
...2005...Slike malo mutne...stare, jbg!
U sustini, uvek obracamo paznju na garderobu i stage! |
1 Privitaka
Ovo bi moglo da bude nesto novijeg datuma....
|
Mykeli drugi klavijaturista nije obukao bele pantalone!20% od dnevnice :D
|
1 Privitaka
...
|
Ma budala...upovracao ih...=))=))
|
U tom slucaju 20% od dnevnice i 20% od baksisa =))
|
Miki ti bassiras u bandu?
|
Stavio sam prvo samo smilea pa reko posle da se ne protumaci pogresno...Smejem se jer se secam jako smesnih momenata koje sam imao prilike da dozivim sa ovim ljudima sa Mykelijevih starijih slika (pa i samog Mykelija) Joooooj...:))
Znaci,medalja za sve ove ljude...Tvrdim da 99% foruma ne moze ni da zamisli sta se moze doziveti sa ovim ljudima...A najgluplje od svega je sto vise nisu takvi...:( Sada imaju jos godina,valjda su se sa godinama i uozbiljili i ja im sada i u oci kazem da me nerviraju jer prosto nemoz' danas biti ovakav a sutra onakav,ili jesi ili nisi...Nedostaju mi takvi,ludi,otkaceni... A da ne ispadne da sam omasio temu,isti ovakav crveni kombinezon sa Mykelijevih starijih slika sam imao prilike da nosim i to ponosno.Jos uvek nije dokazano ali mislim da je bio bas Mykelijev!!!!!:)) Nemojte me drzati za rec... Znam samo da je bilo puno dlaka od kose na njemu...na ramenima...kad sam ga uzeo...Perut... I fleke od gela i ulja za kosu... I najvaznije...U dzepu sam nasao cheshalj... Jooooj...:)) Na kraju,kad je o Mykeliju i ostalima rec,nedostaju mi,najiskrenije...:( Pozdrav. |
I ja se rado secam tih 90-tih,godina kad su bili ti kombinezoni aktuelni.Svi smo ih nosili i izgledali kao osoblje neke perionice automobila.=))
|
Znaci Mykeli takve iste kombinezone,dobro nisu bash potpuno isti,imali su na sebi malboro i valjda je pisalo orkestar ruzmarin je nosila ekipa od mog tjaleta(harmonikasa):).. skroz do j...
A sto se tice nekog stylinga u vezi mene,pa kad je svirka tipa folkoteka kafic,uglavnom farmerke-duks zavis, a naravno zna se ozbiljnije svirke sulja pantalonice sako :) sve zavisi :). Al uglavnom kao celini,mislim na bend nikad nismo u uniformama nasim :) to se retko kad desava :) |
Nemam sta posebno reci samo znam da sam dosta zenidba svirao u farmerke
a mnogo puta u kafane i u trenerkama sam svirao. |
Citat:
|
mykeli buraz pa ovaj tvoj bubnjar isti bubanj svira od 1992,na svakoj slici isti bubanj...hehehee
|
3 Privitaka
ewo da se widi kako smo mi,ili ti ja :D sareno obucenii :) svako na svoju stranu :) .
p.s pevacica je mnogo lepsa u prirodi :),al je jos vislja :D |
Trudim se da izgledam normalno a ne klosarski.Nekad klasika,pantalone i sako,nekad duks i farmerke,vazno da je udobno i da mi nije vrucina jer to tesko podnosim.Veoma mi je bitna obuca,na pr.neke neupadljive,crne patike koje mogu da se prosvercuju i kao cipele ali da su udobne,zbog stajanja. @Belja SO-Koja je ovo mixeta na slici?
|
@jeftabgf
pa ne izgledamo mi valjda klosarski :) xixixixixixixi =)) . to ti je,valjda cu pravilno napisati,behringer PMP3000 i mogu ti reci da sam zadovoljan snjom. Tera mi dva bina i dva satelia i da ti kazem malecka ne da odradi posao nego do jaja :) . jbg i ciga svog konja hvali :) naravno salim se. lepo rati mixer |
Druze moj,nisam ni pomislio na vas da izgledate lose.Cak izgledate veoma dobro i hvala bogu mladi i ste.To sam rekao onako uopsteno jer imam i ja neke saradnike koji dolaze u farmerkama sa flekama od ulja i sl,a to mi je bas bljak.
|
@jeftabgd
ma znam breee :) nego ja se sprdam ,zato sto si odma posle mene kad sam stavio slike rekao to :) pa se zezam malo . i da sto pitas koji je mixer ? |
@Belja_SO
Sta ti je breee sa prstom? =)) Radio cekic malo? =))=)) |
@Belja SO-Ili si gurao prste na pogresno mesto ili si zakucavao neke eksere,zagledao se u neku ribu i :mad:zvek po prstima.
|
@skoricnik
@jeftabgd a jbg coek seljak. Kupio novu tanjiracu i namesto neke rotore. i jbg. Taka tura sto bi se kazalo :) |
@BeljaSO-Salimo se nas dvojica,naravno.Samo ti sljakaj nesto pored muzike ovo je preterano nestabilno i varljivo.Iz licnog iskustva ti kazem,ceo zivot samo se muzikom bavim.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org