![]() |
nemogu da ubacim boje u korg tr
sd card ali nemogu da ubacim boje neznam sta trba daa se radi
ubacijo sam i ram 64mb ali opet nemoze da se ubace ako ko zna sta trebam da radim jate se ili na mirsoct@hotmail.com :mad: |
Citat:
|
skino sam 50 setova sa ove stranice
i sve stavim na karticu ali neznam gdje da idem na media i onda idel load ali onda mi dode ilegal file pise neznam gdje je problem |
sve jedan sam probo od ovi setova ali nece nesto nije uredu
|
Citat:
|
nemogu da nadem ovaj set
|
Citat:
|
ok
|
ok skino sam kosmajac2 i sta sad trebam da radim
gdje da ga lodiram na global ili na media |
Citat:
|
probo sam ali nece media i onda utility load ili nije tako
|
Citat:
|
ok nece neso isao sam ovako
media save all i onda load ali nista nejma nigdje da pokaze sto sam lodiro |
Citat:
|
umene nece da ga lodira nikako dode i kaze iligal file na media load nista samo to jarane nezman sta je ovo
|
Citat:
|
A, jesi li ti taj set raspakovao sa winrar-om!?:)
|
Prvo formatiraj karticu...To napraviš tako da ideš u MEDIA/Utilities/Full Format...
Nakon toga skini set za LE,TR i stavi na karticu...Pišeš da si stavio 50 setova??? NEMOGUĆE!!!Mora da si stavio setove za PA-Seriju pa ti zato piše Illegal... Skineš set što samti reko u njemu se obično nalaze folderi IME.pcg,IME.ksf,IME.kmp,IME.sng (to IME je ime seta)...Klikneš MEDIA,izabereš IME.PCG i klikneš LOAD SELECTED...Poslije ti se otvori dodatna stranica na kojoj obilježi CLEAR i LOAD IME.KSF TOO....Kad ti ga naloda ima da radi...Poslije ovoga nema teotije da budeš imo probleme... |
imam samo ove sa yu-midi imam ja korg triton tr kad odes na save all i onda idem na media i loadiras ili
|
raspakovo sam ga sa rar ali nece opet je ja kad formatin full i ona stavim set na sd carticu i ona idme media load i samo mi dode load to midi file tako nesto evo opet probam sad opet ponovo
|
okay havala vam puno
ubacijo sam boje hvala puno
|
Baš nam drago...Neka si skino muke...
A ubuduće kolega kad budeš šta trebo prvo molim te pročitaj forum ima temi RAZNIH sa mnogo koristnih odgovora...Može? |
ok cito sam kolega ali nista nije moglo a sad moze
|
zdravo svima,
meni se javlja cudan problem na TR-u. kad ubacim set napr. Valjevo ili kosmajac2 (ovde sa download-a) desava mi se da da se kace tonovi u COMB. znaci ton svira bez prekida i koji god ton jos sviras i njega samo doda i tako da sve pomesano bruji. tek kad promenim boju onda stane ali cim stisnem ponovo dirku opet isto. dali je nekom poznat takav problem i do cega moze da bude. na primer kod seta SULETRX se to ne desava :( unapred zahvalan i pozz svima |
a isto kode mene
kad sam ubacijo boje kad ugasis klavturu pola boja nerade neznam sto ?
|
Svaki put kad ugasiš klavijaturu on zaboravi ,odnosno svaki put kad upališ klavijaturu moraš LOADirati (traje oko 10 min u zavisnosti od toga koliko ti je veliki (MB) set).Znači:MEDIA-LOAD-kurzorom osvetli KSC(ako ne preloaduješ nego loaduješ ˝tvoj˝set)-UTILITI-LOAD SELECTED-OK-sa INC (ispod točkića)štikliraj :load ˝ime seta˝PCG -pa OK .Počinje učitavati.Pa onda možeš da sviraš.Tako svaki put.To je možda jedna od mana TR i Le što mu treba vremena da napuni RAM ,naspram nekih drugih tritona.;)
|
Moras svaki put ucitavat ponovo boje jer se semplovi gube iz RAM memorije kad ugasis synth. Ja poslije uvijek ucitavam samo .ksc fajl. Pozdrav
|
Vlajko probaj da ga preloaduješ- ALL ,sa setom koji hoćeš da koristiš.Ili ga vrati na fabrično pa posle loaduj izabrani set u fullu.
|
Citat:
|
Postovi mu oznacavaju koliko je dao odgovora a downloada koliko je imao je nesto drugo!Imao je i brojac toga ali od zadnjeg uredjivanja strance se izgubio i broj downloada i broj uploada ;)
|
Citat:
To je meni bio problem na extremu ali da ga hebes ne sjecam se sta.... |
Pa to,ali da ne objašnjavamo šta ,gde,.....najjednostavnije mu je da preloaduje korga sa celim izabranim setom (učitaj sve 4 ikonice seta (folder+ksc+pcg+sng) ili vrati na fabrično podešeno pa posle preloaduje=(all load.....)
|
kako se vraca le na fabricko stanje
|
Neznam sad napamet (ispravi me nije problem)ali čini mi se ovako:global-basic-utiliti-load preload/demo data-OK.
|
dobro.....
a dali bi rešilo problem kad bi učitao ceo set i onda samo global od seta koji funkcioniše ??? ustvari sad ću da probam pa ću videti šta se dešava.............kako kažu.... ko proba taj zna :) |
problem je u prvu ruku rešen,
funkcijoniše kad se uzme global od seta koji radi. Međutim pobrka sve effekte pa mora da se šteluje...... pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org