![]() |
Empty SET
Jel zna netko možda kako da napravim jedan set al da je sav prazan,znači da mi bude i na bojama i na ritmovima prazna mjesta....znači sve da bude EMPTY.
EDIT: Radi se o PA1X Pro Elit |
Valentino brat, jel se to odnosi i na Rom ili samo na Ram??
|
Koliko sam ja upucen u problematiku,moci ces da ga naprevis na sledeci nacin:
Ubacis nove resurse i snimis set.:) A?Jel dobro?:) A tebe, Mykeli, ja razumeo nisam...:)) |
To se odnosi samo na USER mjesta i od Styla i od boja.
Znači da mi bude kao tvornički prazan,da nema ni jedan popis bilo koje boje ili ritma. Ajmo reč da se to odnosi na RAM dio. |
Pa ako me nisi razumeo imas prevodioc pa prevedi...:p
Sto se tice resursa, znas i sam da ti puni Rom memory i nesto uzima od Rama... Pitao sam ga razumljivo... E onda ce da ti to uradi Resurs sa zvanicne stranice!!! |
Učitao sam taj resource,al nije to-to što mi treba,evo tu je LINK ZA SLIKU da se vidi na šta mislim.
|
Media > Erase > All > Open > Style > Open > obelezis User01.sty pa Erase Ok i obrisao si ceo User 1...tako uradis i sa User 2 i 3 i posle ceo set SAVE bez usera i sve je prazno...
Umesto Style otvoris SOUND i tu sve obrises... I na kraju obavezno snimaj set! Pa to treba da ti uradi Resurs fabricki...ako nece onda "pregazi" OS na klav, pa ubaci Res... |
Stavio sam ja fabrički Resurs...al u njemu se nalaze neki ritmovi koji su pravljeni u Korg tvornici...šta god da sam napravio ili čega se sjetio...ne dobivam ono što mi treba.
|
Resurs to resava,nema sumnje...
|
Al nemože se to sa resursom riješit,dva puta sam probavao sa tim....
|
Ne komplicirajte stvari, Miki je vec objasnio, idi u Media i Erase i izbrisi sve
onda sve to SAVE i gotovo, nema tu nikakve filozofije, po navici sve ovdje iskompliciramo ko da bog zna sta je. |
Evo sad sam probao onako kako je MIKI napisao,al fora je u tome kad ja sve to izbrišem i odem na SAVE-All on meni nazad vrati sve ritmove koje sam izbriso
|
Citat:
|
Ajd ja vas molim ako neko može da mi uradi takav jedan prazan set pa da mi pošalje na e-Mail,jel meni stvarno nikako to neuspjeva,probao sam sve kompinacije i ništa,jedino mi preostaje da ponovo stavim OS,al to mi nebi bilo sretno rješenje.
Hvala i pozdrav. |
ej ljudi ja prodajem prazan set,ako kome treba ,100 eura prazan set....hehehe
|
Na pa 80 ide ovako, ides na DISK, pa na EREASE, na hard disku onda biram sta cu brisati, stisnem F1 pa se prebaci sa hard diska na disketu, ponovo stisnem i pise mi CARD, stisnem jos jednom i pise SSD i imam ponudjeno
GLOBAL PERFORM PROGRAM STYLE , onda otvoris global pa pobrises sve, otvoris perforance i pobrises i bit ce ti <empty!> sva mjesta < empty !> <empty!>, isto tako i sa programom ako zelis obrise se... sad trebalo bi da je slicno i u te tvoje klavjeture... pokusaj pa javi</empty!></empty!> |
Izbrišem ja sve to,al fora je u tome što su ritmovi i dalje učitani,makar ja sve to izbriso,a probavo sam i ugasit pa upalit kljavu....al isto...probavo sam i sa onom kvačicom za zaštitu od brisanja....al ništa.
|
empty style
Mozda si pokupio nekakav virus sa setom koji si unosio prije u klavijaturu,ako je tako moras novi Os i Resource.Ovo pisem iz iskustva jer se meni tako desilo prije
i problem je nestao nakon unosenja novog Os i Resource. |
Ne postoje Milane nikakvi virusi na PA1X, ni na PA80, a niti na bilo kojem drugom hardverskom muzickom instrumentu. Virusi jednostavno nemaju nikakvu mogucnost da bilo sta tu urade, niti mogu uopste doci u jedan muzicki instrument. Ne bih da ti sada nasiroko obrazlazem zasto je to tako jer nije ni tema u vezi sa tim ali to je klasicna dezinformacija koja se siri internetom kao lavina, pa si je i ti negdje pokupio kao "tacnu" informaciju.
|
što se tiče tog mog seta...rješio sam taj problem prije par godina ;)
|
Milan izgleda spavao pet godina... :lol::lol::lol::lol:... a i ja magarac ne gledam post prije njegovog... =))=))=))=))...al u svakom zlu i ponesto dobro, bar se jos jednom pokusala otkloniti zabluda o virusima u muzickim instrumentima.
|
Koji osecaj kad shvatis da si isp'o... :)
|
Hahahahaha... zivotinjski !!!!!
|
empty set
Tacno tako,svako zlo ima svoje dobro.Hvala za savjet i korisne info u vezi "virusa"ja ih tako zovem jer sve sto smeta u klavijaturi je za mene virus i ja bih najradje da ga iscupam kao supalj zub ali ne ide.Naravno salim se.Kakav je ovo bio "klizeci start u prazno" ali nadam se da cemo izvuci pouku iz ovih "zakasnjelih postova"
|
Stvarno nevidim razlog da se odgovara na teme koje su zapocete pre 5 god.
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2 |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org