![]() |
OBAVESTENJE ZA SVE CLANOVE(procitati obavezno)
U ime tima moderatorskog tima foruma:
Ostalo mi je jos jedino ovim putem da obavestim sve clanove da ne bude posle zasto sam banovan,zasto ne mogu na stranicu i slicno! AKO SAMO JOS NEKO POSTAVI NA DOWNLOAD STRANICU BILO KOJI ZASTICENI MATERJAL TIPA STYLE WORKS,KAT2000,AWAVE STUDIO,LA********* MIDI FAJLOVE I SLICNO TOME MOMENTALNO DOBIJA ZABRANU NA STRANICI ZA SVA VREMENA!NADAM SE DA SAM BIO JASAN???SVAKI MATERJAL KOJI PRODJE NA DOWNLOAD PROLAZI PROVERU PA DA ZNATE DA NECE PROCI NI POD DRUGIM IMENOM KAO MASKA STO SU NEKI POKUSALI!SVE SE PRESLUSAVA I KONTROLISE!!!! Da lepo ne bi vlasnici prava tuzili naseg druga Mikija i da ne bi zatvarali ovu stranicu zbog pojedinih indijanaca koji nisu procitali pravilnik i neznaju osnovni red kako se treba ponasati u odredjenim situacijama primoran sam da to obrazlozim ovim putem!Nadam se da ce svi korektni i pravi clanovi ovog foruma razumeti sve ovo sto sam napisao!Pozdrav ;) |
Dobra ideja,da se tome vise stane na put
|
Nema sta,posto ova stranica ima planove da siri svoje aktivnosti i sve vise poboljsava svoj rad i sadrzaj u predstojecem vremenu mora se raditi po pravilima i tu je tacka.
|
Podržavam akciju!
|
I ja podrzavam akciju takodjer!
Pa ljudi, sajt je osnovan 2003. godine, i savrseno funkcionise, i da se sad nadje neko da sve upropasti! A sve u svemu vaki dan dolaze novi clanovi sto znaci da sajt jako dobro napreduje... A kad bi se sajt zatvorio, ja ne bi znao sta bi onda jer ovo je za mene jedini sajt na kom mogu naci pomoc za sta mi god treba sto se tice muzike ali i jos mnogih drugih stvari. Kolega Marco7, ovo je jako dobra ideja da se ovo konacno zaustavi.;) pozdrav P.S. Sta su la********* midi fajlovi? Cuo sam za to jednom, ali nikad nisam znao sta znaci? |
Bolje ti je i da ne znas.;)
|
hmmm...ali bas me interesuje...sta je toliko strasno?
|
slazem se =D>
|
Slazem se u potpunosti
Pozz |
###P.S. Sta su la********* midi fajlovi? Cuo sam za to jednom, ali nikad nisam znao sta znaci?###
Harise drug bolje ti je da ne znaš,vjeruj mom prijatelju...To je NAJGORA bagra i uš koju pozna internet i mnogo krvi je poteklo zbog tih šupaka...Dakle mnogo banani,grožnji,itd je bilo uvezi toga i nemoj toga spominjati drug...Ako te baš ono interesuje javi se na PM pa da ti kažem,al vjeruj ne želiš znati...Al pošto si mlad vidim da ti radoznalost ne da mira...A što se tiče izjave dr.Gredića---Znaš da sam ti iza leđa buraz,ošini po prašini!;) |
Ja bih samo dodao da prilikom provere uploadovanih fajlova moderatori obrate paznju i na materijal koji je vec neko stavio.Par puta sam video iste La campanelline ritmove u razmaku od nekoliko meseci,semplove itd.POZ
|
I ja podrzavam :)
|
Konacno jedna ozbiljna stranica. I meni je vec dosta raznoraznih preprodavaca i dilera tudjeg materijala!!! Potpuno pozdravljam ovu odluku!!!
|
Citat:
Podržavam "vandredne mjere", ali ovo što napisa "moderator la radar" je po meni vrlo degutantno!!!Apsolutno me ne zanima kakve su se"bitke" i "bojevi" vodili, čije je "krv padala", ali znam da ljudi vrlo odgovorno i profesionalno rade svoj posao!!! Moja klavijatura kud i kamo bolje radi kada sam legalno i na obostrano zadovoljstvo pazario ritmove kod njih... Ista stvar je i kod fajlova, profesionalno urađeni i ne prodaju nekakve pjesmice odsvirane na aranžerčićima, a šta Vas briga da li ja za svoje pare uzimam fajlove da ih puštam u kući ili na svirci ili recimo da "izvadim" ritam.... |
beskonacno podrzavam akciju, STOP organizovanog kriminala, predlazem sledece, od 1 novembra ko prekrsi pravilo sledi banana najmanje mesec dana, ako uradi to jos jedanput onda banana za sva vremena :)
pozdrav svima i akcija neka tece |
@Alix
@Marco7 Kakvo je to stajanje iza ledja? :D:D:D ------------------------------------------------------------------------------------ La ********** radi svoj posao,i to me ne zanima.....nije problem u njima nego u sviracima.... Oni imaju potpisane ugovore sa nekim izdavackim kucama tako da su oni oprali sebe u zakonu. Veci problem je UPLOAD zasticenih programa i zasticene intelektualne svojine.... Mnogi mogu da imaju problema ako se postavi na download krekovan zasticeni program ili necija intelektualna svojina,jer postoje zakonske regulative po pitanju piraterije........ |
Slazem se sa tim sto se tice piraterije kod programa za komp, al kako da prosecan korisnik korga ili rolanda sa nisih prostora koji je tek naucio da ubaci ritam u svoj aranzer zna da je neki ritam od lacampanelle (ili slicnih anonimusa), ako je dobio ili skinuo ritam od nekoga ko se kiti tudjim perjem pa je prepravio naziv ritma kao da je on to napravio, a nekome se svidi taj ritam i hoce da ga podeli sa svima nama ovde na forumu??? Malo je delikatna tema, zar ne? I otkud bi ja znao da je neki sempl od lakampanele i od nekog ko je zashtito taj isti??? Gde to pishe, na vecini semplova i ritmova, sigurno ne, pogotovo kod nas jer se uglavnom vrte sve jedni isti po setovima samo sa razlicitim nazivima..... nisu forumashi krivi shto hoce da podele neki ritam sa nama, sto se tice toga zar KORG treba da nas tuzi sto smo uploadovali fabricke setove i ritmove??? ili sw??? To sa ritmovima je cist monopolizam, ali pravila su pravila da ne ulazim sad ja u "ispravljanje krive Drine", al samo sam hteo da kazem svoje mishljenje.
|
Niko od nas nema nista protiv Lacampanele,oni ljudi rade svoj posao i od toga zive i to je to!MIDI FAJLOVI na ovoj stranici su strogo zabranjeni i kao i sve vrste krekovanih i neleglnih programa!Pre neki dan se nasao tu jedan ''pametan'' clan pa je lepo uzeo stavio 10-tak midi fajlova lepo spakovao u Rar i postavio covek u download sekciju kao mp3 demo a odma zatim jos jedan clan je postavio Style Works naravno nelegalan u download sekciju,a pre jedno mesec dana sam naleteo na Awave studio :) E tu je glavni problem!Sve to razmenjujte preko msn-a ili putem mail adrese ali nemojte te takve stvari stavljati u download sekciju jer mozete nam navuci probleme na vrat!
|
mozda bzvz da pitam a sta je ta la*********.vidim njihovi midiji ritmovi...itd..
imam neku rumbu la camapnella i bas je ql. aj mi pustite neki link sa jos njihovih ritmova.konvertovacu ih ja kako mi treba.. |
To su Gibanice muzikanti u pokusaju...nekad su probali da se bave muzikom pa nije islo a sad prave midi kojestarije za "kvazi-muzicare" i sjebavaju svima nama posao...eto...nadam se da sam ti bio jasan?
|
jasno brate ko sunce. nista bez pekija zdravkovica i sautern vind. sto ne vazi za pevace koji su im pevali... :D
|
Pozdravljam akciju 100%, relativno skoro sam se pridruzio ovoj druzini, ali imam utisak kao da mnoge ljude odavde dugo znam. Ne bih voleo da necija neozbiljnost ili sebicnost narusi ovo lepo i korisno druzenje koje imamo ovde.
|
Prije svega, nemojte me krivo shvatit...
Meni se čini neki ovdje ne žele da svi mi imamo kvalitetne ritmove, programe i slično. Znam da ********* brani svoja prava, ali stavljanje na rapidshare, pa postavljanje linka nije kažnjivo, ni slično. Nitko ne može zabraniti nekome da postavi nešto na rapidshare. Ali očito su neki nakupili što su trebali, pa sada ne žele da sve te dobre stvari (ritmovi, boje, semplovi) dođu u ruke svih ljudi. Pa u čemu je onda bit ovog foruma i stranice? Postavljanje raznih glupih setova koje nitko ne obrađuje i na koje se ne može svirati ili što...??? |
Marko7 Svaka cast. U pravu si.
P.S. Vidi se, moj cowek-Pazarac :)) |
@kizo
To shto ljudi shtite svoja prava je jedna stvar, a druga stvar je sedeca. Da li oni nama placaju reklamu i hvalospeve koji bi im se ovde pisali? Ne! Zato, ne dolazi u obzir. A sa svega 2 posta, nemash bash i neko pravo glasa! Nisi bash neshto doprineo razvoju ovog udruzenja... ;) |
Svaka čast, pravi diplomatski odgovor, tj. izbjegavanje govorenja istine.
Ne znam u čemu je problem što bi ljudi hvalili Style Works? Da su ti oni konkurencija, pa bi ja nešto rekao. Kao da to ima veze što ih se "reklamira". Kako se može reklamirati Korg, Roland i ostali, tako se može i njih... |
Ljudi, kolege, ili sta vec,
Harepa50 je lepo rekao da sajt napreduje iz dana u dan i nemojte da to kvarimo. Ja sam nov na ovom sajtu, imam 16 godina i nemam bas neko iskustvo, kako u muzici tako i sa forumom (da se primetiti). Meni je ovaj sajt mnogo pomogao da se snadjem i da napredujem.Zato sam i ja voljan da pomognem svakom kolegi. Veoma sam zahvalan. Sve pohvale. :) |
Ma naravno, sve to stoji, sajt je za svaku pohvalu stvarno, nego htio bi konvertirati ritam od PA1X PRO za svoje klavijature, a ljudi imaju taj program a ne smiju postaviti...
|
Kizo, i dalje ti kazem da nemash pravo glasa! :))
Da ti nisi iz dotichne firme? Oni koje ti pomonjesh nishta niti dobijaju niti gube pominjanjem kod nas, a neki drugi bi, pak, debeeelo zaradjivali preko nashe grbache! |
Ma ne slusaj ga-on je Godfather :O
:)) :)) :)) :)) :)) |
j*t...ja opet ne mogu da shvatim oko cega se vi svadjate..vec 2-3 tema po redu da ja ne razumem o cemu se radi..ko tu preko koga zaradjuje,ko kome pravi reklamu..ko je kome partner i konkurent..dal bre vi na kineskom pricate..
inace ovog kizu podrzavam sto se tice sebicnosti.. Neki mi kace tek zapocete ritmove...pa se vade vukli su semplovan bas..pa nije uradjeno ovo..pa ono..ja sam imao 15ak uploadova,samo zato sto uzmem paket od 10 ritmova i okacim...gotovo celu klavijaturu sam izneo na sajt..80% doniranih ritmova nikom ne koristi..a kace ih tek da bi se reklo..mislim da to nije korektno..no ne mogu sad operatori zavirivati u svaki ritam i gledati el budalastina il nije,i nisu oni tu da to procenjuju..na karaju mozda nekom bas tako nesto treba..medjutim malo je takvih.. u ostatak price se ne mesam jer ne znam o cemu se radi a i iskreno plasim se bana :D. aj zdravo |
Ma nema nikakve rasprave!!!Ne moze da se stavlja zasticeni materjal na download sekciju i kraj price,kome se ne svidja nek ide gde ima bolje...
Citat:
|
###Podržavam "vandredne mjere", ali ovo što napisa "moderator la radar" je po meni vrlo degutantno!!!Apsolutno me ne zanima kakve su se"bitke" i "bojevi" vodili, čije je "krv padala", ali znam da ljudi vrlo odgovorno i profesionalno rade svoj posao!!!###
Burli kad bi znao neke stvari što ne znaš,nit bi ovo kad napiso nit bi se bunio... Nemaš pojma koja su to đubrad,a ako ih braniš-brani i dalje nemam ništa protiv a njih ću da blatim dok znam za sebe...Zlatko i oni su najveći šupci naokolo...;)Imaš PM... |
jest u pravu je Marco7...ima stvarno svasta da nadjes ovde i sta ti treba i sta ne.. ima i gluposti al ne moze se odredjivati kakav ces ritam kaciti..svako pravi sta mu treba i kako mu odgovara..
inace Marco7 mislim da se ponasas krajnje ne pedagoski prema novajlijama :lol: pokusaj da budes ljubazniji kako bi ljude zadrzao na ovom sajtu..ugledaj se na Vaxtera :D.. shvati ovo kao savet a ne kao primedbu.. svako dobro.. |
Kao prvo nije taj novajlija,odavno je on clan ustvari zicaros!Dodje skida sve sto se stavi na download pa mu posle nista ne valja a celu klavijaturu je napunio materjalom sa ove stranice da bi nas na kraju ispljuvao ovde sto ne dozvoljavamo nelegalni softver!Samo ti uzivaj Gibanica i opusteno,ne sekiraj se!Mi smo ovde clanovi po 4-5 godina i trudimo se da ova stranica iz dana u dan napreduje i dobija sto vise clanova i da ne pricam sad vise o tome,imalo bi mnogo toga da se kaze...Nek se postuje pravilnik i nista ne brini ;)
|
Marko7 opusti se malo.
Ja sam na ovom sajtu nov i poceo sam da uploadujem materijal. Mnogo mi se svidja sajt (ustvari sam odusevljen). Nemoj da se obazires na ovakve stvari. Pozzz ;) |
Citat:
|
Citat:
Da sam skidao odavdje pa stavljao na svoju klavijaturu, daleko bi dogurao, nema šta. Da nije bilo nekoliko dobrih ljudi i onih od kojih sam kupio, ne bi nikad napravio set taj. Al da sam odavdje skidao, jesam. A da sam izvukao nešto strašno korisno, e pa to nisam. I onda zatražim tu Style Works i gledate me ko' najgoreg neprijatelja. Kao one dječje fore "Reklamirat ih samo možemo s tim". Pa ne bi ništa rekao da ste vi napravili Yu-midi Works, pa ono... BTW, možete se sakriti iza prave stranice od koje je ova kopija, a znaju svi na koju stranicu mislim. Mogli ste bar drugo ime dati, a ne samo staviti crticu. I ako se stranica zove YU-MIDI, znači u naslovu je MIDI, ne razumijem zašto se ne bi smjeli midi fajlovi stavljat (meni ne trebaju, ali nekom možda da). To je kao da nazovete stranicu wolkswagen.com a stranica je o BMW-u napravljena... I da, oprostite što reklamiram dotične proizvođače automobila, ne želim ih promovirati ovim putem, ovo im je besplatna reklama... Al dobri ste majke mi... |
Jadan si...
A ako ovako nastavish, i banovan si... Muzichar si, a ne znash shta je midi... Msm, nemam rechi... A ako ti se ovde ne svidja, shta trazish t ovde, i zashto se uopshte zalish i hvalish druge? A da si nam bar koristan ovde, pa da i uvazimo tvoje mishljenje... Vishe mi lichish na pijavicu nego na chlana... :) Pa idi tamo gde ti je bolje, i ne smaraj nas ovde vishe! :)) |
Možda nije pravo mjesto,
ali meni je žao što je katanac na mom kodiranom setu od 1500 ritmova za tyrosa... Kako da uključim smajliće,nešto sam zeznuo... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org