![]() |
Rodjenje sina!
Juce oko 16.15h dobio sam sina 2650g,dugacak 51cm tako da sam juce na svirci bio presrecan kada sam cuo tu vest.Naravno,moralo se to i lepo zaliti!Danas sam ga video,tako je sladak.:D:D:D
|
Cestitam jel bilo cepanje malo?
|
Cestitam Simke, neka ti je sincina ziv i zdrav!:)
|
Čestitke i od mene, neka bude živi i zdrav!
|
Cestitam Simke, neka je ziv i zdrav, neka ga sreca u zivotu prati, zajedno sa vama :)
|
oooo srdacne cestitke majstore,alaj ste krenuli veselo masala bit ce muzicara na sve strane.
|
cestitam Simke neka je ziv i zdrav !!pozz
|
Hvala drugari na cestitkama.Bilo bi cepanja ali smo bili na svirci u orkestarskim majcama.Nisam skidao osmeh sa lica celo vece a popio sam bokal pevinkovca dok nisam otrneo.Inace imam i cerkicu od dve godine.Zeleo sam da imam i cerkicu i sina i zelja mi se ispunila.Sad sam presrecan.Ovu srecu zelim svim kolegama koji jos nemaju prinovice.Za to se zivi!Nema nista lepse od toga.:D:D:D
|
Sve čestitke i da mali pišo bude prvak na harmonici......
Da,da prelijep je to osjećaj, ne bih ovo mijenjao za ništa na svijetu!!! |
Nek ti je ziv i zdrav,cestitam,, kabi...
|
nek ti je ziv i zdrav
|
Bravo, skorpija nego sta,nek je ziv i zdrav da mu raste patka i da jebe tatka,tako se kaze kod nas,sve najbolje i da mu se sve zelje u zivotu ispune.
|
Cestitke i od mene:)
|
To majstore...NEK NAS IMA...
|
Cestitam! :)
|
Od srca najiskrenije čestitke prijatelju!
|
Bravo,Simke,majstorcino.Cestitam. I da klinac bude bolji muzicar od svih nas,kad poraste.:D
|
ZSIMKE, Čestitam!!! Nek je živ i zdrav!:)
|
Cestitke i od mene,nek je ziv i zdrav 1000 godina zajedno sa porodicom.
|
Zoki aj nek je sa srecom!
|
Iskrene čestitke i od mene. Pozz
|
cestitam i sve naj bolje vam zelim sa malim da je zdrav i ziv
|
Nek ti je sa srecom brate......;)
|
cestitke od mene, nek je ziv i zdrav!
|
Cestitam, neka je ziv i zdrav!!!
|
Zoki druze, od srca cestitam tvojoj lepsoj polovini i tebi..da su deca ziva i zdrava, a i mame...heheheeee...salim se...
|
Sve najbolje prijatelju od srca...I ja kad sam dobio pišu nisam sebi došo mjesec dana...Inače ove godine se nešto opasno množimo,previše radimo noćne smjene;):D...Neka vam je sa srećom i sve najbolje u životu,da bude veći muzičar od tate i da nam je živ i zdrav!
|
Veceras me krenulo sa cestitkama.
Sretna prinova i mnogo zdravlja. PS: U ovo doba godine se radjaju djeca "komponovana" u zimu,kada su stvarno duge noci a kratak dan.:):) |
sve Cestitke i od mene=D>
|
da je ziv i zdrav..nek prvo uci sviranje pa hodanje!!
p.s.sinoc je u lokalu covek slavio rodjenje sina i prvo je dao 4x50rsd pa je posle otvorio i dao jos 50rsd (20+20+10) i narucivao celo vece..bio dosadan ko svrab..tuzno.. |
Cestitke tebi i tvojoj obitelji..
|
Sve najbolje,nek je sa srecom,da je ziv i zdrav.Odmah mu prinesi klavijaturu do krevetca,hah.
|
nek ti je ziv i zdrav i nemoj da stajes .... samo tepaj dalje ... moramo da povecamo natalitet=))
|
iskrene cestitke
|
Cestitki Golem da raste ziv i zdrav toa e najbitno
|
cestitam od srca, da vam dragi Bog da da imate prelijep zivot, bez ikakvih, ne daj Boze, problema... zivjeli...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org