![]() |
pravljenje novog seta za TR
Kupio sam korg TR i imam nekih 5 setova iz kojih bi uzeo neke boje i napravio svoj novi set... Kako da to uradim???
Izvinte ako ponavljam temu, al' stvarno sam dosta trazio po forumu i nisam naso nista da mi moze pomoc :( Hvala unaprijed, pozzz |
Imaš u download program lelliby.
On bi ti trebao olakšati posao . |
Hvala druze, ali pokusao sam s lelliby-om i nesto ne ide...puno je tih combi-ja sto moram prebacivat pa nest upetljam sa ksc i sng fajlovima pa mi semplovi ne zvuce kako treba kad ubacim u tr-a...
|
Probaj nabavit Awave, u Awave-u otvaraj set po set i izvuci si strane negdje ono što ti valja iz tih setova,kad to napraviš prebaci u klav. i imaš svoj sređen set.
Barem ja tako radim. |
U principu trebaš loadati i sempl i njegov program.
Programe si složiš u lelliby i poslije u sintu im zadaš njihove semplove. Ja sam to prije radio "pješke". Ne znam za čega mu treba awave. |
Hvala puno
|
U Awave-u mozes preslusati semplove i tako videti sta ti odgovara.;)
|
Awave ti treba da preslusas sempl, da izaberes sta ti treba, a sto se tice pravljenje setova to mozes na bolje da uradis sa prpgramom kao sto su ti kolege rekli, Lelliby moras loadati i sempl i njegov program i klavijaturu odrediti mu program
Programe složiš u Lelliby i poslije ucitas sve u klavijaturu, pogledaj tutorial u vezi svega toga, sve je lijepo objanjeno. Pozdrav |
Awave ce ti samo pogorsati zivot a takodje i Leliby, sto se tice kombiniranja.
Awave ti je za pravljenje druge stvari a ne kombinirati setove. |
U svakom slučaju to nećeš napraviti za pet minuta.
Ovisi koliko boja ubacuješ u svoj set. Evo nekakav redoslijed(prijedlog): 1. Otvori lelliby sa svojim i novim setom 2. Ućitaj u sint novi set .7-8 min 3. Isprobaj programe ( zapiši koji je sempl u pitanju ,ako nije ROM boja) 4. izabrani program prebaci na kompu u svoj set(lelliby) ,a sempl dodaj u svoju mapu semplova . Možeš odmah u kompu , ili poslije u sintu (kad u sintu ponovno bude tvoj prošireni set) 5. sejvaj set u lelliby (PCG) i ubaci ga u sint 6. Novom programu dodaj njegov sempl Nije teško,ali je dosadno.dugo traje... |
Sa programom Lelibby jarane, naj lakse ;)
|
nemogu da insataliram leliby
Cao Kolege,
nemogu da instaliram leliby ni na XP ni na Windows7 trazimi JRE 1.5 ili weci kako sam razumeo sada sam instalirao Java runtime envajerment 5 ili 6 i opet kad pokusam da instaliram leliby on mi opet trazi 1.5 or later. |
Jesi odavde skinuo program? Evo i ja sam sad probao,skinuo program i da instaliram trazi to sto si ti naveo. Sta li moze da bude to? :confused:
|
kad bi znao resio bi problem :)
|
ukucaj u google lelibby free download i izbacit ce ti njihovu stranicu i skini ga od tuda i sigurno ce radit. Ovakvih problema sam i ja imao kad sam ga skidao odavde
|
Ja sam ga skinuo sa njihove stranice,i radi skroz normalno...Ne trazi nista...
|
imam jedno pitanje a nisam htio otvarti novu temu.
citao sam da korg tr moze primiti sd karticu do 1gb ali me zanima hoce li radit ako se ubaci kartica od 2 ili 4 gb. ? |
To ti druze nema svrhe po meni.Ja imam Triton li sa karticom od 128Mb ali on moze samo da ucita 64Mb.Mislim da ti ni Tr ne moze vise da ucita bez obzira sto koristi sd,a u mene Smart media karticu.E sad ti podijeli 1 gigu sa 64Mb pa vidi koliko je to setova (15-16).
|
Ma znam. Nego sam si mislio kupit jos jednu karticu da bude u rezervi a di god sam gledao ima po 2 i 4 gb pa me zanima dali ce to radit, takn da ne bacam novce ako nece
Postovano sa mobilnog uređaja |
korg tr prima kartice do 1 Gb,tako da ti nece raditi ta od 2...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
licno sam koristio na mom TRu 2 gb karticu dok sam ga imao i radila je bez problema, jedino nisam siguran ako imas na njoj vise od 1GB data, da li ce da pokazuje... Ja nisam imao potrebe da zauzmem preko 1gb. |
E hvala na odgovoru, to me je i zanimalo jer nisam htio da kupujem pa da na kraju ne radi.
vec je malo teze naci ove manje kartice |
I kod mene ne radi LeLibby, trazi nesto java run... A to vec imam instalirano..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org