![]() |
SOLTON KETRON X1
Svi oni koji imaju klavijaturu SOLTON KETRON X1 i imaju neki problem nek mi se jave rado cu im pomoci !! :wink:
|
POZDRAV!
Imam ketron sd1.Potrebna mi je svaka pomoc oko njega(terce boje i ritmovi).Ako imas neki dobar tips javi mi.Bit cu ti puno zahvalan. |
Pozdrav druze JAKO KASNO SE JAVLJAM !! imam velikih problema sto se ticeracunara ali ok !
DAJ MI SVOJ MAIL DA TI POSALJEM RITMOVA !! ZA SOLTONA LICNO SAM IH RADIO SAMO CES MORATI DA PRECACKAS MALO DRUM SETOVE I TO JE TO ! :D |
NAPOKON!
Jezik mi se otego do peta cekajuci. ***************** Pa covjece gdje si ti bio svih ovih godina,ja pomislio ti rasprodo sve i ostavio svirku? Ako se sjecas ranije smo pricali oko terci,ako ti nije tasko i ako imas vremena da mi pojasnis malo vise. Unaprijed hvala i jedan veliki pozdrav. __________________________________ Izbrisana adresa... Obrazlozenje: Jeste ovo retka klavijatura, ali znamo kako sve ovo ide... Ako bash ne zelite da podelite sa drugima, uradite onda to na private... Vaxter |
Izbrisana adresa...
Obrazlozenje: Jeste ovo retka klavijatura, ali znamo kako sve ovo ide... Ako bash ne zelite da podelite sa drugima, uradite onda to na private... Vaxter STRASNO!! MA DAJTE OVO JE STVARNO GROZNO GORE NAVEDENO ali covek ima pravo ja cu upload-ujem stilove pa skidajte ! :) PS. NEMA LJUTIS ZA MALO KRITIKE ! POZDRAV DOBRI LJUDI ! |
KONACNO NAKON SVIH OVIH GODINA !!
Izvrsio sam upload stilova za KETRON nadam se da ce vam se svideti ! ima tu osnovnih i namenskih ritmova za pojedine pesme ali zvuce fenomenalno !
POZDRAV DOBRI LJUDI ! :P |
o5ja !
e BAS SAM DOSADAN ! ovaj ! boje i drum setove nevredi da ti saljem jer se nista nepoklapa ! pa ces morati da se sam malo pomucis oko setova posto je definitivno razlika izmedju KETRON SD i KETRON X1 aranzera.
|
Ne ljutim se za kritiku, ali je tako - kako je...
Ipak tu ima josh ljudi, a moramo i na njih da mislimo inache ce se izgubiti ceo smisao ovog sajta... Ja ovakve stvari moram da napishem, chisto da ne ispadne da bezrazlozno brishem adrese... |
Rade!?
Gdje si ih smjestio?Nemogu nikako da ih nadjem. Za Vaxter-a: Nema nikakve ljutnje.Pravila su pravila ali ne mislim da Rade to nije htjeo podjeliti sa nekim drugim,pa valjda ih nebi htjeo dati meni. POZDRAV RAJI!!!! |
Ma znam, ali da napomenem mogucnost... ;)
Ako vec samo hgoce ljudi da se trampe, nemam nishta protiv toga, ali da se to onda ne pishe na forumu... |
hehe
:D to ljudi udrite me !!! bas sam bezobrazan nema sta ma samo skiudajte, znam da su retke te klavijature i da su ritmovi za njih jako retki mada nisam imao zle namere prema ostalima. A da umalo da zaboravim pa postavio sam ritmove u folder ritmovi pa "ketron SD". mora da su tamo ili ih admin nije jos postavio na download !
POZDRAV DOBRI LJUDI ! :D |
Neka dobrih ljudi!
|
e bre ljudi !
Dali ste probali stilove ???? aj recite neki komentar dali valja, nevalj.... da vas cujem !
POZDRAV DOBRI LJUDI !!! :):):):):) :D |
Pravi su Rade ali jedan je naj,naj-9/8.
Taj stvarno dobar.Inace su sa malo izmjene svi dobri. NEKA DOBRIH LJUDI I OVOG SAJTA! VELIKI POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
:)
E TO MI JE DRAGO DA SU SUPER !
Sam sam ih radio za svoje potrebe, i zvuce super, bolje nego konvertovani stilovi. Samo da se srede bubnjevi i basevi, i to je to ! Zamisli kad sam bio u situaciji kao ti a nema noko da poomogne ...... sta onda nego dan i noc kucaj stilove i KONACNO !!! uhhhhh bese to jako gadno. Ali druze nadam se da ces uzivati na svirci, mada ako imas negde mogucnost da presemplujes PICK BASS sa Roland G-800 ili XP10 ili sl. onda ce da zvuce jos mocnije mada solton isto nije nesto sto se tice bass gitare ali mu je sve ostalo dalego bolje i vernije zvuci od ostalih aranzera. POZDRAV DOBRI LJUDI !! :):):):) |
O5 JA !
Dosta su jednostavni i laki za upotrebu ! hehe
PS. Nema filozofije ! :D |
Re: SOLTON KETRON X1
Majstore,imas li boje i ritmove za x1?
Zlatko |
Ketron X1
Zdravo.
Zanima me par stvari oko tog sinta.Znam da ima sepler pa me zanima koje formate cita i dali moze da se sredi drumset sa semplovenim bubnjevima.Koja je razlika od XD9? HVALA. |
Citat:
|
Rade ako je program Freeware slobodno ga staviš u download centar, ili okači link za program.
|
Drugari evo linka za programcic jeste da je pola france pola eng al je lagan sve je u slicicama :) pozzzzzz
http://dan.zeitoun.free.fr/ketron/msp_edit.htm Evo jos jednog programa al je shareware verzija mnogo interesantan ko radi sa midi fajlovima ima mogucnost da sredjuje fajlove preko PC racunara, takodje moze po svakom midi kanalu da se radi i edit farbe i tako ostane u midi-u. Ja ga imam instaliranog u pc i sljaka besprekorno. http://bestshareware.net/sd1-msastering-studio.htm Evo jos jedan zanimljiv programcic na stranici http://www.ketron.it/prodotti/dettag...&idProdotto=-3 skinite taj KETRONFT.ZIP fajl raspakujte i uzivajte :) mozete da povezete ketrone na PC I prebacujete podatke na ketron hdd ili sa ketron hdd-a na pc. |
Zahvaljujem se na programima i odgovorima.
Trenutno imam Pa80 ali mi tip nudi zamenu za ketrona 1X pa nikako da se odlucim. |
hm ! pa vidi uporedi obe pa donesi odluku malo je glupo da kazem sta je bolje, stavi jednu pored druge i probaj uporedo ! ;)
|
Ketron X4
Evo nesto od mene. Mali demo kako zvuci X4. Ovo je snimak preko mikrofona sa kamere, ali bice jos snimaka sa boljim tonom.
|
boje
Dali neko ima boje za Ketron Solton X-1. Hvala unapred
|
Ketron X1
Da li neko ima tamburice, M1 trubu i sl. za Ketron X1?
|
Ketron banka semplova SND
Kako snimiti pojedinacno sample iz banke SND nakon ucitavanja u MSP?
|
izvukoste temu iz naftalina pa se propisno ispromasivaste sa pitanjima!!!
Ovo nije mesto gde se traze boje i semplovi za klavijature!!! LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org