![]() |
Ima li ovde neka dobra duša...
...da mi složi nekoliko multisemplova bubnjeva za PA2X-pro...stvarno mi vreme i obaveze ne dozvoljavaju da se pozabavim tom problematikom?
Ja bih mu poslao nekoliko setova semplova a taj dobrodušni kolega da ih složi tako da ja samo mogu da ih ubacim u kljavu i probam kako to radi...:) |
Moj ti je savet da ne slazes bubnjeve u multisample nego uzmi lepo ubaci sempl po sempl iodredi mu drum kategoriju islozi lepo u user dk ono sto ti treba iz mnogo razloga!!!
|
pa na to sam i mislio,al' ne umem...nemam vremena da to sad učim a hteo bih samo neke setove da probam?
|
Neznam sta da ti kazem dal bi se neko nafatio na to, radim to najvise na PA seriji
al nekoliko Drum Kitova valjda uzece i nekoliko dana...vreme je jebeno sada. |
Znači moram sam...:-(
|
Poslao sam ti privatnu poruku pogledaj ;)
|
Ne razumem nash najbolje... kako mislish multisemplove??? da ih slozi po redi ili shta? ili mozda od semplova, tj posebnih komponenti bubnja napravimo set tj. multisempl??? Aj pojasni malo.....
|
Zavrseno je to ;)
|
@ronaldinjos
Sviraj Roland i nemoj da eksperimentises........:D |
Tesko da ce on vise da se vrati na Roland aranzer =))
|
Cuti Marco7!!!!Jezik pregrizo...........=))
|
Ima jos gora kletva!Jezik pregrizo u toku pevanja =))
|
Moze i ovako!!!!!!!!!!
Jezik pregrizo u toku pevanja dok sviras Korga "ronaldinjos".....=)) |
Hehehehehehe =)) A sto pocnes d soliras na fantomu da se jezik vrati =))
|
e nemate vi pojma, znash koja je najgora kletva...... dabogda taman poceli da ti lepe po 500 evra (onu roze) za pesmu dok pevash a ti da imash proliv i kijavicu u isto vreme =))
|
=))
To je ronaldinjos uzeo samo da pokaze koliko je svestran........:D Ili pravi nekom klavijaturu za pare.............=)) --------------------------------------------------------------- I sada niko nece hteti da mu pomogne!!! Salim se je malo!Ne radi tu klavijaturu za pare!!!!!!!!!!!! |
E ljudi moji...Moje velike kolege a ovako kletu...
Inače da se podpišem pod izjavu dr.Gredića---jednom kad okusiš ukus Korga,nikad ga ne zaboravljaš i ostaje ti poslastica za života....:D;) |
Znam brate!!!!!
Nije ni vama lako.....=)) |
I pored svih ovih kletvi da prmenis ime sto pre u Korginjos =))
|
hm ja probah i kmp i drumkit stotine dobosa i kickova ali izgleda najbolje mi odgovara za folk jazz drum rx o d pa800 ,slaze li se jos neko sa mnom
|
@shown
Napravi i ti transver ,ali u rolanda i neces imati tih problema...........=)) |
Sto se tice pa800 i pa1x taj jazz kit rx je jedini od akusticnih fabrickih setova da je dobar, ja licno nisam jedino zadovoljan sa bas bubnjem zato koristim semplovanu. i trebalo bi timpane malo presrediti ali stvar ukusa.
|
Citat:
Posebno bi se zahvalio Marku7 na nesebičnoj pomoći...Brate dužnik sam ti... |
Ne ljudi Rolandinjos je kupio korga da dokaze ljudima da se moze s konja na magarca....hahaha.. A i nije vise u modi kvalitetan zvuk..to je sada out....ahahaaa
Kazu treba sluh razvijat i na losem zvuku..uho se privikne godinama na dobro...a i skuzio sam da su muzicari koji sviraju na korgove dosta agresivni i zivcani neznam mozda je to zbog tog zvuka,znate ono siri nemir u covijeku,zena mi je rekla puno sam vise bio nervozniji kad sam imo korga,nekako ta firma djeluje na psihu,statistika je pokazala svaki svirac pa cak i gosti koji budu u blizini zvucnika na kojeg je spojen korg,povecana je agresija u toj osobi za 60 %,siri nemor glsti se tuku međusobno ma haos.stvarno neznam dal je to zbog tog zvuka,vjerovatno taj korgov zvuk siri agresiju nemir ne zadovoljstvo među ljudima ,,,Znaci kad vidis covijeka ispred kafane s pjenom na ustima znaci Korg roka u nutra,,,,,hahahahahaaa ma salim se pozdrav narode nemojte mi Korgarolandinjosa zezat..hehehehe |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org