![]() |
Najduza svirka?
Koliko ste najvise vremena radili .......kakva su vasa iskustva? Ja 8 sati .....pretpostavljam da mi nije neki rezultat ...ima i "bolje" ...tako da ajd kuckajte ....?????? Pozdrav svima ujedno!!!
|
Subota 11 prije podne,
do nedjelje 10 prije podne, i zatim opet nedjelja 1 popodne do ponedjeljka 6 ujutro. Bez minute spavanja |
Dobar si kolega,dobar!Meni je najduza svirka trajala oko 21 sat!:D
|
Eh,
prijatelji moji, al to je bilo kad sam bio puuuuuno mlađi Sjećam se da sam došao doma u ponedjeljak oko 11 sati prije podne, legao i prespavao taj dan školu popodne, i nisam se budio so utorka ujutro Al je zato bilo paaaarrraaaa........ Pozdrav |
hehehe vska cast ljudi ali ja kod nas svaka svirka i svaka svadba je od subote do ponedeljka a sad vi pogodite koliko se svira ili normalnu svirku nema ispot 25 ili 26 sati ides uz 5ujutru da se postavis i do sutra dan oko 10 11 izlazis ali dobro kod svakog je drugacije
|
17 sati bez pauze i tako 4 dana zaredom...svadba je bila u pitanju..
|
Subota ujutru,kretanje na svirku u 7h,postavljanje instrumenata i pocetak svirke u 10h do 4.30h uvece,spavanje 4 sata,postavljanje instrumenata u nedelje ujutru i pocetak svirke u 10 pa do ponedeljka 6h ujutru.
|
Svaka cast,radite ko roboti.Bilo je toga mnogo puta ali mi je u pamcenju ostala jedna tezga gde sam svirao kao jedini harmonikas tri dana sa pauzama od 2-3 sata izmedju.A najvise povezanih tezgi sam imao 86.god.za prvomajske praznike kad sam svirao 11.dana za redom svadbe i ispracaje.Posle te 11.tezge pri povratku kuci smo udarili autom u banderu i jedva ostali zivi.Sada ne prihvatam i nisam sposoban da odradim vise od 4 dana zaredom.I taj 4.mi je kao da idem na streljanje.
|
U yebot pa vi niste "normalni" ..... ja nisam imao jednu svirku vise od 8 sati.... ali sam se ziv mucio 5 dana za redom .....i sad mi naidje takav period..... ali ja radim sam pa znate vec ...u ekipi mnogo lakse
|
Kolko se secam 8 sati...bez prestanka.
Uostalom meni svirka traje strikno 2 sati jer radimo kafice ili diskoteke 3 sati. |
Eto da uzmem primer od pre dve nedelje...
Krenuli sa svirkom petak u 2h popodne pa do 5h ujutru,zatim odmah ujutru u subotu od 10h do 20h uvece,cim smo zavrsili odmah odatle na drugo mesto i tamo smo krenuli u 21,30 pa do 5h ujutru.Malo spavali koliko se moze i u nedelju ponovo od 13h pa do 3h ujutru. Bilo je vise takvih slucajeva... A svadbe znaju da budu oko 22h svirke. |
Ne znam da li se ovo racuna:
Jednom smo poceli 21. decembra pa se nakalemilo do 3. januara...a 3.1. neka svadba, jes da je manja, al mi ko duhovi....kao imas vremena da odspavas malo preko dana ali posle trece svirke, ne mozes ni da spavas, kunjas ko da si bolestan...a sam docek smo odsvirali ko manijaci misleci da cemo bar sutradan da se odmorimo ko ljudi (tek smo pred jutro saznali da se rade i sledeca tri dana,nakalemilo se, hehe) Inace, pored ovoga, standardno mi se desava da na svadbu krenem oko 7h ujutru i dodjem u priblizno isto vreme sutra ujutru. |
vasar u sapcu 6 dana u jutro od 7h pa do ujutro do 4ili5h i samo se istusiramo i legnemo a gazda na vrate moli ajmo ljudi puna mi satra he, a vrecu zaista vrecu para nosim kuci i zena mi kaze pa sta je to dosle samo pantalone a tebe nigdje nema.
|
Jao ljudi......pa puno puta sam svirao kao maratonac.Ni sam se vise ne secam koliko puta.Svirke su bile po 25-26 sati....
Jedino pamtim da sam jednom bio budan oko 62-63 sata.I da sam popio jedno 20 energetskih napitaka,pa mi srce pocelo preskakati.....I da sam vozio jedno 1700 km..... Katastofa......para je dusovadnik |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org