![]() |
Valjal vako da ih stavim...
...il da im promenim mesta?:
http://img515.imageshack.us/img515/6587/rolandsp0.jpg http://img515.imageshack.us/img515/r...jpg/1/w640.png |
Ne znam, ne vidim bas najbolje, aj malo upali svjetlo da vidim pa cu ti reci =))
|
Kriv ti stalak Nedime ;)
A raspored...Pa ne znam bas, dobro ovako izgleda :) |
Koja je ono gornja klavijatura (vide se samo tipke) i kao što kolega DjoleBn kaže "Upali svjetlo" ovako izgleda ko da se sramiš.
|
Mogao si fino reci, "ej ljudi sad sam bio kod jednog covjeka i slikao sam G 70 i e 80", a ne kako mi stoje kljave. Hahahahahah
|
Opet se Nedim hvali, hahahahahaha. Smijesno i naivno.
|
Valja,nego šta...:lol:...samo malo da ih poravnaš...:D
|
nedime ovo si trebao staviti u onu temu hajde da se hvalimo hahahaha
|
|
[quote=BasariStudios;51513]...il da im promenim mesta?:
Nedime izgleda da ovaj Mesec ili mozda" Post" deluje cudno na tebe.He he. Gajret, gajret, jos malo pa ce Bajram. |
Ma brate sta kog briga kako ti stoje kljave,ako je tebi dobro briga te,nekad me stvarno iznenadis.=)):lol:=))
|
nedime ne valja ti stalak uzmi rampu,ovo ti je neozbiljno=))=))=))
|
Promeni raspored...ne vidi ti se treći sprat...ili bolje nanišani sa foto aparatom...:lol:
|
Treci sprat nije Roland zato sam propustio...
|
e sad cemo da se igramo..pogodite o kojoj je klavijaturi rijec na trecem spratu?? O nagradi ce Nedim..=))
-ja cu prvi probati, Yamaha V 50 mozda? |
Najlepse je kada je na dnu najveca,pa manja i na vrhu najmanja (DX11).Ha,ha...Al je ruzna E80,ne znam kakva je masina ali izgleda na oko kao poluprofesionalne,bez uvrede.Fantom vec ozbiljno izgleda na oko a i moze da radi ekstra.
|
Nedjo, dal si poce da radis i za Rolanda, gde su ti Ketroni??
Ovo gore mi se cini da je neki stariji Korg, jer ima na levoj strani Flopy!? |
Sve polako...a Zeko je dobro odradio, ajd da pogodimo koja je...Zeko je blizo.
|
Jes Jamaha, evo sad sam osvetlio sliku...
|
Menjaj mesta G70 na dno pa onda ove dve kako hoces.
|
Nedime da gornji sint nije neki DX7
|
@zsimonovic
Da,bre brate...... Upravu si......;) |
Citat:
Ali ako "milancheshow" i neki drugi vlasnici E 80 ovo procitaju,mogu lagano objasniti zasto "izgleda poluprofesionalno" a radi izuzetno profesionalno,i to vrlo profesionalno. Drugarski je sve naravno. Pozdrav, E,da i zaboravio sam @Nedim Pa Nedime kupi neku dobru "vaser vagu"(nemoj kinesku) pa dotjeraj ove sintove pod spagu-sve ti je u "hauz vinkl".I onda ce to biti dobro. |
Jos samo da nam Nedim kaze u kojoj je radnji muzickih instrumenata napravio ovu sliku.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org