![]() |
Dragana Mirkovic i uspijesan koncert!
Dragana Mirković na koncertu u Sarajevu tri sata pevala „na suvo“, jer prateći bend nije znao nijednu njenu pesmu.
Dragana Mirković održala je prošlog vikenda koncert u sarajevskoj diskoteci „Akva“, koja je bila poprilično popunjena. I sve bi proteklo kako je planirano da je bend koji je Mirkovićevu pratio na koncertu znao da svira pesme koje su se našle na Draganinom repertoaru. Dugo najavljivani koncert počeo je sa malim zakašnjenjem i kada je Dragana izašla na binu, nastala je euforija, koja nije dugo trajala. Već kod prve pesme, bend je pokazao da se ne snalazi baš najbolje, pa je cela svirka zvučala kao vežba početničkog školskog benda. Dragana je bila pogubljena i nije znala kako da reaguje. Posle prve pesme usledile su i druga i treća, koje su bile još gore, pa se pevačica zgranula. Kad je videla da publika negoduje i da će stvari izmaći kontroli, Dragana je počela da peva „na suvo“, bez muzičke pratnje, što je prisutne u prvi mah oduševilo. Koncert je trajao tri sata, a Mirkovićeva je pevala bez ikakve muzičke podloge, kaže naš izvor, koji se našao na licu mesta. Raritet je prisustvovati koncertu na kojem će pevačica tri sata pevati bez muzike, a Draganin koncert je bio upravo takav. Koncert je, ako je suditi po reakcijama publike, bio jako uspešan, ali ostaje nejasno ko je odgovoran za propust benda i kako je uopšte moglo da se desi da na koncert dođu totalno nespremni. |
a sto nisu zvali mene da je pratim znam napamet sve njene pesme! joj pa gde im je moj broj heheheh :)))))
|
Joj koji blam,zamislite samo muzicare na bini stoje mirno,gledaju u publiku i trepcu dok Dragana sama peva!E to je koncert!Bolje da je zvala Ramba Amadeusa i sedam usisivaca!Ha,ha,ha.....
|
hahahahaha rambo amadeus joj je glumio u flimu. A ovo joj je sigurno neko namjestio neke fajlase ili neke pocetnike. A tu se vidi Gagina velicina kao pjevaca, na suho odraditi 3 sata. Samo mi ostaje cestitati kraljici. Nek puknu dusmani koji su joj ovo namjestili, ocito nisu uspjeli ;)
|
Dragani svaka cast!
A za band koji je trebao da prati draganu ne znam sta da kazem... Sto su uopste prihvatili da je prate kad su i sami znali da ne znaju da sviraju njene pesme,tj. ako su vec prihvatili trebali su da ih uvezbaju. Ne znam gde im je pamet,ako je imaju?! |
Ili neki fajlasi ili apsolutni pocetnici, nema sta drugo biti, namjestaljka cista!!!!
|
Moguce je i to da su hteli da joj nameste,ali se ipak nije dala;)
|
Karizma Band bi nju pratili super...da su ih zvali...
|
Evo jedne VELIKE atmosfere...
Draga Mirković-JAKA I MASNA PEVALJKA KOJA IMA OGROOOMNE PARE je gostovala u diskoteci TRAMONTANA u Ljubljani...Tu noć sam imo tezgu ali kolege muzičari iz raznih krajeva su otišli da je gledaju...i imali su šta da vide---Dođe frajer sa Rolandom G1000 i trpa ZIP...Dobro,hajd čovjek loada material...Kad ono MIDI FAJLOVI....Evo 100% istina a vidim da je "naša zvezda" i dalje škrta pa neće da plati pošteno jednog muzičara da je odprati kako treba...Mile ima Sedu i plaća ga kako je Bog reko a Dragana cigani s kim stigne...Sramota... |
neka to jim i treba, dragana svaka cast, a sto se tice benda nama to i treba da se svi tako opeču tako kad nas budu zvali nije bitno koji rade i sviraju uživo če višet cjenit i znati razlikovat ko je fajlas ko je svirac, a kosto reče Alix za tramontanu tako sam ja imo prilike u kozarcu pjevala dragana reko to moram da odem da vidim malo dok sam na dopustu trebalo bi da bude haus e na kraju košto reče alix G-1000 zip drive ili je bijo neki noviji roland ja mislim uglavnom nema veze čova svira sve u originalu :D samo PLAY-STOP ništa sa niščim bilo mi je žao što sam otišo. Samo mi nije jasno kako si neke zvjezde kao što je Dragana mogu sta tako priuštiti i dozvolit da se jim to desi na koncertu bar taki pjevači ne bi to smili dozvolit ma ni u jednom slučaju.
|
Ljudi koliko para toliko muzikee ....pjevaci bi dobre muzicaree a da malo plate ...a drma se lova navelikoo ....nije mi je uopste zao ..Sarajevo ima haos muzicara samo sto kostaju malo vise........................
|
alix i edos su dali naj bolje odgovore a ja sam istog mišljenja,većina poznatih pjevača su nažalost jako stisnuti što se tiče para.svaki od pjevača može da ima svog muzičara koji će nakon 10 gostovanja njegove pjesme znati da svira žmireći.ali neeeeee gospodinima i gospođama je malo para što bi u džep strpali 1500eura kad mogu i 2000.
pa meni se je par puta potrefilo u diskoteci kojoj sam svirao dođu neki kao fol poznati pjevači da gostuju,,, neću da imenujem,,,, i kaže de brate skini moje pjesme nove ,a ja kažem hoću brate ali onda ide pola,pola zarada eeee kaže da sam ja htjeo pola pola poveo bih onda svog svirača.i šta bi vi onda drugo uradili nego samo namjerno brljali u svirci,ja mogu tu pjesmu da skinem za 5 minuta prije svirke ali neću u inat.ako mogu oni biti đubrad mogu i ja na kvadrat. a dali je neko sa stranice bio na tom koncertu kad se je to desilo pa da nam potvrdi ovo da je 100% bilo tako kako je napisano |
SEDO je inace basista,i kod njega ima puno lupova,a malo svirke,zato posle svake pesme ili mixa koji su odradjeni mora da stane,a Mile onda E SADA CEMO JEDNU STARU PESMICU IZ NAFTALINA ITD,dok Sedo sprema sledecu stvar,ali opasno zvuci.A ovo za Draganu je smesno,slazem se da takva pevka treba da ima ne jednog klavijaturistu nego ceo bend.
|
svrakane buraz sta to pricas za Sedu...cova svira a to sto pusti poneki loop ili intro to radim i sam pa boze moj..recimo zlato srebro dukati,i ja sam pusto taj loop na Le, samo to je bilo u pocetku sad mi svaki KB ram memorije igra ulogu jer sam pretrpan semplovima.. Sedo svira ljudi... svrakane jel stvarno sedo basista?? nemogu vjerovat ...al dobro se snalazi na sintovima sluso sam nove snimke s Pa800 auuu ubija...Taj covijek mi je vratio vjeru u korgove aranzere...
|
E moj Gale---Daj Sedi PRAZAN PA800 i zatvori ga za mjesec dana u sobu i nikud ga ne puštaj...Kroz taj isti mjesec donio bi ti isti sinth i NEBI znao NIŠTA da svira...On i Mile su spucali ogromne pare z aaranžmane i sređene ritmove koji mu čak i akorde lupaju kroz pjesmu...Kad si čuo sedu uživo daje složio kakav jaki impros pola minute?NIKAD...Kod nas kad je gostovo sa Miletom u Ecape-u tačno sam gledo...Momak svira se na sređene aranžmane i ritmove,a USER boje iz PA800 miože svako da nađe i samo fošpil da odsvira...A da ga čuješ kako svira kola?Nedo bog-majkemi bolje mu je da je pustio aranžman od Endžija ili fajl nego da ga on svira...A ako se tebi sviđa to je drugo,ja ti govorim onako kako je u istini jer sam stojo skoro kraj njega...pozdrav!
|
Citat:
Draganu je nedavno pratio Marko Nikolic, medjutim on je zapoceo svoju solisticku karijeru u pjevanju. Draganu na svakom nastupu prati neko drugi, kako organizatori odrede. Ja sam u Mostaru bio na koncertu i imala je tada full band i odlican je klavijaturista bio. Ja mislim da ona trenutno trazi svog osobnog klavijaturistu. |
Neka traži koliko hoće...Sramota da pjeva tolike godine a nije sposobna da nađe sebi pravog muzičara---Pardon,našla bi muzičara ali treba ptavog muzičara platiti...Ona bi grabila sve sebi a muziku ko jebe...Zato joj je i najjeftinija opcija platiti fjlašu 100eur za puštanje fajlova i boli je pizda...A svi znamo da SVAKO zna da pritisne Play/Stop i uz taj plajback da đuska...To je najlakše zarađenih 100eur a u Beču cjeli orkestar cigana svira za 0eur...Sviraju samo za bakšiš...
|
U potpunosti se slazem sa Alix i edos. Jao lopovskog posla....
|
Moj drugar svira sa jednom poznatom pevacicom i jednom prilikom su zajedno svirali sa Miletom,cak i njemu nije bilo svejedno iako je vrh muzicar,ali kada je Sedo svirao u jednom momentu je isla improvizacija a njegova desna ruka pored klavijature,on mu prisao i pita ga brate ti ne sviras,a on rekao da je basista i da mu je sve uradjeno,a da svirka pomalo,ako laze on lazem i ja,mada ako covek slusa uzivo Sedinu svirku ima puno razlicitih stilova sviranja,pa je malo cudno,ali i meni licno je to vrh.Pozdrav
|
Eeeeeeeeee ljudi najveci je problem u tome sto pevaci i pevacice misle da su bogom dani i da se cjeli svjet mora oko njih da vrti pri tom mislim na pevace sa estrade,(i na poneke tezgarose upoznao sam ih jaako puno) a muzicari su im zadnja rupa na svirali e pa tako i treba da im se desi da napokon skontaju da su muzicari ti koji mogu da im srede ili da zvuce katastrofa ili da ih otprate korektno i da svima bude dobro,al jbg kad je problem da plate dobre muzicare par eura vise pa ce se radije blamirat s fajlasima :mad:
|
Nista,zato samo svoj BAND i kad neko zatrazi da se prati KESH!!!
|
Diskoteka "AQUA" na periferiji Sarajeva je otvorena prije par godina.Tu su gostovale sve najvece-hajde nazovimo "zvijezde"(ja u termin zvijezda na ovim prostorima ne vjerujem).Njen vlasnik Bahrija Kacapor,je poznat po tome,da je honorarima koje je davao i daje izvodjacima,daleko,daleko van konkurencije
u odnosu na sve ostale.Znaci covjek je sve pjevace isplatio za nase prostore veoma visokim honorarima,galantno i posteno. A na ovom koncertu je sramota samo za Draganu Mirkovic-jer ona je dobila sigurno veliku svotu u eurima,a toliko kvalitetnih muzicara stoji na raspolaganju.Ali treba platiti....Ako je i pjevala tri sata na suho,neka je....Ja je licno ne bih na suho slusao ni 10 minuta da mi pjeva dzaba-a inace je odlican vokal. Samo mi nije jasna uloga tog benda.Pa i oni su vjerovatno dobili nesto malo love,a za bruku njihovu-ma kakva bruka.Nekome daj malo para i on ce statirati na bini ako treba,ili dubiti na glavi.... Nema tu nista namjesteno-za takvu svirku se uzimaju provjereni muzicari,ali onda opet dolazimo do eura,cicijaluka,slabe pripremljenosti,....sto jedna pjevacica takve reputacije ne smije ni u snu dozvoliti. Ovo se odnosi naravno,samo ako je informacija sa ovog koncerta tacna-a vjerujem da jeste,jer ako je dezinformacija,onda je prekrupna. |
Ko je izvor ove informacije???
Ja nigdje u novinama ne pročitah ovu vijesti!? "Aqua" je isuviše ozbiljan objekat i projekat da ga tako nazovem da bi sebi dozvolili da angažuju neke "levate" i kada gostuju neki manje poznati pjevači i pjevačice a kamoli Dragana... |
Pa i meni je cudno to iz cijele price da se dogodilo.Zato sam i napisao ako je informacija tacna.Vijest ni ja nisam nigdje procitao.
Doduse u "svastari" je ova tema-a tu moze biti "svasta....;) |
Belaj sviraci
Ja nevjerujem dase je tako nesto moglo desiti ali u bivsoj Jugi je sve moguce,sto se tice Sede ja Sedu malo poznajem on kad je kupio Pa 800 koristio ga je tek nakon mjesec ili dva nosio ga je na svirku ali nije svirao sa njim nego samo na pocetku ga proubavao nije mu se dopalo kako zvuci onda je opet koristio Rolanda . PA 800 je prvi put koristio u Bosni ja sam bio na tom koncertu ali ljudi covjek svira ubija ono jeste da on ima repertoar on sam i prizna da nevoli te dvojke niit ga to interesuje toliko ono sto ga interesuje to covjek odradi posteno i to je jedini svirac koji skoro 100% odsvira u originalu JV.A to sto Alix napisa za Sedu nije nikome do svade ali je cinjenica da covjke zna svirati ja mislim da poneki su malo mozda i ljubomorni jer taj covjek nema slobodnog vikenda a Mile ga fala Bogu dobro plati .Znate kako danas kazu nije bitno kako sviras bitno je kako zvucis.A Sedine klavijature zvuce predobro.
|
###A to sto Alix napisa za Sedu nije nikome do svade ali je cinjenica da covjke zna svirati ja mislim da poneki su malo mozda i ljubomorni jer taj covjek nema slobodnog vikenda a Mile ga fala Bogu dobro plati .Znate kako danas kazu nije bitno kako sviras bitno je kako zvucis.A Sedine klavijature zvuce predobro.###
Nema svrhe da se raspravljam...Znam šta sam vidio na vlastite oči a da mi je znati gospodine koliko godina vi svirate pa znate da procjenite kad neko prosipa tehniku a kad glumi uz introse ili aranžmane...Samo me to interesuje i ništa drugo...Pozdrav! |
Jako je moguce da je ovo dezinformacija. Izvor ove informacije je KURIR. Ja sam Blatusanu dao link. A ja sam inace Draganin fan i na njenom sam forumu, pa je problem sto niko s foruma nije bio na tom koncertu, ali pokusacu doznati jeli ovo istina ;)
|
E evo ljudi. Znaci provjereno je kod Dragane osobno. Pjevala je normalno uz pratnju banda. A Gaga uvijek na kraju koncerta otpjeva nekoliko pjesama na suho.Tako da je ova vijest od KURIRA ne dezinformacija nego cista laz. Inace mediji nisu priklonjeni Dragani nikako i svjedok sam tome, jer ja se nacitam mnogo clanaka koji su Boze sacuvaj. Tako pazite sta citate ne samo o njoj nego i o drugim pjevacima. Pogotovo Bum-a se cuvajte. To su takve tracerske novine, sta pisu o Dragani reko bi covjek da je najveci kriminalac. A takvo blacenje u novinama se moze dogoditi svakom od vas tezgarosa ili vi sto pratite pjevace na koncertima, pa zamislite tako nesto procitate sutradan u novinama. Zamislite kako je tom bandu sto je Gagu pratio na tom koncertu. Pozdrav svim kolegama muzicarima i cuvajte se ;) ;) ;) ;) ;)
|
Koliko placa Mile taj Sedo?
|
###Koliko placa Mile taj Sedo?###
Da ima za burek... |
B-)Ja mislim da se Alix i ja razumemo,ne moze neko da svira JV u originalu,a da ne zna nijedno kolo da odsvira kako treba,Namesteno mu je 90 posto svega,o onih 10 posto sto ne valja to je kada svira.Al nema to veze,covek uzima lovu i dobro zvuci,ipak treba vremena da se to namesti da zvuci kao original,ja bih licno voleo da znam ko mu to sve mixa i namesta,tog treba pohvaliti, a Mile Sedu predstavlja kao covek JUZNI VETAR,a ja licno verujem da 80 posto clanova ovog sajta je onda JUZNI TORNADO
|
Citat:
|
Citat:
iznosu od 5000 eura(da-pet hiljada eura). Ovo zvuci i jeste zaista velika cifra,ali to je samo jedan mali procenat od ukupne mjesecne zarade poznatog pjevaca,ciji honorari su zaista enormni, a uz to i redovno i cesto nastupa. Da li su honorari realni-e to je briga menadzera i vlasnika objekata.... |
i ja sam gledao draganu u cazinu takodje midi fajlovi bas smjesno zvuce tanko ko na igranci a 5-6 hiljada ljudi a i to u akvi vjeruj da nisu ni htjeli da skidaju za redovnu dnevnicu.usput cjenim draganin glas ali takodje nikad sam ne bih posegnuo da joj skinem neku pjesmu ako nije bas hit da te narod gnjavi svaku vece znas li onu...
|
Hmm malo mi zacudo ovaj komentar o draganinom koncertu posto sam bio u aqui i mislim da nebi bilo smisla da dodje tamo neki muzicar koji nebi zavrsio posao..
Nevjerujem ovo sto je napisao Blatusan evo snjimak sa koncerta mislim da ovo nije na suho odpjevano jedino ako sam gluv ili slabo cujem :) http://de.youtube.com/watch?v=yDyQU4Y3zWs Lijep pozdrav |
eto vam demanta dragi moji muzicari. Iako sam ja i rekao Blatusanu da postavi vijest. Spasi me samoce je pjesma koju Dragana najcesce pjeva kao drugu pjesmu poslije bicu njegova, nakon toga evo cuo sam ide pitaju me u mom kraju. Kako sam cuo normalno je odsvirano i hvala tu Mirso mnogo na ovom videu ;) pravi si kralj. Nek je neko i kurir demantirao. I opet kazem da mi je zao tog banda sto je pratio Draganu u Aqui na tom nastupu. Jer to je mogao biti svako od vas dragih kolega muzicara ;)
|
Sigurno je njih to pisanje u novinama toliko pogodilo da su kolektivno svi batalili muziku...
Daj ljudi pustite tu žutu štampu, čovjek kada bi mjesec dana redovno čitao te gluposti završio bi u "Jagomiru" ili u boljem slučaju u "Lazi Lazareviću"... |
|
Citat:
Taj Sedo uzima sica..dok Mile ne zna sta da radi od para. A to sto radi na platu...cisto sumnjam da mu je 5.000e...(mozda decembar sa nove Godine i ostale praznike)... Mile moze da izjavi i da mu daje 2.000e opet ce Sedo da cuti,mora da cuti. Siroti Sedo...ni njemu nije lako... |
Cika Mile uzmi mene ja cu da ti sviram za platu 4.000 mesecno (N.Godina gratis!!!)=))=))=))
Ma idi bre... |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org