![]() |
Triton le pomoc hitnooo,upomoc!!!ubicu se
LJUDI imam veliki problem sa triton le ako neko zna da mi objasni u cemu je problem i kako da namestim!KAD JE UPALIM PISE STARTING SYSTEM...PA TRITON LE KORG slot1 32,slot2 32 verzion 1.5.0,I NECE DALJE PISE
SYSTEM ERROR Type:0xFFFFFFF0 Code:0x00000009 Info1:0X00422A14 MUSIC:data is 0x655D3567 at 0X00422A14 Task id:0 i NECE DALJE,STA DA RADIM!?Bio sam na svirci i nestane struje na kratko i ja ga ugasim i da ga upalim da ucitam boje on to izbaci svaka put probao sam 100x,svaki put isto!!!STA DA RADIM? :( pomagajte... |
izvadi ram memorije pa probaj bez njih, ako hoce onda ubaci prvo jednu pa onda drugu bez prve da vidish koja ne valja ako je do njih....pozZ.
P.S. NORMALNO, PRILIKOM VADJENJA I STAVLJANJA RAM MEMORIJA KLAVIJATURA TREBA DA BUDE UGASHENA, PALISH JE KAD SVE STAVISH NA SVOJE MESTO. |
Citat:
|
odakle si druze, aj sutra posle 15h bicu onlina na skype, pa cemo probati da reshimo problem, sad mora spavam ustajem u 6, ne brini mislim da nije opasno, i da se da popraviti.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
da , mora da ide na restore, tj. na reset pogledaj u knjizi ako imash ili skini uputstvo sa neta pri paljenju se drzi kombinacija tastera i neznam kako ide zaboravio sam, ako nisi siguran sacekaj me sutra da posle 15h pa ces uz moju pomoc.
|
[
Kod:
http://www.indiana.edu/~emusic/361/bin/Le_BasicGuide.pdf |
drzish tastere "MENI" i "9" i upalish klavijaturu i ne diraj nista dok ucita. javi sta si uradio.
|
Ja sve mislim da ce trebati novi O.S,,,ako nije nesto ozbiljnije u pitanju..daj boze da nije ,al sve mislim da je...probaj za pocetak novi O.S..
|
Sjebala ti je struja memoriju, moras da formatiras karticu i onda ce da radi, a nebi bilo lose i da RAM-ove provjeris
|
Moj jedan drug je imao isti problem na korg Extreme,ja sam mu resetovo sa 0 i MENU drzis prilikom paljenja.probaj pozzz
|
Citat:
|
pa napisi kako si to uradio da bi drugi znali ako im se desi nesto slicno............
|
u tom slucaju litar benzina resava stvar 100% !!
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org