![]() |
Yamaha T-Y-R-O-S 3 real photos
5 Privitaka
Yamaha T-Y-R-O-S 3 real photos
dANIEL |
Svaka cast za slike, legenda si.
|
UUuuu...Jes veliki napredak nasuprom T2...
|
Strava!!!
Bas lepo izgleda:)
|
Alixe, i ne mora da bude kad je i T2 bolji nego pa2x! :))
|
....
Hehehehehe....
|
Sad ce da pocne Mortal Kombat =))
|
Kakav T2 . . Roland je bolji i to inaj E-66 hahahahaha.
Pozz. |
ma i Roland i Yamaha su sranje,Korga ni ne pominjem...znate li vi ljudi kako radi ELKA Konkord...to je ubica :-)
|
......
A ja mislio da su one FUJITONE najbolje =))
|
Fujitone nemaju sempler :-)
|
....
Jeste ali zato imaju 500kb Rom-a,znas li ti koliko je to =))
|
Fujitone su poznate po velikoj memoriji...samo ne znam kako im zvuče terce...:confused:
|
a sta kazete za first austrija i to je dobar aranzer :))
|
ali za t3 nemam zborovi stvarno ke bidi jaka masina uste da ja slusnime kako raboti ;);)
|
Eee...moji momci...Vaxteru ban ti se sprema ;)...
Ja sam pre neki dan u prašku za veš dobio klaviaturu... Firma je MADE IN CHINA... -3,oktave i jedna boja-piano... Džaba vama sve kleviature svijeta kad čujete kako ovaj mali piano zvuči... U mene djete 13mjeseci-"vježba" na njemu svaki dan ko lud,već mu se baterije ispraznile,a moga PA2XPro ni da pogleda...Djeca inače znaju šta je pravi sinth,i mislim da će da bude mali Mozart za par mjeseci,oa da onda vidim vaše memorije i sinthove...;) |
Pojesce sve ovo na brzinu Ketron Audya uskoro, nece bit argumenata jos koji mjesec.
|
Ja nesto posmatram sa strane-mislim da ogroman procenat vlasnika Tyros 2
nije uspio ni priblizno da sredi klavijaturu onako kako ona moze da zvuci.(a uspio sam cuti da moze vise nego dobro da radi) A evo sada ide i Tyros 3. E sada neko ima: umijece,potrebu,zelju za boljim i savremenijim,a neko opet ulaze novac u sminku,imidz i da kao ima nesto najnovije. U svakom slucaju ko god ga nabavio sa ovog foruma,ja mu zelim sve najbolje, i naravno cestitam. I na kraju-trka izmedju tri vodece marke klavijatura na nasim prostorima se nastavlja....po meni prebrzo. |
Apsolutno ludilo,a ne trka.To je to.Ali nazalost,smo svi na neki nacin ucesnici tog ludila.Retko ko se odupre porivu kupovine nove sprave ako ima pare.Retko ko je realan da sagleda situaciju i proporcionalno svojoj zaradi kupi instrument.Na kraju ispada da su najpametniji braca Romi,kupe za 300e,DX11 i vozi brate,a mi se lozimo samo na skuplje od 2000e.Sve ispod je bljak.
|
I sto je najtragicno sviramo klavijature od 2.000-3.000 eura a od njih koristimo 10%...
Stavi neki set i sibaj...hahaha tragedija. |
Ma dzaba ti i Audya ili Audi ili kako se vec zove ako neznas svirat,a da nepricam o T3 itd itd.
Ali me interesuje koje su mogucnosti i jednoj i drugoj . . .mada necu nikad imat nijednu ni drugu opet bi volijo da cujem kako zvuce obadve. Pozz. |
Citat:
|
Eto da se pofalim ja sam vlasnik T3.
Serem!!!=))=))=)) |
Sve to stoji i jeste neda se nikom zezat opet oko stelovanja tamo vamo...ali ima i dosta kolega koje bas to i obozavaju ;)
Kako god jedva cekam da je neko od Kolega uzme pa da stavi neki MP3 Demo ;) Pozz |
Najnovije informacije o Tyros3:
- 2×512MB maximalno dakle i dalje kao na T2 - 168 pin DIMMs - Hard disk je PATA (paralel ATA) nepise kolicina GB ?:( - 19 reg harmonika |
|
Iako sam Yamahoman, mislim da je ovo velika Yamahina greska. Kao sto je bio T1.
|
I meni se cini, nesto imam osjecaj da je ova ne bas najbolje rijesenje :confused: poz
|
Klizachi mi se svidjaju, ali ako u samom sound generatoru nema nekog veceg poboljshanja, mislim da nije bilo potrebe da se klavijatura pojavljuje kao potpuno novmodel...
Msm, ne mozemo biti sigurni kakvih drugih poboljshanja ima, dok neko od nas ne sedne za samu spravu, ali ako se poboljshanja vezuju za ono shto vidimo... Jbg. U svakom sluchaju mi se chini da su pozurili sa izbacivanjem novog modela. T2 josh nije sigao da udje u upotrebu kako treba, ni u ostatku svete, a ne tek kod nas, a vec je stigao nov model... |
e kako se meni čini da ova 3-ka ima manje mogućnosti od dvojke hahahahahah pa de pogledajte na one dugmadi sa lijeve strane u dvojke a pogledajte u trojke.jebo sve ako ja nebi uzeo prije dvojku nego trojku
|
Procitao sam danas Owners manual od Tyros3-jke!
Po onome sto sam ja vidio bice bolji od Tyros2 nekih 40%! Ipak nije Yamahina greska i ovaj put su poslusali musterije i ubacili nedostatke koje je imao T2! Custom drums je moguce redati od samplova i editirati! Novi drum kitovi (LIVE akustik,hip-hop .....itd i najinteresantnije novi TURKISH -KIT) jos novih mega voices,superarticular2 medju kojima su i Irish pipe i nove harmonike i klarineti(nisam imao sansu da cujem) Ostaje da se vidi brzina lodanja samplova,ALi ako bude napredak kao u odnosu Tyros2-psr9000,onda ce Tyros3 biti dosta bolji od starijeg brata T2! Toliko za sad. Pozdrav! |
I ja sam malo prelistao Owner Manual i video da ima poboljsanja.
Ako je Tyros3 greska,onda je i PA2X pro greska... |
Kao što rekoh maloprije u jednom postu "Kupit ču ga samo ako mi naprave verziju sa 76 tipki" ,a izgled klavijature (dizajn)...vidim ima svega...malo Roland,malo KORG,pa malo i KETRON.
|
Citat:
nismo mi jos toga nivoa, daj nama igracke ko PA2X il T3 il E80. |
Dobre su to igracke:)
|
I meni se cini da ce to biti vise nego dobre igracke.Pogotovo T3.
|
izgleda daste svi vi otisli po kcu . sviraj bre ono sto imas i ne zajebavajse stim, samo sto izbacuju da zarade pare , a staces zaraditi na tezgi , i kome sviras izgubljenim tipovima , koji i po nekad malo sipaju pivo po instrumentima.
|
Znam licno dosta kolega koji sviraju i na starijim Instrumentima i sve to zvuci super da nepricam sad o PA2X i T3,a znam i kolega sta imaju novije Klavijature pa nezvuci nizasta.
Bas tako kako je kolega gore naveo uzmi ono sta imas i imaces super Klavijaturu sa maximalnim zvukom sta momentalno ta Klavijatura pruza . . .sve novije klavijature imaju vise dugmica koji naravno vise kostaju ali sta se zvuka tice to su samo nijanse kod nekih vece kod nekih manje. Pozz |
Kolko ce T3 RAM imati?
|
Sta tebe boli k.. koliko ce da ima T3 Ram bolje bi ti bilo da sednes da vezbas a ne samo da ga tupis po forumima
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org