![]() |
ZUM hor
Ima li neko da mi posalje sempl hora ZUM za tritona le,tr?Hvala!
|
Khm...
Imam ja.
Pitaj na msn. |
Ma koji MSN sta vam je vise sa tim MSN sad il ces mu prodat il dat ovako a ako dadnes neznancu ovako odma stavi na download jebo ga j ai MSN!!!!!! Ima na DOWNLOAD taj ZOOM hor a ako nema care samo napisi pa ga ja stavljam odma direkt! MSN ccccccccc!!!! Sramota! Ljudi se sjebase stavlajuci ovdije!!! Pomozi malo!
Pozdrav,AleN! |
Citat:
|
Pa mozda covek oce da mu proda, skino ga ovde pa ce tamo prodati...free county...
|
Mal ne reko " free country" !!!
|
@amadeusvk:confused:
Stavi to ako hoces na down centru..ako neces, onda nemoj da ovakve odgovore dajes javno...jer ce svi da ti se smeju...a mozes i ban da dobijes, pa ce bude posle "Pitaj na msn"... |
neki mi k... šteka sa uploadom na ovoj str... kažem čovjeku lijepo da me stavi na msn pa kad se sretnemo samo mu predam...
Evo javio se, poslao sam mu na mail. |
Hvala momci na horu!
|
@amadeusvk: ehhh ajmo maestro.....ko prvo, nisi procito pravilnik ko drugi cini mi se da vrijedzas prijatno druze!!!!
|
Pozdrav ljudi,ovaj nick amadeusvk,je moj prijatelj i to kucni,i znam ga u dusu i nema namjeru vrijeđat,nov je na ovoj stranici i ne snalazi se.....nama je lagano uploadat jer smo dugo na stranici....novaci se tesko snalaze.....amadeusvk nije imao lose namjere.....prijatelj je pravi i pomoc ce u svako doba dana....nemoj te ga optuzivat za neko prodavanje materijala.....htio je pomoc covijeku
|
Oket, no probrematix;)...neka se novajlija predstavi evo ovde.
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=2968 |
A za Hor, UUaaaAaUUU...:):):)...to je taj koji sam dugo trazio...svaka cast!!!
|
Kolega mi je upravo javio da je dobio ban,
|
admini banujte me slobodno za sva vremena ali ostavite neka procita ovaj lik sto je napisao da mu posalje na MSN ..... pa u cemu je tvoja fora rodjace .... koliko kosta to govno od ZUM hor ??? koliko si ti platio pa da naplacujes onima kojima je to stvarno potrebno ... ??? jel toliki problem da ga okacis ovde da imaju svi ?? jel te nije sramota da mu napises to da citaju svi clanovi ovde ??? kakav smo to narod za pare i dupe dali ... !!! koliko treba da se plati taj zum da ja skupim od moje bedne plate da ti dam i da okacim ovde svima da ljudi skinu ..??? samo mi to reci kolikooo???? admini opet vas molim banujte me kad ovaj decko procita .. (mada ipak mislim da nisam nista uvredljivo napisao) hvala ...
|
......
na cemu si ti dragane trenutno??:(
|
Citat:
|
2008. godina. Tada sam bio 2. srednje, a sad vec obnavljam trecu godinu na fakultetu :)
Da ovo nije neka potisnuta ljutnja iz te godine, a tek sada isplivala na povrsinu? |
.......
dell,da dragan ovo nenapisa,nebi ti bio jos svjestan koliko si ostario....
sta mislis da je za 4 godine napiso ovo?pa tebe bi slag strefio :) |
Mozda bi se i ozenio, a ne bi provalio :lol: :lol: :lol:
|
Citat:
|
Neznam zasto se raspravljate na postovi stari 6 godina, smanjite tenziju, opustite se, sta vam je .... :D
GALA je svojevremeno i bio moderator, tako da ovo napisano je pomalo kontradiktorno. Ne kvarite atmosferu kad vidite da Dell pominje da ce se zeniti za nekih 4 godina maks.... :P :lol: |
Ne zeni se crni Lazo, lepo sam ti kaz'o... :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org