![]() |
pa1?pa2?pa800?
Sta kupiti...? Hocu da mijenjam klavjature,neznam ni ja...imam pa80 16 flesh i Triton le 64, to mi je super kombinacija...al mi je malo dosadilo,pa80 imam vec 3 god, Le 2...A ko ne voli da mijenja? Kao auto,zene:)...pa sad sta mi vi od ove 3 predlazete...nekako sam za pa2 naj novija vrijanta?,al dal vrijedi te pare,il dal to mogu na pravi nacin iskoristiti?...il zasto ne pa1?...il sad sto su navalili na pa 800?za njega sam naj manje...eto DILEMA?...il neka druga varijanta Yamaha?...
|
Da sam na tvom mestu uzeo bih T2...2x je nesto poput 800, a 1x je prica za sebe...Meni bi barem T2 najvise odgovarao zato sto ima extra dirke, extra moze da zvuci, a i u rangu je sa 2x (ako se ne varam)...To je moje misljenje ;)
|
Auuu SKOČIRNIK drug drag si mi i kolega pa neću da te kudim al kud reče T2 i PA2X isti rang...JEDINI koji je PA2X ušao u dušu a da znam za njega jeste kolega GAGO...Dakle ono što je on postigo na njemu NEMA DALJE...Stvarno mu svaka čast i ON je po najveći razlog zašto želim da imam PA2X i da ga imam...DaklePA2X je najsavršeniji Arranger i dobio je čak nagradu za NAJBOLJI sinth 2008-te godine...TO mislim da ipak nešto znači...
|
Jbg nisam informisan :lol: Ko ga shisha al' ja sam i dalje za T2 :D Nisam nista rekao lose o Pa2x, samo jednostavno - ne svidja mi se ni u kakvom smislu...I da mala ispravka...nisam SKOČIRNIK nego SkoricNIK (Skoric Nikola :lol:) :D Heheheh
|
Alix, brate, sve si ludji i ludji...
Ne znam nikoga koje toliko oboleo od korga kao ti... Nikad necesh priznati da je drugo bolje, pa koliko god puta bilo... :)) |
ja pa 800 ne menjam ni za sta........ o razlozima necu pricati jer su verovatno kao i kod drugih SUBJEKTIVNI..... mozda bi bilo dobro da ivica da svoje misljenje (ali objektivno) jer je do skoro imao pa800 pa kupio pa2x
No sve tri klavijature su izuzetne najbolje da probas sam sve tri pa onda da odaberes mada ja mnooooogo vise navijam za KORG pozzzzz |
Chovek hoce Korg, tako da Nikola nije ni trebao da mu preporuchi T2, nego moram malo da zacnem ovog Alixa.
Postao je gori borac za korg, nego oni borci za prava zivotinja... :)) Dzu box, ako imash para, koje ne zalish, uzmi si lepo PA2X, i ne brini... Necesh promashiti... ;) Nije shto je poslednji, nego shto je stvarno za bar duzinu ili dve ispred pa1x, a da ne prichamo o pa800. Ne pricham o mogucnostima, poshto nisam preterano upoznat sa njima da bih mogao adekvatno da sudim. Pricham o samom zvuku, a to je ono shto je meni najbitnije... |
Vaxy shefe...
Citat:
|
Ooo, izvinjavam se mnogo... :)
Dobar savet, Nikolaj... ;):D |
Od tog svega najbolje je da sam probas koja klavijaturi tebi najbolje odgovara ja sam probao prije kupovine i Tyros 2 i Korg Pa800 i korg Pa2x i na kraju sam se odlucijo za Pa1x . . .razlog je bijo sta su mi dirke bile nesta najbolje na cemu sam dosad svirao ..inace sam imao isto Pa80 prije njega.
Znaci svako ima nesta svoje ali na tebi je da odlucis . . ja nikad nebi slusao pogotovo sta se tice instrumenta sta drugi pricaju jel ukusi su razliciti. Pozz. |
Ako imas para uzmi pa2x i neces zazaliti.
|
Ako imas para a hoces KORG-a onda PA2Xpro,a ako hoces nesto drugo onda Tyros 2.
|
Ja mislim da je ipak najbolje da kupis nekog Rolanda!!! 'Ebale vas ove teme...:mad:
Niko tu tebi ne moze pomoci, vec da sednes, razmislis, sta kako, koje su ti potrebe, zasto, zbog cega... Na kraju nikog neces ni poslusati, vec ces uzeti ono sto odlucis sam. Kad sam kupovao klavijaturu, nikog nisam pitao,vec procitao specifikacije svih, probao one koje su usle u uzi krug i odlucio. Pare u dzep, seo u auto, pa u radnju, dobar dan, dobar dan..., takva i takva stvar,et' ja dos'o....:D Ovde samo moze da dodje do prepucavanja i da budes zbunjen i vise nego sad, pa da tek onda ne mozes da odlucis, jedan vice ovako, jedan onako... Bilo koju klavijaturu da kupis neces pogresiti, jer naravno nije sve do klavijature, vec veeeeliku ulogu igra i onaj u cijim je rukama...:cool: |
Bas tako . . .bravo ;)
|
Evo i ja da se javim kao ROLANDOVAC!!!
Najbolje je da kupis Roland E80. :) --------------------------------------------------------------------------- Bilo koju marku klavijature da kupujes uvek postoji jedno ne pisano pravilo : Uvek treba da kupis najbolju klavijaturu iz serije. |
Ejjj za pocetak naj bolje je da uzmes neku klavijaturu ,a ostalo ce doci samo...heheheeee
|
Gala a da uopste ne prodajem ove dve pa kupim pax2,pa da se i ja uslikam iza tri sinta:)...da...al kad bi bilo toliko para,Nego ljudi...Dok prodam pa80 i Le-a...za mjesec,dva cu kupiti pax2 pa sta bude.
|
Citiram Malančeta:
Najbolje je da kupis Roland E80. I moj savjet...Neka ti kolega ROLANDINJOS sredi onaj mali đavočić SONIC CELL ili one Euro ekspanzije i ne treba ti ništa drugo...Koliko sam čuo od njega to je vrhunska tehnologija,premda nisam isprobo vjerujem mu na rječ jer je velik muzičar i znalac za Rolanda...A ako si puno na Korg-a...Onda si ko i ja...A onaj lopov Vladan što piše da sam ko zaštitnik životinja---E pa neka neka...samo se ti zezaj pa ću da ti pošaljem 2kg Kukuruza u vreći...;) |
Nemoj, molim te!
Dosta mi i ovo po koje zrno shto izvuchem! :)) |
Evo,ja svecano obecavam,kad dobijem "sedmicu",svi ovde sto se javiste dobicete od mene na poklon po jedan PA2X...ma kakav PA2X,dobicete po KORG OASYS pa nek ide zivot...
|
PA2x ........neces promasiti! Posle njega definitivno Yamaha T2 ,vrh sint.! POZZZ
|
Citat:
|
Moj ti je savjet...skini sve demo-e sto ima od tih koje si naveo (ima ih mnogo)..preslusaj dobro..obidji par ljudi na zivim svirkama ...ko svira sta od tih klavijatura i poslusaj. U principu , i jedna i druga i treca mogu da zvuce kako god ti zelis to je sigurno samo je stvar prestiza. I dalje stojim pri svojoj teoriji da me apsolutno nakom godina i godina sviranja na G-800 zadovoljava moj PA1XPRO samo bi mi jako dobro doslo jos koji mega RAM-a, Pa2 je sigurno i 100% mocniji sint ali vajla brate zaraditi te pare... Radije stedim za bolje zvucne kutije od ovih sto imam nego za bolji aranzer. Za sada 1xpro zadovoljava u potpunosti! Pozzz
|
U potunosti se slazem sa DinO74... Na zivim svirkama ljudima nije bitno da li sviras visokobudzetni ili nisko budzetni aranzer, vazno je da ti zabavis ljude! A PA1xPro ili bilo koji drugi aranzer iz njegove kategorije ,pa cak i G800 (kojeg imam i ja) moze da zadovolji tvoje,i potrebe drugih ljudi. Jedino ako ti je u planu rad u studiju to je nesto drugo... ili ako vec imas 3000eur u kesu pa da uzmes PA2x. To bi svako od nas uradio... he he! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org