![]() |
jDownloader
Do skora nisam koristio rapidshare, pa se za njega nisam ni interesovao, ali od kako je torrent postao preplavljen ria-inim fake seedovima, preshao sam na skidanje sa rapida, te sam morao i da malo procheprkam po njemu... :).
Ono shto me je najvishe nerviralo, kad skidam neki film, je to shto je on u vishe delova, pa moram da chekam za svaki rar fajl da zavrshi da bih pustio drugi, isklikcem sve shto treba i sl. Hteo sam prvo sam da napravim, ali se setim da je neko verovatno vec napravio. http://www.jdownloader.org/ Program napisan u Javi, i to je download manager za rapidshare i druge fileshare-ove. Sve fajlove koje zelite da skidate samo naredjate u njega, i on radi svoj posao. Nema chekanja, kliktanja i sl. Samo mu iskopirati rapidshare link, i to je to... :) Verovatno neki vec znaju za njega, ili njemu slichne, ali nije s' goreg da pomenem za one koji ne znaju. :) |
Alal vera Djenka...Odlican je...
|
Citat:
|
Cekaj,da li sam te dobro razumeo,u tom programu mogu da kopiram npr. 5-6 linkova, i on ih skida odjednom ? Ili skida jedan po jedan fajl, ali bez do sada neophodnog gasenja i paljenja router-a ? Ili nista od toga ?? :confused:
|
Vax, ajde okaci taj program na rapidshare :):):)
|
Citat:
|
Ja mislio on dao link za "normalno skidanje" ,a ono samo trial verzija. :lol:
Jel zna neko odgovor na prethodno pitanje, da znam da li uopste da ga trazim? |
Tu upises sve linkove i on skida. A svejdno ti je da li jedan po jedan ili sve odjednom. Ako skida sve odjednom, vremenski ce isto trajati kao da skida jedan po jedan. Fora je samo u tome (koliko sam ukapirao) da ne moras da cekas da prodje vreme posle skidanja prethodnog fajla, da ne moras da upisujes slova sa mackama, resetujes modem i tome slicno.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Bash tako kako je marco rekao.
Program je besplatan, tako da nema nikakvih demo ili kakvih vec verzija. :) Ne moze vishe fajlova od jednom, ako nisi premium, ali skidanje ce isto trajati skidao jedan po jedan fajl, ili sve od jednom, tako da i ne mari. Program smanjuje chekanje izmedju fajlova, ili ga ukida, a chak i kad ne smanji ili ne ukine, sam obavi sav posao. Samo redjash fajlove u njega, i on sve radi... :) I nema machaka... :D @drmitavet Kakve veze ima shareaza sa rapidshare-om? Ona je p2p klijent, a ne download manager. Bar sam je ja za to davno koristio... Da nisu ubacili u nju neku podrshku za rapid? |
Cuo sam da jesu:u nekoj V-verziji...nisam je probao,samo sam cuo...
|
Super je programcic ali za pocetnike malo UF barem je meni tako bilou pocetku ,evo za te koji imaju Prem. Account je i ovaj Downloader odlican MSD - Downloader pa zatim jedan RS Downloader ,ovaj RS downloader je odlican za one koji nemaju Prem. Account kod rapidshare sta znaci da mgu da skidaju snjim i bez da uplate Account ;). Jedini problem morate da imate odgovarajuci Router da bi taj RS downloader mogao da snjim radi uspesno jel se router posle svakog Downloade rekonektuje i uzima novu IP adresu, ;)
Pozz. |
@drmitavet
Upravo testirao. Nema... A nije ni vishe ono shto je nekad bila... Upropastili je... :S @Darko Nema potrebe za restartom routera sa ovim programom, a radi i dalje. ;) Max chekanje je 30 sec, a korisnik to ni ne vidi kad naredja tonu fajlova... :) Stara ogranichenja, zbog kojih je potreban resetnroutera, su ukinuta, a uvedeno je novo ogranichenje u brzini skidanja koje, za sada, ne moze da se zaobidje... :S |
Ne znam da li ste primetili?
Kod mene daje da skidam sa rapida bez da resetujem ruter...i to po nekoliko velikih fajlova za redom i bez machkica...samo mi odbroji po 60tak sekundi i pici dalje. Nemam Prem. Account i radi mi bez ikakvog programa..dal zbog toga sto je leto pa su nam malo pustili free, nemam pojima!? |
jDonwloader.
Da,ovo je zaista program od dobre pomoci.
Postoji jos dosta ovakvih programcica,veoma korisnih. A jDonwloader je jako poznat. |
Probajte USDownloader extra je programcic ja sa njim skidam sa megauploada.
|
Citat:
Salim se naravno. Sve je 'cool'.:p |
Da, Miki.
Tad sam i pocheo da ga koristim. Zato sam i jurio ovako neki program. Ukinuta su stara ogranichenja, kao shto sam rekao, ali su postavljena nova. Npr, sad je maksimalna brzina skidanja 500 kila u sekundi... :S |
waxter svaka ti cast na ovom programu. ovo sam danima trazio, ovako nesto. mucio sam se sa raznim crypt load-ima i glupostima, programima koji snimaju disconnect-connect pa kad modem ne uspe od prve da se konektuje, promasi , desavalo se kad se probudim a ono citavo cudo gluposti upaljeno u kompu :lol:
Ovo definitivno resava problem. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org