![]() |
zoran paunovic - uzivo!!!
evo vam uzivo svirka od Zorana Paunovica.... 1 deo ima josh 4, kad budem imao vremena ubacicu josh, jbg. imam spori net.
|
Ja ne vidim link:-O
|
Hvala na linku,ekstra je,ono!:-O
|
izgleda da su obrisali moderatori a ja ne mogu drugacije da uploadujem probao sam ovde za 1 mb treba mi ceo sat, a neznam shto ne mogu da ostavljam linkove na onaj sajt na rapid ne mogu ni da privirim jer imam zajednicki ip sa josh 50 njih???
|
Citat:
|
Od Zorana ima novih snimaka na www.youtube.com. Jedinstven umetnik!
|
Evo mog uploada sa svirke sad u subotu.
Zoran Paunovic (Komentari o Muzicarima) |
:D :) HAHAHAHAHA
MRLE ga otruo.......... :) |
Narode, koja koza ispituje paunovica? ja sam se ismijao ko nikad. hehe
|
PILENCE81 je snimala klip.
Nije ti krcmaru komentar na mestu........ovo je vredjanje drugih clanova..... Sada bez prepucavanja............. |
Krcmar,a po cemu to "koza":lol:
Sto sam se zajebavala mozda,pa vidis Paunovica znam mnogo dugo da bi mogla da se zajebavam a vredjanje ti nije na mestu mada znam otprilike sto si to rekao jer vec znas da sam ja pricala na klipu ali ljudska glupost je neunistiva.Pozdravce :D Evo jos jedan klip od 44min od subote sa Zoranom Paunovicem. U pitanju je igranka. http://rapidshare.com/files/135047251/mov001811.wmv |
Ja se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio, ali mi je stvarno glupo.
|
Onda ignorisi klip ako ti je glupo;)
Ljudi sirokog shvatanja ce verovatno provaliti o cemu se radi u klipu:D |
Ma decko
Ma decko jebe kevu kako svira nema dalje prosto i jednostavno je prevezbao
|
Citat:
... bas tako, prevezbao je ... ha, ha, ha Ko nije video, stigle su nove stvari na www.youtube http://www.youtube.com/user/svirke08 Pogledajte pod obavezno! Pozdrav svima! |
Onakav raspored prstiju nema ni jedan harmonikaš na svijetu!!!
|
Covek stvarno svira vanserijski.Mnooooggooo dobro.
|
Sta reci..... Alal mu qrac...
|
pilence havala na postavljenom snimku:-)mnogo volim paunovica da slusam.ej ljudi ako imate vremena nadjite na you tube snimke Srdjana Demirovica,on je isto opasan...:-)
|
Ma svira Zoki ko Bog, volim da ga cujem ali ne i da ga gledam..kao da je defektan, i prstored i postavka ruke mu nekako cudna ko sto rece Burli.
Palac mu savijen kao da svira dugmetaru i cetvrti prst slabo upotrebljava (osim za neke ukrase), peti nikako...Kako li bi on odsvirao neku skalu u 32ojke ili 64orke, verujem da bih se upisao od smeha. Dakle brz je sa tri prsta kao Amza. Tako se bar meni cini. |
sta reci cova tare harmoniku ubi
|
Zoran svira pa rascepuje(sto bi rekao nas narod),ali bi hteo da dodam da je 'piletina' najzdravije i najlepse meso i da se to postuje ubuduce i da se vodi racuna o izrazavanju.(ko razume,shvatice).
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org