![]() |
Pa800 SET-2000 eura!!!
Evo narode ko sto naziv kaze dakle set od pa800 za 2000 eura! Moj jaran mi kaze bas neki dan naletio na nekog koji je takodze registrovan ovdije (al necu ime da mu kazem bar jos ne:D ) koji ima pa800 i sastavio je neki set il je nabavio od nekog sta znam! Uglavnom moj jaran koji isto pa800 i do jaja ssredzena klaviajtura i pita ga da se mijenjaju za set kaze ovaj " ne set je samo na prodju" vamo tamo i pukne ovaj njemu cijenu 2000 eura!!!!!! I prica vamo tamo da se nije mozda zajebo i htio 200 napisat a ovaj potvrdzuje opet da je 2000! Za moj pojma snimke sto sam cuo SET je vrijedan 10 eura i ne govorim iz inata. Ehhhh taj momak je bio pitan dal mozda i pa800 dodze uz taj set alii ne samo 54,5MB SET kojeg ja mislim imam negdje!!! Sta kazete na to?
|
Ah ja! Zaboravio sam napomenit da je u prici sa mojim drugom taj isti sto prodaje set napomeno mene i kako moze do mene doc jer imam neke boje sto mu se svidzaju pa da mu dadnem!!!:D
|
E da potvrdim tu priču...Poznajem i Alena i tog prijatelja (i moj je),i mogu vam raći da sam zaprepašten...Čak i čuvam PM i mailove od tih smrdljivih likova koji prodavaju taj set...Tu su 2 momka i svaki reklamira na svoj način...Set ima nekih dobrih stvari ali za 2000eur apsolutno premalo...Momci su takođe registrovani na iovom sajtu pa vas zamoljavam budite pošteni i PRESTANITE DA DOSAĐIVATE S TIM SETOM!!!...Majekmi već mi polako trgate žive s tim reklamiranjem i budalesanjem...NE TREBA NAM TO ŠTO PRODAJETE za te pare i nemojte biti dosadni...Počo sad da vas zovem SPAMERI a vi razmislite zašto...Zato momci smirite hormone i završite tu glupost,Pozdrav!
|
Imali popusta ako se uzmu 2 Seta odjendom i dali to imaju i za PA1x ;) , jel ovo je sigurno nesta dobro. . . nadam se da ima u Setu i Midi Fajlova.
;) |
Hehehehe....ima ima ako uzmes dva platis 3999,8€
|
Dobro to mi je sad malo preskupo. . .da si rekao 2599,- ajd.
Ovako za 3999,- tu vec moram da dignem kredit,hm.neznam razmislut cu ;) Ili cu prodat PA1x dodam jos 2500,- i eto ;) Hahahaha. |
Pa da....prodaj pa1x kupis si set i miran si onda gledaj u njega sto da ne :D Hahahaa
|
Hahahahahaha. . . .;)
|
Bože moj,
Ja jesam lud, al sad tek vidim da ima još i puuuuuuuno luđih od mene |
Možda se niste sporazumjeli oko valute, možda su momci mislili na dinare, što i nije tako puno...:-":-":-"
Nego živo me zanimaju imena tih "japija", ko zna možda jednog dana osvojim bingo premiju pa se odlučim za kupovinu seta...:p |
I bre al' ste baksuzi, k'o da je 2.000€ neka para!!! Il' 5 setova ili ni jedan!!! Jedan neću!!!:p
Mada....:? mogo sam da uzmem par komada, može da zatreba, a ne škodi, a čim ne škodi mora da koristi!!! He,he!!!=)) |
Ja sviram Roland,tako da ne moram da se izlazem tolikom trosku!:p
Mada mislim da cu uzeti jedan set da imam onako da se igram sa njim! |
Hehee...pa sto da nije skup....
|
Hehehehhe... =))
-Uz set verovatno dobijas U.S.B Flash zlatni, -i jedan floppy od srebra... =)) Razmislicu da li kupiti taj set,-kad malo bolje razmislim... Ops.. Necu da komentarisem... Alene...B-) Posavetuj decka malo... ;) |
Posto nemam PA 800 i nemam namjeru da ga imam,ovo me ne uzbudjuje nimalo.
Ali da imam PA 800,onda bih napisao ovako: 1.Nisam dovoljno bogat,da kupujem jeftine stvari(znaci set nije skup):lol: 2.Ako neznas sta je dobro,onda kupuj sto je skupo i vidjeces.:lol: E ljudi moji,sta ja sve necu procitati i cuti ovdje....Da nije ovakvih budalastina,nebi bilo interesantno.:) |
Tako mene prijatelj zove,kao nabavio je strašan set za pa1x!Jednom ja navratim,rekoh da čujem,kad ono strahota.......nećete vjerovati,al baš niti jednog sempla čovjek nije imao a svi ritmovi skinuti sa jedne stranice (da ne reklamiram sad tu stranicu),pitam koliko je platio veli on 400eura!!!Strašno šta ljudi rade!Na kraju sam mu rekao i pokazao odakle je sve to i momak se razočarao ništa drugo!
|
Strasnooo...Jedan SET 2000 evra:-O
|
Pa sta strasno on je dobro prosao...
Ja bi mu rekao da mi kucu prepise a ne 2.000e. Niko mu nije kriv...i ja prodajem moj set 5.000e al nikog ne hvatam za gusu.. Pa ako ima budale naravno izvolite.. A inace 2x menjam za apratman u Budvi:lol::lol::lol: Svasta!!! |
Citat:
Necu jedan necu dvaaaaaaaa Nista manje necu jer pet su za sreeecu Pet setova hocu jaaaaaaaaaa =)) Dosla inspiracija "iz jaja" ... |
Mozda su ljudi mislili na Turske lire ili (nevazece)Grcke drahme!?!
|
Dobro evo No.1 sad nudi Set za 5000,- posto si sad dosta skuplji od predhodnog kolege,trebalo bi ipak da cujemo barem koji DEMO.
Za 2000,- DEMO nije bitan jel i nije neka para ali kod 5000,- to j vec druga prica. ;) Hehehe |
Menjam polovan automobil, lepo ocuvan, sredjen, vrednost 1800 e, za sredjen set za pa 800. Samo ozbiljne ponude molim.
|
hehe...Al znate šta je najžalostnije...?Što NIJEDAN od tih momaka ne zna kako se importuje multisample u user banke a kamoli da bi poredo trackove u pojedinim ritmovima...Znaju samo da promjene imena ritmova i boja i da stave svoja jadna imena gore...Evo uskoro treba da dobijem taj set DŽABE od jednog kolege (ako mi ne slaže) i u znak poštovanjaga uploadam DŽABE u Download,samo ako mi stigne vaš je...Pa ćemo mi vidjeti đe su ti seravci što se prave muzičari,da ih nije sramota!!!
|
@ Blatusan i Alix
Prijatelji, ajd mi lijepo vas molim na private pošaljite Nickname tih "majstora" što prodaju setove po 2000 €. Već dulje vrijeme lovim par morona koji preprodaju set s oko 50 % mog materijala. Momci mi rade super reklamu, pa bi bio i red da ih počastim barem nekim zdravim voćem ako već nemogu poštenom jezikovom juhom i par vručih triski. |
Hahahaha....rijeseni su oni care...jednog sam dao voca neznam na kolko al kad se opravi dacu mu jos.....a ovog drugog lovim nemogu mu nac podatke!
Pozdrav, Alen! |
Evoda se javim iz mog sela...Prikopčo sam se na neki wireless pa slabo hvata al et za prvu silu je dobar...Prvom je Alen poslo kilu voća a drugog znamo obojica ali La Alen neće da me posluša pa da mu skuha dobru čorbu od babani...La Alene to je onaj isti klošar što sam ti govorio--100% jest...Pozdrav!
|
"klavijatura ili set " Pitanje je sada ??? hahah :)
u jebote znaci sad se dvomim dal da uzmem taj set za PA800 ili da kupim klavijaturu. ne znam sta da radim :)))))) xexexexexe ... boze boze
|
Alene brate kakvo kilo voca, njima treba dati tonu!!!
I jos da dodam nisu oni jedini ima ih jos ovde jer mi je bas jedan skoro nudio set zbog jedne rumbe nebitno ko je ali za dobru lovu.Kao sto kaze No.1 oni nek nude ali budimo vesti!!! Pozdrav za Alena i za drustvo!!! |
ma to je bas jeftin set :D mozda je covjek mislijo 2000 šamara ili 2000 x batina u zamjenu za set jebiga kad sracunas da svak od nas da po jednu ovde sa foruma necemo se ni umorit i taman dobijase set.
bas me zanima koja bi budala uopste uzela taj set?!??? ja mislim da ga nema takvog junaka :D Ali pitam se nesto mozda pokraj usb stick, seta dobijas i zenu :D |
Citat:
a pa80 menjam za ,recimo audi Q8 jer mi se ovaj moj puntic vec raskljocao...=))=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org