![]() |
evo i ja da napisem nesto pametno>>>
Napisite kad ste prvi put J......(ili bili J.......)...
ko laze da mu umre majka=)) =)) |
=))=))=))
Jos sam nevin kunem se u svoje 2 dece. |
Hehehehe nemoj tako druzee....ja sam djevica cuvam se za brak:D
|
A ti to, Alene, samo kao Lesi, a? :))
Ja sam juche prvi put negde oko 3 posle podneva... |
e ovako da i ja nesto nasvrljam ovde
jasam jeben od moje 18 god skola nejde od ruke te ti ja zapicim iz bosne u beograd ili ti zvornika za beograd i tad nastaju moje muke zaposlim se u gradjevinsku firmu da radim mlad zelen nemam pojma ni o cemu tu ti ja budem jeben sve teske poslove ja ti radim i tako jedno 5 god al trpi suti i radi poslovodza samo je... ili ti zajebava dodje prokleti rat u bosni e ti ja ostanem u bg reko dok se ovi mlate jacu uzivat jes patka ovi dole se rokaju a ja u BG imam mnogo problema do bi ja otkaz iz firme opet ja je.... snalazi se opet ponovo iz pocetka bogami jati se udruzim sa svercerima na slaviji i pocnem prodavat cigare stase desava onda ja presta biti je... sad doso red da i ja malo je.... al netraja dugo samo neki 3 god te ti ja upozna ovu moju nesrecu sto zivim i sad snjom ja reko sacu ja da je je... jes patka ona mene rastura ko al haj staces izabrosi pa zivi dojadi meni da zivim u BG pati ja predam papire za kanadu gle cuda primeme a ja u dzepu nemam ni 10 maraka tek kad ja dobi pismo da idem na razgovor u ambasadu tad me zenin brat poco da je... djeces ti u kanadu ti nemas jel prebijene pare a ja jadan stas trpi nek je.... kad ima koga ja reko tu je kraj mojim belajima jes paprika ja ti sjeo u naj avion onse dize a meni se spusta mislim na pritisak jase okrenu umene ti gospoja se izgubila ko ' HRUSTINA KRAVA NA LIVADI" haj nekako i to prodje dodjosmo mi u toronto ja belaja svi nesto mrmljaju ja ih nista ne razumjem ali mi zapalo odma u oci ;crnkinja pici nas jezik bojle nego ja; prodje ito smjestimo se mi u torontu zvoni meni tel u sobi u 6 ujutro i zena sa recepcije nesto mrmlja a ja ni pet ni ses ono po naski >alo ba jedi govna same budis vako rano; kad ona na nasem izvinite gos vrijeme za dorucak al da neduzim pricu i danas dan me je... u kanadi jer neznam ovaj njihov stranjski jezik a davam kazem i netrudim se jer sto oni ne pricaju bosanski ,srpski hrvaski da ih cio narod razumje a ne ovako niko ih ne razume |
......
Eto ti ga de .....
|
Ja sam heben svaki dan
A kad sam JA zadnji put???? AAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! |
Izmedju 17-18god i ne kajem se:D
|
Citat:
|
Davno je to bilo ,početkom '90. dok sam skidao đane po kućama!=))=))=)):p
Al' k.nj.m!:lol: |
Iskreno...
Ja prosle godine... Hm.. Negde u ovo doba... Al' pre toga,-da kazem "skidanja mraka"... Bilo je drugih stvari... :D A,-umocio sam ga =)) pre mozda tacno godinu dana... Ma,-sve u svoje vreme... Pozdrav !!! |
Ja sam u osmom razredu (14 godina)...a zadnji put sam jutros oko 9.00 ujutru...
|
Sram vas bilo - ima ovde i dece :lol:
Ja nisam jos - ali 'fala Bogu bice :D |
[quote=skoricnik;42737
Pa kad nisi nista, sto si se uhvatio za taj komp idi nadji nesto iskipuj se da vidis posle kako odmah napreduje i svirka i sve ;) |
15 godina
|
...
Trazim devicu da odmorim levicu =))
|
Prvi put sa 17 god!!!
A zadnji put jutos oko 2h!!! |
Citat:
A ljevica je ispomoc.... |
"Desanka ShakiC"...:D
|
Ja sam pre 3 godine,tj u 20-toj,i od tad ne stajem ;)
|
e ja sam u nekoj 17-18 kada me je ucila jedna nasa starija pjevacica kako se sexa.eh i ne znam da li mije uspjelo samo sam zadrhtao i zacvilio ko kerce.
|
Hajro,-legendo..
Hahahah.. Iskreno,-nema sta.. E,-ma ja znam koliko sam bio lud za tim prvim putOm... :D I to kad dodje,-kad tad moras proci kroz to,-da se razbije.. I onda kao sto kaze Mario,-kolega... "Kad krenes,-onda ne stajes"... :D Zdr. |
Ja sam prvi put u srednoj skoli...jooojjj...to se ne zaboravlja...
Kad sam ga prvi put uvalio u p.... i to bez kondoma...jaoooo...merak... Kad se setim taj osecaj...nesto cudno mi prolazi kroz telo... |
[quote=No.1;43006]
Kad sam ga prvi put uvalio u p.... i to bez kondoma...jaoooo...merak... Da ne bude slucajno,da ti neko pokuca na vrata i kaze-TATA....:D Ovo je scenario iz meksickih sapunica..... Nece-neboj se-kad nije do sada....;) |
ja sam bio silovan od strane komsinice i danas se sjecam kako je strasno bilo, sacekala me u mraku njoj 20 a meni 16 bilo,i dan danas imam posljedice tog silovanja nikako da se rjesim toga
|
=))=))=))
Ljudi,-sad sam ustao... Kakvi ste likovi,-jos se smejem... Covece... Dobra tema,-nema sta... Dalabu,No.1,Sejo,-kakvi ste likovi... =)) |
Citat:
|
imam sedmicno 2-3 terapije ali i dalje imam fobiju od toga moj Sejo drago mi je da me bar ti razumijes,to ti je hronicno oboljenje kod mene, cim padne mrak ja zamisljam komsinicu a zena me siluje joooj. Ma belaj neizljeciv heheeheheh
|
Ma potpuno te razmijem moj Samire.
To sada moderno kazu-"Kriza srednjih godina". Posto sam ja tu krizu prevazisao,ja se ne bojim mraka-a prepustio sam zeni inicijativu.;) A to kada se tebi desilo-nije bilo zakona o kaznjavanju zenskog nasilja nad muskarcima.Zalosno....:D |
Verovali ili ne,ja se ne secam kad je to bilo(toliko davno).Secam se dogadjaja ali ne i kad.
|
Citat:
Stalno me pita " jel imas neka komsinica?" A ja nikako da ukapiram da on ispituje teren...ako je cisto da svarti do MKD na pivo.:lol::lol::lol: Salim se naravno. |
Citat:
Ako ti sta znaci,i ja sam ti jedan od onih koji nemogu da se sjete koje godine je bila ta -"Prva ofanziva"-jer je to vec daleka istorija.:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org