![]() |
Oci Na Nebu
|
Da,-da...
Mislio sam na pocetku klipa da je neka cimalica.. Al' mogu ti reci snimak je skroz prost... Ne mogu da verujem takvu slucajnost... Dal' je moguce ? A,-cak u jednom delu, -mislim da se vidi jos neki deo covekovog dela... Strava brate... Samo jedno... Kad je oluja ili nesto slicno,-ne valja se snimati... |
oci na nebu
narode smak svjeta rjesavajte se grijeha
|
A,-reci mi,kad je to bilo ?
Odkad je snimak ? Ako znas,-napisi... Mada,-ima jos gorih stvari,-desavalo se batke... |
oci na nebu
neznam milane ali otvori link pa pogledaj na youtube ali jestrava i ja sam mislijo da je montaza ali nije kad pogledas vidi se kako snimaju sa mobilnim
|
Da,-da...
Stvarno je klip,-kazem ti.. Prost... Mislim prosto snimljen... Mada,-opet... Kad bih mogli da prevedemo ono sto oni likovi pricaju... Hm... -U svakom slucaju dobar klip... Zdr. brate... |
Ma ovo je garant neka plavusa sta vam je....
|
Haaaaaaaaaaaaahahahah !!! =))
Eee,-znao sam da ce se kad tad provaliti.. To je moja baba Slobodanka... Tj. Radojka... :D |
ne valj na oluji imati bilo sta sto stvara magnetno polje,pogotovu mobilni.
U mom kraju je skoro od groma poginula djevojcica koja je koristila mobilni tel. u tom trenutku,zato oprez. |
eeh Malimuzicar ja i svakako znam da nas gledaju jedne OCI odozgora i te su oci uvijek budne i motre,samo mi nije jasno jedno to sto znam da nikad nemozemo vidjeti tog STVORITELJA koji nas je stvoio i budno nas prati.po mom utisku snimak je vjerodostojan(CUDOVIT) doslo vrijeme da se PROBUDIMO.
|
Sta god da je prelep je snimak.:-O
|
Citat:
|
plavo oko ko nebo visoko
ljudi ako ste nekog zajebali ili neku svirku niste odradili kako treba vrjeme je da se pocnete izvinjavati gazdama ili gazdaricama jos malo pa ce biti klavijatura i po cesti ..ove oci su sve vidjele.JOS MALO PA NESTALO .POZURITE SE RJESAVATI GRIJEHA ZA KAJANJE NIKAD NIJE KASNO
|
Šta je sad ovo tema nekog pokajanja,očiju na nebu,?!?
#JOS MALO PA NESTALO .POZURITE SE RJESAVATI GRIJEHA ZA KAJANJE NIKAD NIJE KASNO# Ne znam jeli ovaj čovjek neki "dobri" ili vidovnjak pa nas savjetuje... |
hehe hehe sta je ba Alix haha zao ti se rijesiti klavijature jeli hehe he haha ha pa i meni je ba zao rijesiti se svoje klavijature ali kako kaze malimuzicar bit ce ih na cesti pa cemo uzeti neku opet.
|
Citat:
Ovako posmatram sa strane kao tipican primjer sujevjerja.Vecina nas je sujevjerna,neki manje neki vise....a ovako bez smajlija izgleda kao da je kataklizma na pomolu.Ne znam koliko puta sam do sada procitao-smak svijeta tog dana,pa onog dana....pa vanzemaljci,pa leteci tanjiri....itd. Ma zivite zivot normalno,posteno,uzivajte u njemu dok se moze.Kad sudija odsvira kraj....kraj je. Uh ova tema je za vidovnjake i proroke.Neka i oni rade svoj posao.... |
Hahahahah....
Pa,-dal' vi stvarno verujete u ovo ?
Ma,-daaaj.. Opustite se... Zivot je kratak.. Nema se vremena razmisljati o ovakvim glupostima.. I,u ostalom.. Kome je sudjeno,-sudjeno je... Nemojte se brinuti... Zdr. |
Ti ces na nebo ja na dno...Tako je suuuuudjenoooo...
_______ Rodja R. |
ej ljudi sad dali je istina ili ne ali moj sin na mobit. ima ovaj snimak ali zvuk koji se cuje na ovom snimku tj.ono sto pricaju,nije isto pa mislim da ima ako ne sve bar dio montaze
|
Hehehe,ladno oci.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org