![]() |
ja i pumpadzija
ljudi,posao ja do grada neki dan i stao na benz pumpu da sipam gorivo..dolazi pumpadzija ,uzima crevo,ja mu kazem : "bezolovni za 1000 dinara",covek uzima crevo i pocinje da sipa..
ja u dzep ,vadim pare iz dzepa,nalazim 1000 din,a ona izguzvana,izguzvana da nema vise gde {noc pre imao svirku,i neki baja pre nego sto nam da lovu sve izguzva i tek onda nam da}... kad pumpadzija gleda onu paru ..:'' pa dobro brate sta si joj radio kad je toliko izguzvana" ja njemu:"ma pusti me brate,ja sam ti muzicar jbg,tako mi dali,tako ti dajem,sta da radim sad.." on pocinje da se smeje ,ja vido da ce mi uspeti zajeb i nastavljam...:''DA VIDIS TEK KAD PLJUNU NA LOVU I ZALEPE MI NA CELO,PO NEDELJU DANA CISTIM BUBULJICE,OVO JE JOS I OK!!!" a on,onako,zgrozeno gleda onu paru,gleda mene,pa opet lovu...,uzima je sa dva prsta i ulazi... zena ,slusa u autu {otvoren prozor} i vec se hvata za stomak,ne moze da izdrzi... ha,ha,ha,ha=)) |
pa dobro jbg,hoce li bar neko da se nasmeje...:mad:
|
:lol:
|
:D
|
Braco to je za plakati , kakvo smijanje.... :)
|
jeben je nas zivot muzicara
|
Citat:
|
"Ljubi ga majka,-sam pumpa gume"...
Hm.. "Samo da ne preduva"... :D Desava se brate,-bice bolje.. Zdr. |
hehe he jarane pravi dozivljaj,haha uvijek su me cudno gledali trgoovci kad vadim smotak novaca iz jednog od dzepova, kao da je iz guzice ispao,a tooo je ba baksis bio ,oni to ne znaju, oni samo peglaju novac hehe he srecno ti bilo sa baksisom i ubuduce jaro mojjjjj.
i jedno BAKSUZ pravilo za sve kolegeeee "nikad ne brojite baksis dok ne bude fajrontttt" imajte strpljenje . VOLIM BAKSIS A DNEVNICA DA JE DOBRA. |
PS. e nemojte reci da sam ja MEGAMENOLOMAN hhee.
|
HEhehehe,kakav si lik :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org