![]() |
Gde cemo na godisnji odmor
Evo posto se priblizava letnja sezona pa se nadam da dosta vas ce ici na letovanje pa da se pokrene i ova tema gde smo planirali ove godine.
Evo ja dolazim za nedelju dana u Novi Sad i ostacu 5 nedelja a u septembru idem u Egypad. Pozdrav. |
Florida majka...bio sam vec 3 puta ovu godinu i ne racuna se vise godisnji.
|
ja moram u crnu goru ove godine.... isteko mi pasosh a ne mogu novi da izvadim.... :( jedino tamo moze samo na licnu kartu.....
|
To si upravu Nedime bio sam u Miami dva puta na godisnjem super je Florida je zakon
|
Ja ne znam kad cu na godisnji...zavisi od posao.
Proslo leto sam bio u Budvi super bilo...valjda cu opet negde tamo u Monenegro opet. Videcemo.:) E, kako brzo prodje godina... |
Ja ću vjerovatno kod rodbine u Paraćin,Niš i Leskovac...Ako bude prilike navrnuću i do Budve,ali kako financije pokazivaju ove godine sam prdno u bocu...Stegli troškovi i deca sa svih strana pa su došla "crna vremena"...
|
Ja ni ove godine ne idem NIGDE :(
|
Dodji care kod mene...i onako ces da uzmes kurzwela pa cemo se odmoriti lepo u nekoj kafani.;)
|
Mrzi me da se mlatim sa vizama, tako da mi Crna gora ne gine...
|
Ehhhh blago vama...moj godisnji odmor se zove bolnica opet nista od godisnjeg ove godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
Opet bolnica, pa sta radis bre Blatusane, kad ces da se smiris??
|
Jebes budalu druze! Igro fudbala i otislo koljeno al maksimalno sad ce me sarafit! Pozzzzz
|
Trazi da ti stave plochice zlatne, da budes frajer:lol:
Salim se, bas mi je zao..zelim ti brz oporavak i pazi tamo, znas kao prosle godine mlade medicinske sestre, pa ovo pa ono,hehehehe... |
Bugarska,Suncev Breg.Prvi put u zivotu,da vidim i to cudo,Bugarski turizam.
|
Izvanredno je sve osim more.
|
Krajem avgusta u Grcku,gde jos uvek ne znam:@)
|
@ Blatusan
Buraz, drž se. Nisi jedini. Izgleda da ću G.O. i ja provest u bolnici. A ako se stanje imalo popravi, u što nakon ovog vikenda čisto sumnjam jer vidim da me je počelo lomit onda u Poreč kao i svake godine. Prijatelju, želim ti čim brži i čim bolji oporavak, da čim prije ozdraviš i riješiš probleme s tim koljenima. I na kraju te molim nešto : Znam da je teško, al zaboravi nogomet do daljnjega jet kad te jednom načne, proči će godine dok nečeš ponovo na teren. Ajd, drž se. Vjerujem da češ se super oporavit, ipak ti si još mlad i pucaš od snage. |
'Ajd,zdravo,odoh ja na more.
|
Fino se provedi, okupaj se i za nas koji ove godine more gledamo samo preko tv-a i nemoj plivati daleko od obale, ima puno grčeva...;)
|
idem u bugarsku u primorsko.
jeste bili nekad u bugarskoj, kako je tamo? cuo sam da su hohstapleri veliki |
Kakva Floriga kakvi bakraci ima li sta ljepse od plavog jJadrana i Bosne majke Blatuse .Blatusan ja sutra idem u Blatusu pa cu malo da mislim natebe.Zemo brz oporavak ti opet zelim .Poz....
|
U septembru...U Cg
|
Zadar ,Starigrad !
Neću svirati dvoje svatove,ali nema veze. Jedva čekam da krenem ,17.08. |
....
Blago vama ja imam 27 godina i neznam kako izgleda more uzivo a po svemu sudeci i ove godine nista od toga. Nikako bre ljudi da pretekne kinta: kuca, posao, svirke itd... itd...:(
|
Crna Gora od 15.08 ali ne znam gde.Proslo ljeto bio sam u Budvi,super je bilo ali zelim da malo promenim mesto ali ne znam gde bi iso a da je dobro kao Budva!!?
|
@smt2 nema razloga da mu pricas ovo je tema od pre godinu dana =)).. ja sam je oziveo da ne bi otvatrao novu sa istim pitanjem
|
Negdje na Jadran u HR pa onda majka BIH: Prijedor, Sanski Most, Zenica, Sarajevo. Na kraju kuci u R'dam NL.
|
Vidjet ćemo, treba vratit dug roditeljima (zbog T3), pa sada se nebih želio još više zaduživati...Al znate koja je to želja, mlad sam, drugovi idu, a ja neidem :( , jbg odabrao sam tajros...Nadam se da će se jednog dana isplatiti ovo žaljenje za morem..
|
Citat:
Dodato: Opcento sam uzeo Foridu za komentar da se nemoze porediti sa plavim Jadranom a ne da bi se obracao covjeku od pre godinu dana.=))[/quote] |
:p pa salim se covece sta se ljutis?
pa on je bio u bolnici pre godinu dana :) pa mi bilo smesno sto mu zelis oporavak, al dobro ko jos cita datume, ok. sto bi meni bilo krivo zbog jadrana..svasta. pa idem svake god dole, sad me malo smorilo, pa idem na crno more da pocrnim :D |
Ja ću u Neum
|
Malo u Srbiju, pa malo u Hrvatsku... Treba svu rodbinu obici :)
|
Ako te put nanese blizu Vinkovaca,javi se...
|
Kopaonik na sedam dana i dva-tri dvodnevna izleta(Vlasina,Stara Planina,Zlatar) i ako se nadje vremena jedan skok do Ohrida(ne treba viza).Za more nema vremena ovog leta.
|
Ove subote ako bog da ...pravac Bibione ali samo jednu sedmicu,a u augustu nekoliko dana u Srbiji i mozda Mostar
|
Ja koliko vidim,ovaj Bibione je pjescana plaza,nesto kao Copacabana u Riu.
Ako me oci ne varaju... Znaci,@gega ti ne znas sta valja....;)..........mnogo dobar pejzaz. Cuvaj se "morskih cuka" i struja-otvoreno je more....;) |
@gega.I meni se svidja ovaj Bibione.Lepo mesto a video sam par hotela,bas izgledaju extra.Jel'znas neke cene bar okvirno.Ja ovaj italijanski bas i ne razumem pa mi nista nije jasno.
|
mene podsjeca na Miami :D
|
ma jarane blatusan primijetio sam da te nema ovdje ,a neznam tacno sta se dogadja a ti pominjes neku bolnicu,nadam se da nije nesto opasno.
Dodato: hehehe izvinite a posebno blatusan,nisam ni pogledao u datum. Dodato: moj godisnji je trebao biti radni u kanadi ali posto nemam petlju da Letim onda cu u svoju Bosnu, a sto se tice mora ja sam na moru svaki drugi dan sa svojim Mirzom jer on zivi nekih 150-200 metara od plaze, a ja zivim 60km od te plaze i vozim se 25-30 minuta do tamo tako da me najvise privlaci moja kuca u Bosni i nase rostiljanje i moji vocnjaci cak vise nego Miami ,Florida i ostalo. |
Letna sezona sviram u Ohrid oko mesec dana...pa malo posao malo uzivancije...
Nakon toga idem na zvanicni odmor nekud na more bar jedno 2 nedelje... Tako da pozdrav do svi jer me nece bit dugo. (Na jesen planiram turneju Nish-Pirot...ili u prevod relacija Milanceshow-Mikely...) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org