![]() |
Kafana Ili Kafic
de vise volite da svirate? Kafana ili kafic? :confused:
|
Kafic...
Jes manja kinta, ali laksha svirka... :) |
Volim da nadjem neki stabilan posao da uzimam 4.000-5.000 eura plata...
I da sviram ja gde hocu i kad hocu!!! |
1.Svadba(gaza 100-250e,zavisno od toga,sta,gde,kako i koliko+baksis=250-500e).2.Koncert(kao prateci bend ili one-man band,najmanje 100e ali za sat vremana).3.Kafic,splav,klub(svejedno,gosti su slican profil-kokakolicari,gaza 50e+baksis??????mozda jos 50e,a radno vreme od 23-04 a ako se radi za neku dobru ekipu i do 07h),4.Kafana(20e gaza+mozda neki baksis ali klasicnih kafana u BGD-u,ima mozda jos tri,koje rade sa muzikom od 21-02h,i pomalo su prevazidjena stvar u nasem poslu.
|
meni je kafana i kafić isto,tj. 2 naziva 1 mišljenje :confused:
tak da neznam koja je razlika između kafane i kafića razlika mi je kafana,diskoteka,svadba,šator..... |
E, ovako... Vishe volim neki kafic, klub, gde izlaze mladi, gde mozze neshto i da se po'vata... :D
Ali, ipak je kafana kafana... Ako je prava kafana, gde su gosti ljudi koji vole da chuju zzivu muziku i nije im zzao da ostave koji dinar na istu, onda sam pre za kafanu... Brate, proshle subote sam radio u jednom klubu u Futogu, da ga ne imenujem, gazda je full chovek, ali placa muziku 80e i to je to... A, trazzi da mu rokam non stop neke turbofolk novitete i shto vishe disko-techno-dance ritmova i samo vozi... Zato je kafana kafana, ima dushu, jbg, mozzesh ljudima da svirash i Tomu, Beguin tempo 110, i da vidish.... Lepo tebi, lepo njima, lepo svima.... A, ne da ja tu za male pare cedim majcu posle svirke... zaebi.... ;) Pozdrav dobri ljudi!!! :) |
Nema sta kafana je kafana, ali naravno mene interesuje grad tj. kafici i klubovi gde ima dosta zenskog roda hehehehe, to mi je inspirejsen! kafanu cu kad ostarim radit nije to jos za mene mlad sam, neka ima posla za sve i za nas mlade i za stare ali stariji nek rade u kafani, ipak mi od nje danas pravimo disko klub malo je kvarimo a zna se sta je kafana namecemo nekakve repertoare kao da smo u kaficu ali to meni nije to, to je mesto gde se uzima baksis i zna se sta sve treba da se tu svira... naravno da je baksis svuda prisutan ali oni sa parama odose u kafanu mislim na one koji imaju mnogo tako je bar kod nas u Samcu... eto malo ukratko Pozz
|
kafanu,koncerte i hotele sam imao punih 25 god.a sada brate izuzetno volim svadbe bilo to pod satorom ili u svadbenim salonima hehe zajebi diskoteke i kafice tamo lovu samo pokupe velike zvijezde a muzicari dobiju mrvice.neku noc me ponovo izlevatio gazda diskoteke jer je navodno morao hitno da odputuje pa ce mi platiti kad se vrati (ali i morat ce svakako)dok na svadbama nikad tako hitno ne odputuju.
|
...18.-ti rodjendani...
|
Hahaha... Evo ko voli maloletnice... Jao, jao... U pravu si... ;)
|
evo jos jedan odgovor nasem prijatelju no1-kurzwelu,da bih ispostovao tvoje kriterije morao sam malo vise vremena da utrosim da bih pisao malim slovima jerne vidrim hih najblje,ali ako pocnem sa crvenim mozda dobirem ban pa se bojim.a sto se tice tvojete konstatacije da je najboje sviriti za 4000-5000 hilade evrata to je pa zaista uuubaaavvooo.
LP. |
srdacne cestitke milanu bns i osamnaestim rodjendanima,i ja sam ih nekad davno imao eehh
lijepe godineeee. |
Heheheh...
-Naravno... Pozdrav i tebi,i Swavku !!! Ma,-"prodje leto trideseto,-godina mi zao nije"... =)) Ziveli... |
tako je milane,nije vazno kako mi je sad je vazno kolki mi je heehe,nazdravlje
|
Ja najvise volim svirku pod satorom,jos kad je blato do koljena hehe
|
Jao ova ti je koja od koja bolja...
|
Normalno kafanu!!!!!!!!!!!!!! ehheh
imam jednu izreku licno moja RODIO SAM SE U BOLNICU A UMRECU U KAFANIMA |
E drugovi...Teško pitanje...Kafić volim izuzetno zbog ŽENSKI,jel se uvek nešto nađe...Ali kad bi već moro da biram---KAFANA MAJKA!...Radije radim u kafani punoj građevinaca i šumara jer znam da će Dejan (moj pevač) da im povadi dušu iz novčanika...Ponekad znamo da prođemo dnevnicaX4...U kafićima treba nabiti golemu dnevnicu jel tamo se braco moj ne izvlači...Možeš da poneseš i klešta za izvlačenje,ali mladima nemaš šta da izvučeš,možeš samo ostati bez mobitela ko što se desilo mom kolegi Mariu (čovjek ostavio jaknu kraj instrumenata i ošo na wc,kad pošo kući nema mobitela,eto ti mlade džukele)...Pozdrav!
|
Od mene kratko i jasno, samo svadbe i to velike, od gostiju da me niko ne smara...
Dal sam omatorio, ali u kafanu vec odavno ulazim kao gost i to sa zadovoljstvom a kafici..dodje mi ponekad "zuta minuta" pa se pojavim medju omladinom=))=))=)) |
Ako vec moze da se bira onda je kafana na prvom mjestu,tu dolaze ljudi koji imaju lovu znaci moze se i uzet baksis,a kafice ostavljam omladini nek se kale volim da radim svadbe u svakom obliku velike ,male ,pod satorom u sali ,pod vedrim nebom samo nek je svadba tu je jedino sigurna lova nema gazde lokala da kaze ej drug bilo je malo slabije veceras pa da umanjimo za malo dnevnicu,svadba zavrsi mladenci uzeli lovu nama nase i svi sretni i zadovoljni,a to je bit naseg posla kad imas 25 god staza u kafani
|
Svadbe i sl i to iskljucivo u restoranima,ali ako moram da biram izmedju kafica i kafana onda kafic u svakom slucaju:confused:
|
Ihhh, Pilence, a gde je tu dobar ton, pa blato, pa kablovski mikrofon na koji probija struja, pa te pecka po ustima, pa svinjac ili stala odmah iza muzike, pa vrucina ona, znoj, prasina.... Vidis kakvih sve cari ima pod "montaznim objektom", a toga nema u restoranima...:lol:
|
Da da a kolo igra digla se prasina kao u sljunkaru... ah te satorske cari, toga nema u restoranima
|
aaa ima onih u kafani i pod satrom kad narucuju pesmu pa me zagrle a smrdi im pod misicom ..ufff...a i iz usta...juuu.. mislim ima takvih i u kaficima..al manje..
|
Kafic,kulturnija je svirka,i ljudi su malo finiji ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org