![]() |
E, trebalo bi ovo da cujete, brrrrrr....
Ovo je talenat koji nikada niste culi!!!
Dakle Paul Potts, prodavac mobilnih telefona, ne bavi se muzikom, nikad nije pevao... Pobedio na najprestiznijem takmicenju u GBR "Britains Got Talent"... Uh, jos se jezim, i slusam i jos, i jos...i ne mogu da verujem... |
Jos uvijek ne mogu doci sebi..nevjerovatno...
|
Auuuuuu:-O.Jeste li videli face komisiji kada je rekao sta peva?Svaka mu cast, pre svega sto je skroman i zbog glasa,naravno!!!:)
|
Jaaj kakve zube ima i koje face pravi---Pravi Frenkenstein...
|
sav sam se najezio, tip je strava - mrak, pogleado sam na you tube jos par klipova, ma on je pravo za u Milanskoj skali, svaka cast... moram da priznam ovaj klip sam pogledao najmanje pet puta BRAVO
|
Jeste li videli kako uzdise ona riba (Amanda) iz komisije..........
UH!!!!!AH!!!!AU!!!!!!AH!!!!!!..................... ......lele.............. |
Citat:
|
Nama sta da se prica.Debeljko opasno peva.......
Al ova AMANDA.......je VRH........... Gledao sam jos snimaka sa BGT-a i mogu slobodno da kazem AMANDA JE POBEDNIK. Kad je vidim onakvu kad pocne emotivno da dozivljava one takmicare kad pevaju odmah se zaljubljujem jos vise u nju.Pa kad pocne da place onim okicama.......UH!!AH!! Zene su CUDO!!!! |
Ooooo, daaaa...
Balavio sam kad sam je prvi put video... :D Bacao slatkishe... :D Nego, nisam li ja ovo vec kachio? :confused: |
no koment ova je ludnicu jaoooooooooooooo jos se jezim
|
@Vaxter - "Nego, nisam li ja ovo vec kachio? "
Ja bi nju uvek nakacio.....mame mi.......... |
debeljko
Ovaj otkide kako peva,ne verujem bas da se ne bavi pevanjem,mislim ne moguce da ovako peva a da se ne bavi muzikom.Ne znam!Amanda je cudo,pravi slatkis.Joj,tako bih je posedovao.
|
...
Da, da..I ja bi htjeo da Amanda na moj SHURE nesto otpjeva...=))
|
Prvo sam mislio da je ovo neka zajebancija,al sav sam se naježio....čovjek pjeva....svaka čast.
Jel treba netko broj od AMANDE,da vam dam? Stavio bi broj ovdje al da ne dobijem ban, ipak onda neću :D |
Onda poshalji meni na pvt, da ne dobijesh ban! :))
@milancheshow hehehe Uh, ma nakachio bih se na nju k'o dete na treshnju, i ne bih se skidao... :D |
Neznam dal si se na NJU kacio al znam da si ovde video stavio vec davno.
|
|
Jes, Nedime, i ja mislim da sam vec postavljao Paul Potts-a... :)
|
Bilo kako bilo, ja ovaj klip nisam do sada video.
Stvarno sam i ja mislio da je u pitanju neka zajebancija, pogotovo kada je lik rekao da ce pevati operu :D Ali onakav glas?!?!?JEBOTE! Kakvi bre mobilni telefoni i bakraci?? Lik bi samo tako mogao da se obogati od svig glasa ... ako u medjuvremenu i nije... |
Jeste... :)
Ovaj snimak ima bar dve godine, a Paul Potts se do sada namlatio para samo tako... :D |
Citat:
|
Opet sam gledao ovaj klip........
Place Amenda,placem JA........... |
Ovo je nešto neverovatno i nešto najbolje što sam ikad u životu čuo da neko ko nikad nije pevao i bavio se da tako odradi, može se reći više nego profesionalno !!!!!!
Svaka mu čast, legenda za sva vremena !!!!! |
Za AMANDICU neću ništa reći ..... :p
|
wow wow wow kakav glas kakvo pjevanje uhhhhhhhhhh
|
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Jos jedan neverovatan talenat,bakica ubija kako peva. A naravno tu je i Amandica za obozavatelje njenog lika!;) |
Citat:
Svi plačemo , zbog Amande ...;) |
svaka cast a i vidi se da je dobar covek.
|
|
Ne znam šta da kažem,ostao sam bez teksta.......
|
neko se zaljubio :lol: la la la la
Onaj Paul, božanstveni glas... A sad slušajte ovu curicu koja ima 6 godina...pripremite maramice ;) , i ona u ziriju place |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org