YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Jel se kome dogodilo (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4774)

GALA 29.05.2008 22:25

Jel se kome dogodilo

Jel se kome dogodilo da auto vozi na kompletnu generalku motora a da puca od srece... E meni se to upravo dogodilo pun k.... mi je više šlepanja i guranja anlasujem ko konj jos istrosim i akumulator, vikend dolazi a ja nisam siguran u auto neznam dal cu moc krenit a kamoli stic do svirke.. e pa neces vise pasatu gutat ulje.. ljudi guto mi je ulja vise nego goriva... kompresija u klincu...
e pa ljudi od sljedeceg cetvrtka se vozim ko covijek...nije mi zao para jer ih i onako , nemam posudio sam ih=))=))=))=)) Pozdrav

medino 29.05.2008 22:36

a da ti prodam "punta" ???:lol::lol::lol:

Sejox 29.05.2008 22:37

[quote=GALA;39101] e pa neces vise pasatu gutat ulje.. l

E neka si mu bas odbrusio.Sad si tom Passatu pokazao zube=))
Kad to druze sredis,onda malo smanji gas i pripazi ga.
Ali ja mislim,da ti to radis,da smanjis ekolosko zagadjenje-pozitivno u svakom slucaju....:winking:

Pozdrav i navozaj se kao covjek(znam ja da je on tvoj ljubimac)

@Medino

Od talijana nikad nije bilo vojnika,od Fiata auta,....

GALA 29.05.2008 22:49

Citat:

Originalno postovano od medino (Post 39105)
a da ti prodam "punta" ???:lol::lol::lol:

Medino buraz! moj passat je karavan i ja nesviram na Casio CZ101 pa da mi stane u gepek.. u tvoj punto mi nestane ni navlaka od va7 a di cjeli sint ....heheheee a di ostalo"Razglas...) heheheeee Pozdrav

dinko 29.05.2008 23:08

He he he a bato da kupis forda pa se vozis ko covjek i sebe i razglas i kljave a ostane jos mjesta i za pjevacicu
aaaaaaaaaaaaa

GALA 29.05.2008 23:12

Druze pa znas da sam prodo forda da kupim passata...heheheee

vingula 30.05.2008 02:26

Nebi vjerovali da smo ja i kolega sve svoje instrumente stavili u Fiat Tipo,od kutija,razglasa,klavijatura,stalaka ma sve stane samo treba sve dobro složt.

MilaN B.N.S 30.05.2008 03:20

Kupis brate jedan avion i resio si stvar,-ako ne to...
Onda trotinet..
Hehehhe..
Ma,-desava se jbg. svasta...
Al' iskreno mislim,-dok ti sam nesto ne popravis,
-nema prave popravke...
Tako isto vezano za sredjivanje klavijature...
Najbolje sam,-ako se moze...
Gala,-mojne se nerviras...;)

No.1 30.05.2008 04:37

Citat:

Originalno postovano od dinko (Post 39116)
He he he a bato da kupis forda pa se vozis ko covjek i sebe i razglas i kljave a ostane jos mjesta i za pjevacicu
aaaaaaaaaaaaa

Obratite paznju na ovo!!!;)

Burli 30.05.2008 14:18

Citat:

Originalno postovano od GALA (Post 39101)
Jel se kome dogodilo da auto vozi na kompletnu generalku motora a da puca od srece... E meni se to upravo dogodilo pun k.... mi je više šlepanja i guranja anlasujem ko konj jos istrosim i akumulator, vikend dolazi a ja nisam siguran u auto neznam dal cu moc krenit a kamoli stic do svirke.. e pa neces vise pasatu gutat ulje.. ljudi guto mi je ulja vise nego goriva... kompresija u klincu...
e pa ljudi od sljedeceg cetvrtka se vozim ko covijek...nije mi zao para jer ih i onako , nemam posudio sam ih=))=))=))=)) Pozdrav

Ako ti je za utjehu ja sam krajem januara radio generalku motora!!!
Inače riječ je o Passatu, naravno karavanu, starom 18 godina sa 1.6 turbo-diesel motorom. Sve me koštalo oko 1500 konvertibilnih maraka, sam servis je trajao 3 dana, međutim sad mi boš pumpa počela da pušta naftu, garancija mi važi još 2 mjeseca tako da ubrzo moram je nositi nekom majstoru na Belim Zemljama(okolina Užica) koji je i radio remont pumpe...
Inače kada se obori zadnja klupa, u njega stavim klavijaturu(Pa1Xpro) sa koferom, 4 aktivne kutije(RCF Art500 2kom.+ Art325 2kom), rack koji je poprilično glomazan, Spider stalak, 4 stalka za zvučnike, korektor napona, dvije torbe sa kablovima, rasvjetu(derby, zig-zag, strob) i još bi se moglo naći slobodnog prostora...

kuki 30.05.2008 14:42

I ja sam pred kraj prosle godine radio generalku,ali na limariji(Opel Kadett suza)!;)

Marco7 30.05.2008 14:53

...

I ja sam skoro produzio registraciju =))

Alix 30.05.2008 14:53

E moj GALE...

Mene već 2 mjeseca progoni noćna mora što moram voziti avto na glavni servis...
Srce me boli što moram za to odbrojati 800eur (komplet remenovi,vodna pumpa,klima,filteri,itd...),...
Koga god pozovem za servis nema razlike više od 50eur gore/dole...
Inače auto je VW Sharan 1.9tdi,2003 godište...
Kamo puste sreće da imam neku stariju krntiju pa da nije ovako skup servis...Al et prešo sam s njim već 200.000km pa ide ko zmaj...

medino 30.05.2008 16:04

gala brate ,pa ja u puntu idem na tezge... ja i pevac napred a pozadi dve RCF 15-ice,PM 1000,dva stendera i stalak za kljavu ,pa80,i ostalo kablovi i td....sta ti je bre punto OPASNA masina...=)):D

medino 30.05.2008 16:06

i da...zaboravio sam...kad treba da ide pevaljka ,obicno joj kazemo gde je sljaka pa ,ono, taxi ili na krov ,biraj... pozzz braticu gala

Jugo 30.05.2008 16:39

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 39200)
I ja sam skoro produzio registraciju =))

Zar i ti sine Brute?=))

GALA 30.05.2008 17:19

Citat:

Originalno postovano od medino (Post 39210)
gala brate ,pa ja u puntu idem na tezge... ja i pevac napred a pozadi dve RCF 15-ice,PM 1000,dva stendera i stalak za kljavu ,pa80,i ostalo kablovi i td....sta ti je bre punto OPASNA masina...=)):D

hahaha... medino buraz nismo se skontali ja jedva potrpam u karavana sve.. ja vozim 4 kutije 2x bas bina 18-ice a sta cu kad ja volim radit na binove nekako sam naucio na njih zato ih i vucem stalno, 2x kutije 2V 15-ice pa mi nije ni karavan dosta a di jos sintovi ,stalak,mix,koferi s kablovima.. a jojjj sve sam mislio uzet kombi al nema se para onda bih bio miran.. nama muzicarima kombi je zakon al treba para jos i za to......zato mi je ovo naj jeftinija solucija napravim generalku i miran sam..... Pozdrav prijatelji moji

Alix 30.05.2008 17:22

Kupi polovan Sharan i imaš mir...Kod nas ih se može naći za 3500eur,a nema boljeg auta za opremu...S njim možeš voziti sve komplet orkestr i još ti ostane prostora za jubavnicu ako usput naiđe...

MrNobody 30.05.2008 18:33

Gala Jarane kupi sebi Audi A6 karavan i rijesio si problem ;)!!! Pozzz velik...

medino 30.05.2008 18:43

ha,ha,ha gala druze , ceni malo i KICMU... pozzz ;)

jager 31.05.2008 20:23

EEee, kolege moje ...
Najjaca stvar je imati nov novcat sluzbeni auto koji vozis kuci :D
Dobio sam ga sa 000008 km na satu !!!!!!!
Nit ga odrzavam od svojih para (servis zato redovno, svakih 10.000km), niti ga registrujem od svojih para, niti sipam gorivo od svojih para... MILINA! :D
Nije sad bog zna kakav auto, u pitanju je Ford Fiesta... ali ipak ... hehe

medino 31.05.2008 23:03

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 39337)
EEee, kolege moje ...
Nit ga odrzavam od svojih para (servis zato redovno, svakih 10.000km), niti ga registrujem od svojih para, niti sipam gorivo od svojih para... MILINA! :D

ma cuti ,vozi i pevaj...ili sto bi nas narod rekao "CUTI ,KENJAJ I BRZINE MENJAJ";)

nidzabg87 01.06.2008 00:06

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 39337)
EEee, kolege moje ...

nekom je zivot majka nekom maceha:D sta ces GALA, zivot je takav cupav i dlakav, ali ne svuda, samo oko m#da... moj jugic nije video generalku iiihhaaa

NeX007 01.06.2008 01:36

Od muzike ,pa preko disel motora,remonta, pa sve do BOSCH pumpica... Pih bree!!! A da vi meni prodate neki aranzer za 800eur?

He he ....

Trenutno vrijeme na Forumu 08:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org