![]() |
Fenomenalno-cira???
Pozdrav svim kolegama na ovom sajtu,prvi put sam ovde i mogu videti {sto je retkost} da pomazete jedni drugima tako da se i ja obracam za pomoc a takodje pomagacu i ja sam koliko mogu.Potreban mi je ritam za pesmu "Fenomenalno" od Cire ako ga je neko radio.Ja inace imam krs ritmova koje sam na klavijaturi[Roland-em2000] "rucno" kuckao pa jednostavno ne mogu sve da postignem sto je inace prednost ovog yu-midi sajta da razmenimo svoje "proizvode" i ubrzamo nas rad.Unapred hvala i jos jednom veliki pozzzzzzz
|
:)Pa mogo bi za pocetak pesme da probas spori sa-sa, pa negde na kraju opalis dvojkicu..a sta mislis???
Preslusaj pesmu! |
...
Bar si za prvi post trebao da odes na stranicu novi clanovi predstavite se,sta se radi,ima li zena,posla,para???E onda otvoris drugi da trazis ovo sto ti treba ;) Aj sad pozdrav...
|
E imaš ovdje na downloadu u nekom setu ritam za onu pjesmu "kakvu ženu imam",pa taj ritam možeš jako dobro iskoristit za tu pjesmu.Pozdrav
|
i onda tempo lock i pustis posle dvojku da ne pravis ritam da ubacujes u varijaciju i tako te stvari posto ce proci ta pesma za odredjeni vremenski period
|
...
Sto se mene tice uopste nemam u planu da je skidam ;)
|
pa sta tu ima da se skida:lol: prehladis se i pevas sa prehladjenim grlom i skinuo si ciru u original
|
Ha..=))=))
Ja sam je skunuo al uposte mi se nekako ne dopada. |
E kad bi mogao i onaj spot da ugradim kako u Aranzer onda bi sigurno bila interesantna pjesma.
Hocu reci da je spot mnogo bolje od pjesme odradjen i sa tim je podigao tu pjesmu inace nista posebno kao i kod mnogih pjesma sastavljena od 10 rijeci i samo ponavljalj refren dok se ne zavrti u glavi. Osjecam se fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno....... =)) |
Citat:
|
...
Imas ti za zenske nesto drugo =)) Postavicu vam original ritam veceras kad ga uradim ;) a mozda i spot za Mikija =))
|
Citat:
|
Ma jebes zenske:D
|
Evo sta je za mene fenomenalno !
Imao sam priliku da cujem covjeka uzivo slucajno sam navratio u jedan kafic gdje su jedni prijatelji od mene svirali a tu se nashao i Faks koga nisam poznavao.Kaze prjatelj slusaj sad kako covjek pjeva... Kad je FAKS odpjevao posle toga pauza pola sata,pjevac nije mogao da dodje sebi :D da se zaledish. |
..
Evo kuki posto zene traze da im udovoljimo jer smo mi dzentlmeni ;)
Evo vam ritam 100% original 1Var samo gitara i udaraljke za pocetak pesme,2 i 3 Var Sa-Sa u dve varijante i 4 varijacija Dvojka!Uz to imate dva intra i ending!Totalno original i ko mi vise pomene fenomenalno dobija banic =)) Ritam je za Pa1xPro radjen!!! http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=1535 |
Marco kad ces meni da zavrsis video za PA800 "Fenomenalno" ?:confused:
|
:lol:=)):lol:=)) Yu-midi...kraj sveta...Veeeeliki Pozzzz
|
...
Jos ove nedelje da mi prodje ova frka u koju sam uleteo i posle radim tutorijale!Obecavam :)
Fenomenalno naravno =)) |
Mare ti ocigledno imas vremena na pretek, ili si se dobro organizovo...aj meni napravi patike za tu pesmu...:lol:
|
Citat:
|
...
Kako ce zene da podizu suknjice a kuki :))
FENOMENALNOOOOOOO :) |
Citat:
Bice feenoomeenaalnooo... |
...
Evo i za Roland Va7 seriju ;)
http://www.speedyshare.com/778647976.html Posto sam ga radio za Pa1 vi lepo izmiksajte za rolanda jer nece da zvuci kako treba na Va seriji,samo malo mixa i to je to ;) |
Pa ni meni se ta pesma ne svidja nesto posebno ali u svakom slucaju hvala na savetima......moram je odraditi pa to ti je he,he.pozz;)
|
...
Evo ti miconi samo klikni na link i skini ritam sa te stranice gde te baca ;)
|
Svaka cast Marko,ritam je vrhunski.HVALA PUNO.Veliki pozdrav
|
...
Samo opusteno pa kad se vidimo da mi se revansiras nabacices mi neku drugaricu =)) ali da je dobra :) mislim da ima dobru dusu =))
|
Nema frke druze,sve one imaju dobru.......dusu,pogotovo one na fajrontu zar ne?he,he.
|
Citat:
|
Ha..one na fajrontu zna se...nema promasaj
|
...
Sta reci...Pa FENOMENALNOOOOOOO =))
|
Nije FENOMENALNO, vec fenoMENOmenalno
=)) |
pa to je jos fenomenonalnije :D
|
He, he..mogu vam reci momci da ste me bas lepo nasmejali sto je inace jos FENOMENOMENOMENONALNIJE........;)
|
.....
Mare LEGENDA si hehe .... svaka ti čast za ritam !
Kanim se da skinem pesmu već tri vikenda i nikako, jedno nisam ni ritam imao da valja, drugo i bitnije pesma mi je uhhh .... baš fenomenalno nigde veze =)) ali mi se stalni gost navalio na kosti inače jedan gazda koji takođe otvara neki lokal pa već pregovaram sa njim oko svirke i kaže mi jednu noć već mrtav pijan ako ne naučim ovu da nazovem " PESMU " ništa od posla .... E rekoh jebem ti gledaj ovo hahaha, pa je li se zajebavao mije li nemam pojma, ali u svakom slučaju ću je skinuti .... Pozdrav svima !!!! |
Onda ja nisam normalan... :S
Skinuo sam pesmu 5 dana posle II Axel Grand Festivala... Kao i mnooge druge... Jbg hiticna pesma,saljiva to nas narod voli... Nesto na foru, "Popela se zaba na banderu" i te fore... :D |
Pa sta znam,zavisi sa koje tacke gledista ocenjujete ovu pesmu ali kako god ona bar za sada "pije vodu" po svirkama.......naravno jos neko vreme i to je to,to je taj tip pesama.
|
Četiri strane zbog jednog sa-sa ritma...pa to je fenomenomenalno...:-)
|
Da preteralo se sa ovo "Fenomenalno"
|
Bogami jeste. Ko jos jednom spomene "fenomenomenomenomenomenomenomenalno" dobije trajnu BANANU!
=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org