![]() |
Loop 7/8 9/8
Trebaju mi lupove kaje rade kao percusione u 7/8 i 9/8.
Ako ima neko molim da postavi na download. Hvala unapred. |
Loop
mislim da mogu da ti nabavim.. ali ces cekati par dana...
Pozdrav! |
bas sam se i ja pitao kako nema takvih loop-ova......
|
...
Na koji ces tempo da ti uradim?
|
Za 7/8 odsijeci od pjesme Cveto-Saban Saulic,na pocetku imas..Meni se lijepo uklopio uz ritam.;)
|
Citat:
Nije bitno to preko Time slice cu srediti posle ja. |
...
Stavicu veceras to u download ;)
|
Eto i ja sam postavio u download cocek lupove sto sam imao.
|
...
Uradio sam vam vrhunske lupove i stavio ih u download centar samo jos Vaxter da ih propusti kroz svoj sake i mozete da skidate ;) Imate dva loopa u cetiri takta za 7/8 pa ako vam je to mnogo vi ih seckajte na jedan takt za 9/8 sam uradio 4 loopa po jedan takt pa ako vam je malo vi ih zalepite u cubase-u ili sound forge-u i napravite jedan od loop od 2,3 ili 4 takta!Nadam se da ce vam se svideti kako zvuci jer su potpuno autenticni i originalni!Ne mozete ih nigde naci jer sam ih ja radio!Pozdrav...
|
Svaka ti cast marco7 ne sumnjam u kvalitet lupova koje si napravio,verujem da bi neki vec prodavali to za 100 evra da su oni napravali! hehe
|
...
Evo upravo sam uradio i kratke loopve za 7/8 u jednom taktu jos bolje nego one prve :) upravo ih ucitavam i za sve koji ih skinu da znaju da su 100 000 e po loopu :))
|
Mislim da ces se onda obogatiti! haha...
|
...
evo bacio ih je Vaxter na download pa skidajte i da vas cujem u odeljku za slusanje demo snimaka :)) I ako budete bacili dobre snimke eto odma lupova za rumbu,cocek,beat ma uradicu vam sta hocete,ali kao sto rece kuki za 100 evra :)) Opusteno kolege moje drage ;)
|
Marco7 svaka ti dala za ovo ,ja evo ubacujem prvi put loop uz pomoc objasnjenja kojeg sam nasao ovde na forumu ali mi nikako ne zvuci kako bi trebalo ja koje god vrste bubnjeva ili tarabuka da izaberem nesto mi muljavo radi,dali uz ove tvoje loop-ove treba imat i neki poseban set bubnja DK.
|
...
Znas kako brate ja sam vam isprocesirao zvuk kao kad radim finalni master na Cd-u vrhunski zvuk,ti uzmi pa ga malo zamuljaj ili mu namesti eq u skladu sa semplovima pa ga ubaci u klavijaturu!Ja sam samo na jednom ritmu koristio loop i onda zaboravim da ne smem da ubrzavam i na svirku tako ponese me i ubrzam i onda bubanj svoju a percusacije svoju politiku i izbacio sam to iz klavijature!a ove lupove sam uradio veceras eto da vam pomognem ;)
|
Car si u svakom slucaju i puno ti hvala velik pozdrav
|
....
Evo stavio sam kako meni zvuci ritam 7-8 sa lupom koji sam stavio na download!Samo da ga Vaxter prosledi ;)
|
...
Kad smo vec kod loopova...imam neki problem: (pa800)
Naime udjem u Record New Loop i snimim neki loop rumbe koji imam nasemplovan u .wav formatu...Onda kad ubacim u PAD taj loop iz usera on mi samo odsvira jednom i ne ponavlja...Kako loop da svira sve dok ja ne pritisnem STOP? |
...
Ako mi verujes da neznam,sinoc sam prvi put ubacio loop u klavijaturu i to sam ga pozvao kao sempl i izbrisao perkusacije i stavio onaj looop na Perc da mi svira!nije mi tu klavijatura ali probacu posle pa cu ti reci,verovatno je isti sistem i pa1x pro ;)
|
Citat:
pozdrav... |
a sto ne ubacujete loop u ritam??? recimo na perc track i da normalno ubrzava i usporava kako ide i ritam.
Mislim da je mogo bolje i prostije i normalnije nego ga stavljati na padove i sl. |
Citat:
|
vidi ubacis loop kao sempl odn. ides na record pa menu pa timeslice pa na dropdown menu tu izaberes import i onda ga uvuces sa usb ili gde ti je vec. E posle toga ides na slice i on ga isece perfektno zatim opet dropdown i save tako snimis pcg i ceo loop ti bude podeljen po dirkama posle toga exit. E sad u klavijaturi ti je ostao zapamcen groove i ne smes gasiti klavijaturu dok ne zavrsis jer ces se i taj groove izbrisati. Ides normalno na style mode i izaberes ritam u koji zelis taj loop da ubacis posle RECORD pa edit curent.... e tu sada ides na menu pa import i tu imas videces pise ti na ekranu taj groove koji si napravio izaberes track (recimo perc) i var u koji zelis da ga ubacis i ides na execute posle ides na exit. Sada ti je ostalo samo da postojece perc zamenis sa onim pcg-om sto si usnimio i to je to. Posle samo save ili write kako li vec pise i izadjes iz editora i rokaj ubrzavaj usporavaj radi kako zelis mora da radi perfektno.
Uh al se raspisah..... |
Citat:
|
jarane haj ako imas loop za rombu,,,,,,to vec odavno trazim....
|
....
Evo Eko ubacio sam ti i loop za rumbu u dve varijacije i mislim da je bilo dosta lupova a :)) Samo sacekaj da ih Vaxter prebaci u download centar!
|
Citat:
|
za marka;
mislim da je isto i na pa1x ako nije isto onda je slicno pokusaj pa ako neide tako valjda ce ti neko sa pa1x reci kako vec ide |
...
Probacu veceras kad donesem klavijaturu kuci bas me interesuje to!Ako budem uspeo to da odradim onda je to lepa opcija i vredece za cocek i tako te zajebancije!Nisam nikada radio oko toga jer me nije zanimalo,ja sam ubacio te iste darbuke od kojih sam pravio lupove kao semplove i onda u cubase-u sam snimio fraze kao midi i sacuvao ih kao midi fajl pa sam zatim u style worksu to isekao po varijacijama i kopirao trake u perc i to mi je radilo perfektnio ali vidis ako to radi onda sam skratio posao za pola ;) Cool
|
ma ne za pola to mora tako da radi i tome je i namenjeno a moze i u pa 1x raspitao sam se;) za proceduru nisam siguran al verujem da je gotovo ista ako negde zapne javi se mozes i na msn
|
...
Nisam mogao da izdrzim nego sam bio do lokala gde sviram veceras i uzeo klavijaturu!E pazi ovako sve sto si napisao je tacno samo sto mi ne svira loop koji sam ja napravio u tempu vec mi samo uzme kompnente koje su koriscene u loopu i onda svira midi zapis sa trake koju sam izabrao ali ne i loop koji sam napravio,znaci samo mi korsiti komponente iz loopa ali ne svira mi onako kako sam ubacio loop vec kakav mi je midi zapis na toj traci ;) ali je opcija poptuno ok :)
|
ne kontam sta hoces da mi kazes ajde poslacu ti PM
|
...
Tesla u pravu si covece radi!Svakaa cast brate,sad kad dodjem da pevam u Bombo vodim te na pivo posto vidim da si iz Bg :)
|
hehehe drago mi je da si uspeo :D jel' da je bolje tako nego na padove i kojekakve akrobacije izvoditi.
Eeee oce ljudi da kupuju pa 2x a jos nisu ni pola mogucnosti od svojih aranzera iskoristili (nije tebi upuceno marco) ajd' kad budes dolazio pa se javi obavezno pozzzzzzz |
Citat:
|
Citat:
|
Pa zato sam ja trazio lupove druze...strasna stvar.
|
Marco, to skracuje posao al znaj ako je LOOP sjeben ipak ti je lakse to srediti u CUBASE.
Mnogo je brze no na sintu raditi. Ja to radim skroz drugacije, sve to radim u RECYCLE gde NE SME imati ni najmanju gresku u LOOP pa onda export u WAVE al ako ne koristis RECYCLE CUBASE ti je ipak najbolja opcija. Nadjes tempo, odseces ga tacno da ti ne ostane nista napred nazad prazno jer to odma hebe tempo i samo exportiras. Kad loadiras u sint sve sto trebas uraditi je slomiti ga na SLICES i onda srediti THRESHOLD koje je najvaznije da LOOP radi ispravno. |
...
Ma strasno radi,jutros sam se malo igrao sa tim pa sam nabudzio jedan loop kompresije sa Uada reverb sa Tc-ja i tako isprrocesiran loop sam baacio u klavijaturu!Ubi kako zvuci :))
|
hehehe......... ma igraj se svasta moze da se uradi....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org