![]() |
Ponasanje Na Forumu Yu Midi
Kao prijatelj i stari clan ovog foruma pokrenucu jednu temu koja se pojavljuje u svim temama u kojima joj nije mesto!Mislim da tema ima razlog zbog cega sam je postavio i sad cu navesti neke razloge zbog cega sam je otvorio!U nekim temama se pojavljuju prepucavanja odredjenih clanova medju kojima sam i ja Marco7!Javno sam se izvinuo svim clanovima zbog mog takvog ponasanja i stvarno mi je zao zbog toga sto desilo i necu vise padati ni nakave pravokacije!Zamolio bih sve aktivne clanove foruma yu midi da se ukljuce u ovu temu i kazu sve sto im smeta na forumu da bi ovaj forum sto bolje funcionisao!Ponavljam ovu temu sam pokrenuo zato sto sebe smatram prijateljem ove stranice na kojoj provodim dosta vremena!Znaci bez ulizivanja,uvlacenja u bulju bilo kome ova tema je pokrenuta da se prevazidju problemi koji se pojavljuju!Ja sam pokrenuo temu i necu davati nikakav komentar jer sam ucestvvovao u svadjama!Pozdrav za sve clanove ;)
|
Velika je odlika coveka izviniti se i reci da je pogresio...
Mislim da do takvih problema nebi trebalo da dolazi kad bi procitali i pridrzavali se pravilnika,to je nase "sveto pismo",pa zato pravilnik u shake i... |
A gde cu se ponasati pravilno kad je ona rasirila noge, de makni je,
ja svaki put krenem napisati nesto i zbunim se...cc...nemoj da i ja nesto pa da vidis onda... |
...
Nedime ovo je ozbiljna tema,ako mozes da budes ozbiljan budi ako ne onda ne komentarisi nista!Ovo izvini za tebe ne vazi i za ono da nemam muda daj boze da se uveris kolika su mi ;)
|
Hahah :) da je rasirila, pa i jeste :) ahhaha :)
A sto se tece teme ... pa mislim da mi tu svi kompletno ipak nismo deca i da ne treba da se bre ljudi prepucavate ... sve mi je to u onoj temi o "cetiri kanala koja su postala 400 kanala" zvucalo u stilu "moj tata je jaci od tvog tate" ... Licno mi SMETA kad se neko prima "k`o dabar na qbik drva" ... Dajte bolje da pomognemo jedni drugima, to je u svakom slucaju i smisao ovog foruma... |
Ha Nedime,ne zelim da ovo preraste u neki politicki topic...ali posto su nam sad bili izbori,i pobedio je evropski covek(sto naravno podrzavam)..ovu sliku sam namenio bas nama koji treba da udjemo u EU...
E sad,posto smo mi ta"crna rupa" a ove zvezdice su EU,ne znam ko ce koga tu da proguta(pojede),da li ova crna,dlakava,bljak rupa,ili umiljata i nezna EU.=)) Prosudite sami... Ps.ova slika je samo privremena... |
Sta meni smeta...
I ova tema kao i neke prethodne ponovo krece u pogresnom pravcu.No nema veze nisam ja tu da sad sudim,Marco7 znam da hoces da budu teme bez svadja i prepiranja,itd..
Ali ja mislim da ce to biti tesko za neke... Znam kako ti je i ja sam tako slicno vec prosao i dobio kaznu(upozorenje),a onaj koji je me izazvao nista.A jedan clan me je vise puta isprovocirao nisam posle na tu temu nista vise odgovarao.Taj clan tad nije dobio ni kritiku na ponasanje nit nista. Jednostavno je tako i mi tu ne mozemo nista.Imao sam slicnu situaciju i znam kako je to. Voleo bih da se to promeni. Pozdrav,svim clanovima! |
Meni licno nesmeta nista na ovom forumu ,prepucavanja nikad neshvacam ozbiljno to ako kad i bude je vise iz dosade i da se nesto desava nebi nikoga volio da povrijedim ako sam to kad ucinio sad se izvinjavam
|
Ja mislim da se previse zamarate.
Ljudi u parlamentu i na TV javno ne znaju da se ponasaju a ne ovde...to je to..svaki sa svoje supline u mozga. Mi smo balkanci najpametan narod u svet,dok svoje ne isteramo ima da gori nebo,dzaba i banova dzaba sve. |
Citat:
Moramo da predjemo preko toga i teraj dalje. |
Citat:
|
heheheheh jelde nedime :D i ja isto :)
|
Ja još uvijek ne smijem da se "ponašam",
nisam pročitao taj famozni pravilnik...:D |
Burli,ti si stara lija,svi pavilnici na svim forumuma ovog tipa su isti....:D
Zato...osini ga mamuzama...=)) =)) =)) |
Dzaba sto je covek pokrenuo temu,kada se na kraju sve svede na sprdnju!
Mene licno nista ne dotice,niti se mnogo nerviram oko nekih bezveznih stvari (da se ne izrazim drugacije),koje se pojavljuju na ovom forumu(a ima ih mnogo),jedino me nervira sto su ljudi lenji,nece da se potrude da procitaju neke stvari unazad,umesto toga postavljaju pitanja koja su vec 1000000 puta napisana,prepisana,otpisana,i dojadila su vise svima,(na cemu je lepse svirati na p.... ili s..i),i jedno i drugo je dobro,finese su u pitanju.I na kraju se sve svede na neke "klanove",ja sam Korgovac,ja Rolandovac,ja Yamahista itd. i ode sve u tri lepe! |
Ja najbolje da ne dajem svoje mishljenje o svemu ovome, jer vidim da na to odavno niko ne obraca paznju...
|
Dragi moji prijatelji i kolege, ali žalosno je to. Umjesto da ovaj site bude svima nama svetište nažalost postaje mjesto gore od Bronxa u NY. :-O
Stvarno koliko truda, volje i želje da se nešto napravi a sve ide u vjetar da ne kažem blago balkanski u tri lijepe PM. :mad: Eto, psujem a inače došlo mi je da plačem od jada. Ljudi moji što vam se ovdje još mora ponudit a da bi ste vi bili zadovoljni članovi i korisnici sitea koji ubuduće neče stvarat probleme ? Jel ovdje sve džaba ? Koliko znam je. Jel se trudimo da vam se čim prije pomogne i daju kvalitetna uputstva kako da što uradite kad ste u problemima ? Naravno da svi stariji članovi i kolege uskaču maksimalno, ali bračo shvatite da nečemo svaki dan isto pisat. Zato postoji arhiva foruma. Ne budite ljeni. Potražite, pročitajte. Ako nije jasno pošalji private poruku bilo kojem članu sa više od stotinjak postova i da će ti se odgovor. Ako ni tada ne dođe, barem će te ti isti ljudi uputiti da se obratiš nekome od nas tko zna. A mi čemo sami procjeniti dali treba nadograditi napisano s još materijala. I taj prokleti pravilnik. Pa zašto se tih jadnih 15 točaka ne poštuje ? Pa drugi forumi imaju i 50 točaka i za glupost se ljudi tjeraju s foruma, ne tolerira se i upozorava toliko često kao ovdje. Pohvalno je da ima ovdje članova koji kritikom pomažu jako puno da bude reda na forumu. No ima i članova kojima nije stalo da budi koristan član ekipe. A ovdje da bi se opstalo barem po mom mišljenju treba biti timski igrač. Zašto se drugi članovi omalovažavaju i sprdaju. Zar nije ljepše čovjeku pomoć. Prijatelji, ruka ruku mije ... Nemojte se vrijeđat međusobno i podbadat. Znam da je podhebavanje oko klavijatura normalna stvar, ali u posljednje vrijeme uopće postoji ovdje opasno iznjeti mišljenje jer svaka malo bolje kvalitetnija i konstruktivnija tema završava LOCK-om. Pa dajte momci pa nismo babe da se svađamo oko toga u čijem loncu se bolje kupus kuha. Znam, načitamo se ovdje svakakvih gluposti, smijemo se i znaju nas pojedine stvari iznervirat sve u 16, ali suzdržite se ili barem napišite konstruktivan odgovor. Pravi član ovog foruma dobro zna čiji odgovor ima težinu, i od koga je savjet zlata vrijedan. Novalijama treba pomoči i uputiti ih da se čim lakše uklope u sredinu. Oni koji su došli na site s namjerom da ga opljačkaju i posvađaju članove jasna poruka "Niste dobrodošli !" I takovi će vrlo brzo odletjet forever odavde. Meni je strašno teško kad naiđem na prijatelje, kolege kako se svađaju i natežu oko banalnih stvari. Pa dajte ljudi dokle čemo pametovat. Razmjena iskustva. Nemojte nikome nametat svoja uvjerenja pa ma koliko god da ste u pravu. pametnom je i jedna dosta. Ako ne vidi da mu želiš pomoči ne moraš uopče komunicirati s dotičnim članom il kolegom. I svađa neče biti. Najnepristojnije u demokratskom svijetu je tupiti tezu u stilu "Ispravak netočnog navoda", a onda i sam dat netočni navod. I još nešto, od danas najmanja uvreda se više neče nimalo tolerirati. Pripazite malo na izražavanje. Psovke i zajebancija tipa Hebi ga i sl se još toleriradu, ali govorit nekome da je lud, da nema pojma više ne prolazi. Međusobno poštivanje prije svega. Tada je komunikacija moguča. Hvala vam što ste imali strpljenja čitati moj roman. |
Midi File ???
citam malo pre,neki dobivaju BAN,ako zatraze midi fajlove??? sto to???nov sam pa neznam. a nemogu da nadjem pravila foruma. da procitam,,,sta se sme a sta ne, hvalaaaa
|
...
|
hvala...
hvala marco.samo jos nisam skonto sto nesmu ovde da se stave ili izmene midi fajlovi. kao primer neke delove vorspila ili rifova,i t d ....
nov sam,pa pitam,nadam se da nije zabranjeno sto pitam. primer jedan,nekom treba neki vorspil.a neki drugi kolega to moze da odsvira.i posalje kao MIDI FILE.i decko moze to da ubaci u cubase - reason i slicno da preradi drugim bojama. i bla bla. eto toliko od mene. |
...
Sve to moze ali preko privatnih poruka!!!
Na ovom forumu su dobro dosli svi muzicari,harmonikasi,gitaristi,violinisti,trubaci, pevaci,znanstvanici muzike i njihovi menadzeri a i oni koji pojma nemaju sa muzikom!Dobro dosli i osecajte se kao deo nas i naseg tima ali u interesu ocuvanja nase vrste(hocu reci muzicarske sorte =)) )strogo smo zabranili distribuciju,razmenu i stavljanje za download midi fajlova!Eto ja mislim da je to jedan veliki razlog zasto na ovom portalu nema midi fajlova!Ali zato imamo prijateljske sajtove kao sto je midi matrix i kao sto vidis dole baner na dnu kad se udje na stranicu koji se bave time!Mislim da je objasnjenje bilo dovoljno jasno ;) |
Midi Fajl možeš stavit samo ako nekome treba da napravi ritam od tog fajla,a kad ga napravi mora ga stavit ovdje na download,ako ne napravi dobije BANanu.
|
...
Nema ni toga!!!Midi fajlovi mogu ici preko msn-a,emaila i tako dalje...
|
ok :-)
vazi drugovi..sve sam shvatio,,vrlo jasno.
hvala bogu znam da sviram.pa mi bas ne trebaju midi fajlovi. zavisi koji stil. ok. |
Citat:
|
Nisamo to ja izmislio, nego je to kolega KREŠO odavno rekao,ja samo ponavljam ono što sam čuo i vidio,a sad dal se neko slaže s tim dal toga ima ili ne,to je na njma.
Ja se slažem sa Krešom,i mislim da bi to bilo najbolje rješenje. |
1.Nisam dosla na forum da se prepucavam vec da se zabavim ukoliko je to moguce.
2.Forum jeste muzicki ali ne zalost kako sam do sada citala vecina clanova voli da se dokazuje u svom poslu,mislim na pametovanje a ne na korisne savete.Svi smo mi svesni koliko znamo i koliko mozemo...Kompleks vise vrednosti je ipak bolest! 3.Sa dosta clanova sam se dopisivala sto na chatu,sto na MSN,sto preko privatnih poruka i mogu da kazem javno da sam jako razocarana jer je Ljudska Glupost zaista ne unistiva. 4.Nadam se da nekog nisam uvredila ili povredila ovim virtualnim putem a ako jesam Izvinjenje Javno. 5.Ne znam samo zasto pojedini clanovi sa ovog foruma imaju potrebu da budu dobri sa svima a iza ledja pricaju razne gluposti i bljuvotine o tim istim osobama? Ocigledno nemaju posla da se zabave svojim zivotom pa guraju nos tamo gde im nije mesto! 6.Mene licno ne dotice nista sto neko napise o meni jer ako mi je bitno misljenje neke od osobe sa ovog foruma tezicu ka tome da razuverim tu istu osobu.U suprotnom mi je **** za takve nebitne ljude. 7.Nikada ne sudim o clanovima kakvi su i sta su dok ih live ne upoznam. Jedno je ovaj virtuelni svet u kome smo svi Ovakvi ili Onakvi a drugo je pogledati neku osobu u oci i reci sve sto mislimo. 8.Postujem svaki sajt na kome sam clan pa tako i ovaj i sada mi je zao sto sam zbog nekih opet ponavljam nebitnih osoba htela da odem sa yu-midija. 9.Pozdravljam meni drage kolege i nadam se da nisam prekrsila neko pravilo ovom porukom jer nikog licno nisam oslovila. |
....
Samo si jos trebala poimenicno da nabrojis mada ko,gde i kako i to je to ;)
|
Nema potrebe prepoznace se osobe same;)
|
...
I to sto kazes :)
|
....
svaka cast pilence...ti odgovor ubode u centar.
kompleksi i samo kompleksi... poz svima a posebno markanu koji je pokrenuo ovu lavinu.. druze,kompleks je jaci od karaktera;) |
Ukratko:
Kada se svaki pojedinac koji dodje na ovaj forum,bude ponasao i postovao ga onako,kao da je dosao nekome u goste dobornamjerno,onda ce biti nesto. Medjutim,dok god svako misli da moze pisati i ponasati se kako god hoce-nista od toga. Ipak,cini mi se,a mozda nisam u pravu-intenzitet svadja i prepucavanja se izgleda smanjio,sto je pozitivno. A kada bi se uslo u dublju analizu sta se sve radilo...........ali bolje ne. |
Da vam ja nesto ukratko objasnim, svako ima pravo na svoje misljenje. Problem je sto se nekom ne svidi sto taj ne misli isto kao i on i krene svadja. Ja imam svoja misljenja u vezi nekih stvari tipa muzike i svega sto ima u zivotu ali ne kazem da sam samo ja u pravu i nigde ne pise da je to ispravno. Ovde fali malo vise morala i kompromisa. A nezgodno je sama cinjenica da retko gde ima da se muzicari ,,vole i postuju". Ovde ima tih slucajeva ali ima i slucajeva da dolaze na forum ljudi kojima to nije princip i samo teraju svoje. Demantujte me ukoliko sam nesto pogresio.
|
Poštovani kolege,
Po meni bi ovaj forum trebao biti mjesto gdje ćemo se mi muzičari, a i ostali koji možda ne sviraju a članovi su foruma, poštivati i barem u tom svijetu ne podmetati kajle jedan drugome, za razliku od stvarnog života gdje svi znamo da ima takvih , nazovi kolega, koji jedva čekaju da okreneš leđa pa da ti zabiju nož. Ja evo kao stari član po godinama, ne toliko po članstvu na ovom forumu, molio bih vas sve skupa da se ne svadimo, da pokušamo pokazat da za nas nema ni granica, ni boje kože, ni nacionalnosti, samo prijateljstvo i dobra volja da pomogne Al nemojmo bar dozvolit da se međusobno svadimo, i da nam pojedinci kvare ono za što se svi trudimo na ovom forumu, a to je pomoć jedni drugimmo jedan drugome. Ima među nama onih koji sviraju nešto slabije od drugih, nekih koji imaju slabiju i jeftiniju opremu, neki koji su tata-mate za klavijature, software, hardware, ali kakve to veze ima! Pokažimo svima da smo oni koji moraju stajat na pozornici i druge ljude dirat u dušu, bilo veselom ili tužnom pjesmom, jel i sami smo ti kojima je nekad teško, i koji smo i sami koji put žalosni, a bogami ako se treba razveselit i naroljati!! Evo baš neki dan slučajno švrljam net-om, i naletim na jedan dobro poznati forum koji se gasi, a upravo radi nekih stvari i pojedinaca koji misle da su bogom dani i najpametniji na svijetu. Znam i sam da je to teško, isprat taj neki balkanski antagonizam iz nas samih, al barem pokušajmo i nemojmo dozvolit da nam sitne svađe i drugačija mišljenja razdiru i potkopaju naša prijateljstva na ovom forumu. Pozdrav svima, Svirko Pozdrav svima, Svirko |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org