![]() |
Genos - skraćivanje
Pozdrav dobri narode. Zanima me postoji li osoba u regiji koja umije skratiti Genos da bude sa 5 oktava, tj sa 61 tipkom?
|
Pozdrav. Teško da ima za Genos. Ja sam zato uzeo Sx900 i uzeo sam dirke od Motifa koje ću ubaciti. Što se tiče zvuka mislim da neću biti puno uskraćen..
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
@dmmacak,Moze li se takva zamjena tastature obaviti?
|
i mene zanima ,ali samo ako pasu konektori i komplet kuciste lako onda izbusit rupicu koju da se pricvrsti ako nije isto ,a vjerovatno nije kao na Motifu ipak je to arranžer
Dodato: Citat:
|
Offtopic malo 😁.
Davne, tamo negdje 2008, 2009 godine od jednog kolege iz susjedstva sam kupio svoju prvu 76-icu i to Triton Studio. Prije toga samo 61 tipku sam svirao i 88. Od te godine, do danas, 61 tipka nikako nije dolazila u obzir i ne dolazi, pogotovo ako samo jednu klavijaturu imam 😁. Imao sam pa700 nakon toga, ali i Montagea koji opet 76, naravno 😁. Danas, sve do jedne su 76 😁. Nekako volim taj komfor. |
Prestao sam ici u fitnes klub( zub vremena)😀
|
Samo nemoj prestat ljubit i pit, jer šta je čovjek onoga trenutka kad prestane da ljubi i pije 😁
|
Ima prilagodba raznih ...
https://youtu.be/G3vclChQwmQ?si=lajeJADbhkLuHSJX https://youtu.be/g4lGNayiNjw?si=fPf8q_FZrvUBWBzs Postavlja se pitanje, zašto kratiti klavijaturu? Možda ne stane u auto ili na stalak? Možda je preteška? |
Proizvođač je mislio na to pa je napravio manje modele...
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
Šalu na stranu, al i ja mislim da bi bilo dobro da su uradili i top model klavijature u 61 verziji. Ti manji modeli koje spominješ okej, ali su "okrljašćeni" i nemaju sve funkcije kao i top modeli. Čisto usporedbe radi Pa5x je urađen 61, 76, a i 88 tipki verziju.
|
Da salu na stranu😀
Npr; Pa 5/61=15, 1 kg Pa 5/76=17,4 kg Pa 5/88= 20,1 kg Tko voli nek‘ izvoli😜 |
Genos2 14,2 kg. 76 keys!
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
Auu, nisam znao da ovdje ima toliko pijanista🥱
|
Citat:
|
Super sto me branis, hvala😀
Ali moja ledja tegle😜 |
korg man uprav to trebali su napravit model 61 tipka Genos ima prostora svejedno desno kod usb ima lufta mogli su al nece boli njih briga za nas, ok nije tezak genos nego glomazan za vući ima situacija gdje nebi stao snjime na nekim festama jer toliko malo mjesta nekad bude za muziku to je katastrofa ,;)
|
Za mlade momke nema frke😀
Jos za svirke kupiti 2x 15“ satelite i 2x 18“ subove( plus dva suba ako je vise od 50 gostiju) i naravno 4x 10“ monitore😜 Uz to Genos i Montage 8 😜 |
Citat:
|
Cudna neka usporedba😜
|
Odlično ste razradili temu 🤣🤣🤣
|
1 Privitaka
Imaš pravo, idemo dalje :D
Kad nakon sviranja Genosa sjednem uz sx, osjećam se ko ovaj lik iz crtića. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org