![]() |
terce na pa 800
Da li moze neko da mi pomogne kako da prebacim terce koje sam imao na triton le u pa 800 ili neko objasnjenje gde i kako u samoj klavijaturi mogu to da uradim.Zahvaljujem se unapred svima
|
PS;
Ili probaj sa Midi kablom;) Snimaj od drugu klaviaturu 5 WAV audio fileovi od 1 á 2 sec. od stationa koj hoces Naprimer A-DUR, i pretisni 2 dugme, kako se cuje terce, stavis na floppy i ubacis ga u pa800, i podesavas da mozes da sviras na njega. |
Batke Basalski,ti si verovatno mislio da sempluje terce...hehehe...to nece ici!!!
|
Cisto nikako.
|
A zasto se terce nemogu semplovati? Nisam ih jos vidio semplovane,ali me interesuje sto nemoze?
|
Kako se ne mogu semplovati terce, kad moj kolega na tr ima semplove u tercama.
|
Moze, ali tada mora da se pravi sample za svaku notu, svaki tonalitet i harmoniju.
Ne drzi vodu... |
Pa da ... dve oktave usemplujes od jedne boje i ode memorija :)
A i sta ce ti terce? Odsviras ih :) |
Uspeo sam napraviti male terce na Pa800 (terce na oscilatorima) i mogu da vam kazem da lepo rade Jedini problem je to sto mi od E-Dura pa nadalje fali oscilatora, a to mi je cudno A inace C-Dur radi kao podmazana Postavicu snimak da cujete kako to radi
|
Citat:
|
Da li moze pa800 od extrema da primi neke terce posto sam cuo da moze pcg?
|
Ne.
|
jedno pitanje
da li ti brate mozda ne pratis gogu sekulic?
|
Na pishanje,hmmmm....Mozda!!!=))
|
upoznao sam tog sto je prati kad peva, imao je taj problem oko terci, a na pisanje sigurno je ne prati, nije bas toliki talenat
|
Aaaaa na Banexa mislis...pa nece on da se bruka...
|
Citat:
Zaboravite terce, ne mozeeeeee, ne mozeeeee. Samplovanjem se mogu dobiti terce kao i na svakom drugom sempleru ama je malo mjesta, samo 64 MB da bi imali vise tonaliteta i vise instrumenata koji sviraju te terce. Pomocu oscilatora moze ici ali i to je siromasno do bola. Bas ako vam trebaju terce, kupi jedan LE, X50 ili neki punoljetni triton i vozi. Citat:
Citat:
|
Lepo je nekad smijati se. Kazu da je zdravo ovako u 4.51 ujutru.
|
Evo se ja smijem u 10' 55'' ujutro i upisa se od smijeha.
|
Pustite ljude da rade...vama dvojici krivo što oni to znaju da rade a vi ne znate...Ajd da se pridružim smejanju...Zadnja vremena mnoge "velike" stvari da pročitam...Pozdrav!
|
Nadam se da cete do 2010 da resite pitanje terci, ja sam ih dobio gotove na pa800, ne zvuce nesto bog zna, ali ipak zvuce
|
Citat:
|
Kakva bre goga sekulic?Sta vam je ljudi?Ja sam samo pitao za terce.
|
Ma ok ako je ne pratis, ja sam mislio da si ti taj na koga ja mislim, upoznao sam tog tipa i zalio se za terce, nebitno.
|
i ja se zalim na terce
|
i ja se zalim na terce........ a tek na gogu....
kade se ovoliko raspravlja o necemu sto nemoze sta bi tek bilo da moze pa oci bi povadili a ako neko ipak pored svega tvrdi da moze i ima uradjeno ajde neka objasni ili posalje ............................. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org