YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Free Pack Genos problemi (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30592)

Tihotyros 23.12.2017 10:42

Free Pack Genos problemi

Dali pack code koji sam dobio kad sam registrirao Genos ima "rok trajanja"? Mozemo cekati da izadje balkan pack?
Da nebi poslje pisalo da je istekao :D

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

casper 23.12.2017 12:21

1 Privitaka
Nema roka trajanja, kad skineš dobro skineš. Balkan & Turkey će biti dostupan u veljači.

Tihotyros 01.02.2018 15:32

Sad sam se namucio sa skidanjem free packa, vec sam mislio odustati. Prvo, Genos sam registrirao prije mjesec dana kad sam ga i kupio i tsj promo code mi je istekao. Onda iako sam registriran kao Yamaha member na Yamahinu stranicu morao sam se opet registrirati na yamaha musicsoft (iako mi to nema smisla zasto sr moramo dvaput registrirati i zasto to nije povezano).. No dobro, tamo u potvrsi registracije dobijem neki novi promo code, ajd taj mi je prihvstilo i nekako jedva skinem taj free pack. Idem ga ubacit u YEM i tu sam opet zapeo. Opet neki user ID i password i sad vise nemam ideju sta tu da upisem. Znaci i na yamaha memeber i na musicsoft se prijavljujem mailom i lozinkom. Ovdje sta god da upisem nece. Napise mi da se nemoze povezati sa yamaha member (internet veza uredno radi tako da nije stvar u tome)..
Sta trebam ovdje upisati da otkljucam taj .cpf?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e167022c0.jpg

casper 01.02.2018 20:33

Postupak skidanja besplatnog Packa je opisan u šest koraka na yamahinom webu.

Da, moraš napraviti registraciju na dva mjesta. Prvo kao član yamahe, a nakon toga u trgovini u kojoj kupuješ sadržaje. Računi nisu povezani, očito postoji razlog za to. Ono što je bitno i nužno za sve daljnje radnje, moraš na oba mjesta unijeti ID klavijature, tj. registrirati instrument.
Ne sjećam se točno što sam upisao pod ID koji tebe muči ali ja sam svoj pack skinuo i instalirao bez problema. Provjeri da li upisuješ pravilni pass (velika slova isključi), mislim da su potrebni log in podaci od yamaha music member.
Mislim da instrument isto mora biti spojen s YEMom. Zar ti nisi rekao da čekaš da izađe BalkanTurkie Pack?

Tihotyros 01.02.2018 21:37

Da. Cekao sam Balkan, ali ja inace sviram vise zabavnu glazbu. Nego mislio sam skinuti Balkan pack jer sam isao s mislju da sve ovo drugo kvalitetno vec imam u Genosu i da mi nista vise ne treba, a ovo nemam (barem ne tako kvalitetno kakvo je Yamahino).. U medjuvremenu sam ucitao u Genos svasta nesto, nabavio sam kvalitetno itd.. i poceo sam razmisljat da mi to sad vise ne treba. A onda uz to postao sam i nestrpljiv :D i danas uzeo reko idem se malo zabavit s ovim i skinem Europu.
Skinuo sam, ali evo opet nemogu ni dalje da se prijavim na ovo zadnje. Evo sta mi napise. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2dcfca449a.jpg

casper 01.02.2018 21:59

1 Privitaka
Čini mi se kao da je cache kompjutera upamtio neki od tvojih prijašnjih logiranja i da zbog toga ne prolazi.
Deintaliraj YEM i onda pokušaj ponovo postupak. Moraš obavezno imati verziju 2.5, bez toga isto neće ići.
Isto tako, moraš registrirati Genosa na oba mjesta. S obzirom da si dobio ključ na stranici member, to si tamo očito i učinio. Isti postupak moraš uraditi i na yamahasoft. (slika)
Predpostavljam da si napravio i update Genosa 1.10.

Tihotyros 01.02.2018 22:10

Sve sam to napravio osim ovoga da registriram Genos na musicsoftu jer neznam kako da to napravim. Trazi mi da odaberem neku datoteku. Ali koju?!?!? Hmmm
Yem je 2.5.0
Genos 1.10https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c63cd49a4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7a1e5d80a4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e495cd715a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d41e346d33.jpg

casper 01.02.2018 22:41

1 Privitaka
Tu je dakle kvaka. ;)

Stavi USB stick u Genosa i odi Expansion Menu i klikni na Export Instrument Info. Tako ćeš prebaciti ID klavijature na USB stick. Izvadi USB iz Genosa, stavi ga u računalo. Logiraj se na YamahaMusicsoft i u profilu pod My Instrument klikni na Ad Instrument. Nakon toga na Browse, pronađi USB stick i datoteku. Klikni na Open. (slika)

Sada je tvoj Genos prepoznat u "trgovini" i za njegv ID će biti dodjeljena šifra na Free Pack koji skidaš. Zbog ovakve zaštite se taj isti Free Pack ne može unijeti u nekog drugog Genosa. Tako stvari funkcioniraju i kod svih Packova koji se kupuju u Yamaha Music soft. I potreban je isti ovaj postupak.

Koju si Europu skinuo. Ja imam Best of Europe i nije me nešto oduševila.

Tihotyros 02.02.2018 00:17

Evo registrirao ga na Musicsoft, ponovo downlodao pack jer sam isao s mislju da onaj prvi download nije povezan sa mojim instrumentom. Deinstalirao YEM, ponovo instalirao YEM. I opet ista poruka, opet nece :/
Da i jos da napisem da se logiram i na member i na musicsoft prije nego pokrenem YEM, reko mozda i to ima veze da budem tamo logiran vec. Znaci lozinka mi je ispravna a pod user ID napisem mail adresu jer se s njom prijavljujem na member. Nije mi jasno stvarno. Jedino ako je user ID nesto drugo ali sta. Pokusao sam tu upisati i serial broj instrumenta i jos stosta ali nije nista od toga.
Skinuo sam isto Best of Europe iako ni meni na onim samples mp3 uzorcima nije bio bas nesto. Dok mi onaj Balkan dobro zvuci. Kako je krenulo kod mene nece zvucat nista nikako :D haha

casper 02.02.2018 00:29

Nešto meni tu nije jasno.
Spominješ prvi download, a to je bilo i prije nego si registrirao Genosa u Yamaha Music soft. Pazi, tada nisi mogao skinuti ništa jer ti shop ne bi to dao bez da platiš. Shop tada nije imao ID tvoje klavijature i nije ju mogao povezati s free kodom koji si dobio pri registraciji na Yamaha Music Member.

Sada si registrirao Genosa, i ponovo skinuo isti Pack?
Koliko je velika ta datoteka koju si skinuo?

Tihotyros 02.02.2018 00:39

Da. Uspio sam ja skinuti pack i prije. A sada sam opet skinuo jer mogu ga skinuti sad koliko hocu puta kad sam ga jednom preuzeo on je na mom racunu. Oko 88 i nesto sitno MB je velika datoteka. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...91a38d6de4.jpg

Dodato:
Da ali sad sam se sjetio. Meni nije htjelo prihvatit taj free code koji sam dobio pri registraciji na member (sto sad ima logike) ako ga nije moglo povezas s instrumentom. Ali kad sam se registrirao na musicsoft u mailu konfirmacijskom koji sam odmah dobio je bio opet neki code. I ja ukucam taj i njega mi prihvati i tako skinem pack. I poslje sad kad idem u taj mail tog coda vise nema izbrisao se.

casper 02.02.2018 01:18

1 Privitaka
Uff, uff ...
Nije se mogao sam od sebe izbrisati kod. Ako je bio u mailu i sada je tamo :D

Dakle, očito se dogodilo da su ti prilikom upisivanja ID kojeg smo sada odradili po mojim uputama dodjelili novi kod koji je vezan uz tvog Genosa.

Pa lijepo napravi slijedeće. Sve packove koje si skinuo do sada (a bilo ih je dva ako se ne varam) obriši ili spremi negdje. Logiraj se ne Yamahamusic soft i od tamo ponovo skini Pack. Dovoljno je kliknuti na ikonu (slika) i pospremi sadržaj na računalo.
Spoji Genosa s YEMom i pozovi ovaj skinuti Best of Europe u njega. Ako to ne (pro)radi (večeras), nastavit ćemo sutra. :D

Tihotyros 02.02.2018 01:32

Nismo se razumjeli. Ja sam neki drugi kod upisao jos popodne taj iz maila i pomocu njega sam skinuo pack. Sad kad sam registrirao Genos nisam vise dobio nikakav kod, ali sam napravio upravo to sto ste napisali. Obrisao sve s racunala i ponovno ga skinuo na racunalo, spojio genos a YEM-om i opet mi ne prihvaca taj ID na kraju.
Sutra cemo. Sad idemo spavati. Hvala na trudu i za ovo za sad i laku noc. Idemo sanjati basplatne packove :D

casper 02.02.2018 02:04

2 Privitaka
Ne znam. KOD se dobiva nakon registracije na Yamaha members i unosa tvog instrumenta u tvoj profil. Crveno označeno na prvoj slici.

Mailom stiže KOD koji nema veze s Packom već s nekakvom školom za učenje piana. Druga slika.

S obzirom da me ovaj pun mjesec pere već dva dana, imam još snage napisati tvoj zdadatak za sutrašnju domaću zadaću. :D Postupak skidanja Free Packa zahtjeva slijedeće radnje.

1. Registracija u Yamaha Music members
  2. Unutar tog profila je potrebno unijeti produkt (klaviajturu) gdje je potreban unos Serial No., par osobnih podataka i gdje je klavijatura kupljena
  3. Instrument sada dobiva Free Pack Code (slika1.)
  4. Registracija u Yamaha Music Soft
  5. Unutar tog profila je potrebno dodati instrument na način kako sam opisao u ovom postu
  6. Sada u shopu možemo birati jedan od ponuđenih Packova, staviti ga u košaricu te za kupovinu iskoristiti kod koji smo dobili u točki 3.
  7. Skinuti Pack unosimo u YEM i kombiniramo zajedno s ostalim sadržajima koje želimo imati u klavijaturi

Tihotyros 02.02.2018 08:38

Jasmo je sve. Znaci ja jesam zeznuo stvar s tim sto nisam registrirao instrument na musicsift prije skidanja packa. Dal sam ga mogao skinuti onda ili nisam, ocigledno jesam jer sam ga skinuo i poslao sam dokaz za to. Koji sam kod upisao to je sad vise nebitno. Pack sam skinuo i tu vise nema nazad. Jer nemogu ga vratiti pa ponovo uzet free pack. To je sad zavrsena prica. Sad njega mogu ponovo skinut koliko hocu puta, sto sam sinoc ponovo i napravio nakon ato sam registrirao instrument u musicsoft i cak sam i Yem ponovo instalirao.
Znaci pack je akinut. Tu vise povratka nema da ga skinem ovako ili onako. Mogu samo nesto drugo upisati u onaj user ID, a ne mail kojeg stalno upisujem. Nezz. Ili mi je pack "pokvaren" s obzirim da sam ga skinuo bez reg instrumenta.
Preostaje mi ili da kontaktiram servisnu sluzbu za korisnike ili sto ce bit vjerojatnije da odustanem i ne napravim nista. Zivio sam i dosad bez freepacka.
Casper, jos jednom svakako hvala za trud!!

casper 02.02.2018 09:21

Upravo je tako kako kažeš. Ako ništa drugo, barem smo pomogli nekome tko pročita ovu temu da ne ponovi istu stvar.

Međutim, ja bih na tvom mjestu pisao Yamahi. Očito se radi o pogrešci u njihovom sustavu (Yamaha MusicSoft shopu). Pošalji im datoteku s ID Genosa i reci da skinuti pack ne prolazi provjeru (required authentication). Sve ti oni mogu vidjeti u sekundi i poslati, ili novi KOD ili link za skidanje novog Packa.

Rekoh, taj Best of Europe nije nešto posebno ali uvijek možeš iskoristiti neke njegove dijelove. Na tebi je, ja ti samo dajem malu motivaciju za akciju. ;)

Tihotyros 02.02.2018 09:41

Imam ja volje za akciju samo moram nac nekoga tko zna dovoljno dobro engleski da lijepo slozimo to njima. Mozda i nije nesto, ali je basplatno pa zasto ne iskoristiti.
Probat cu jos danas skinut onaj free midi song, njega jos nisam skinuo, mozda to nesto promjeni da me sustav prepozna iako sumnjam.
Javim ako uspijem sta napravit.

casper 02.02.2018 10:06

Pošalji ovo i priloži ID Genosa i onaj printscreen gdje ne prolazi login.

Citat:

I bought Genos a month ago. I made a registration with Yamaha Europa Member and Yamaha MusicSoft.
I can login as a user and I downloaded Best of Europe Free Pack.
However, when I want to install Pack in YEM, I can not sign in with my account.
I use YEM V2.5.0 and I have installed 1.10 update in Genos.
Can you help me install the Free Pack in my instrument?
Best regards, Tihomir

Tihotyros 02.02.2018 10:43

Hvala! Budem kad dodjem kuci, sad sam u autu. A kad dodjem u ZG vas vodim na cevape :)

casper 02.02.2018 10:45

Dobro, ja plaćam pivo. :D

Tihotyros 05.02.2018 20:44

Da javim kako se odvija dalje situacija. Znaci poslao sam im ono sto ste mi napisali. Evo sta sam dobio kao odgovor. Jedino lijepo je sto mi je odgovorila zenska :D haha
Sad bi opet trebao pisati ispocetka. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c00f7cbf0.jpg

Dodato:
Nastavak: Dalje sam poslao mail na YMME, i dobio ovakava odgovor. Naravno poslikao sam sve i poslao.

Dear*Tihomir,

*

thank you very much for your email which was forwarded to me by my colleague.

*

Seeing your screenshots, basically everything looks fine:

So you got the pack and try to import it into Yamaha Expansion Manager.

There for, the Yamaha Expansion Manager is asking for authorization.

*

I can see on your screenshot that you set up WiFi connection to Genos.

Can you please check if Genos is set to “Access Point mode” or “Infastructure Mode”?

Of course to log in to you account, Genos must be part of your home network environment which is connected to the internet.

Please make sure that you have a successful internet connection.

*

In addition, please check your password as well:

The registration on Yamaha Music Member Europe (YMME) where you get the promotion code is independent from you registration on YamahaMusicSoft.

So in case of you used another password, please double check if you use email and password which you registered on YamahaMusicSoft.

*

Please check if the problem can be solved this way.

*

Best regards,

Dodato:
Znaci po njima je sve u redu iako kod mene ne radi. Sad me jos zanima, ja spojim YEM kablom iako kad kliknem na ikonu Genosa tamo u YEM-u on se valjda poveze wifijem. Zato mi oni pisu da vide po screenshoot-u da je spojen wifijem.
I da spojen mi je na kucnu wifi mrezu i password ukucavam isti kojim se prijavljujem na YMME, tako da nije ispravan nebi se mogao prijaviti ni tamo.

Izgleda da cu morati odustati, ali eto barem smo pokusali.

casper 08.02.2018 22:22

A zašto odustati? Vidiš da imaš tehničku podršku sa svih strana. :D

1. skini ponovo free pack s yamaha music soft i ukloni sve one koje si skinuo od prije
2. pokreni YEM i ukloni iz njega free pack kojeg imaš (My Pack > Delete)
3. zatvori YEM
3. ugasi wi-fi na Genosu
4. spoji Genosa s računalom putem USB kabla
5. pokreni YEM i osiguraj da je spojen s Genosom (ako je potrebno ponovi proceduru s ID)
6. dodaj u YEM free Pack koji si skinuo u prvom koraku
7. budi siguran da imaš internet vezu na računalu

Kada te negdje u ovom postupku traži da uneseš USER NAME i šifre, upiši one od YamahaMusic soft.

Ako ovo ne prođe, može se probati "okolnim putem" jer je moguće da problem leži u onome što sam predpostavio na samom početku ove sage od free packa.

Citat:

Originalno postovano od casper (Post 300059)
Čini mi se kao da je cache kompjutera upamtio neki od tvojih prijašnjih logiranja i da zbog toga ne prolazi.
......

Ako imaš neki laptop ili drugo kućno računalo osim ovoga na kojem si ponovio postupak više puta, pokušaj s njim odraditi isti posao koji je potreban za unosa packa u Genosa.

Tihotyros 08.02.2018 23:37

Ne vrijedi Casper, sve sam pokusao, spajati, odspajati, iskljucivati wifi, pa ukljucivati. Wifi mi je u infrastructure modu (u tom jedino i moze bit inace mi nebi mogao bit ni spojen na kucni wifi).. i svejedno neide..
Brisao sam povijest pretrazivanja itd.., ali nemam drugo racunalo na raspolaganju da pokusam, iako ja sumnjam da bi i tako uspio..
Znaci nema sta, kako su mi napisali i ovi iz Yamahe, sve izgleda uredu, sve radim kako treba, ali nece..
Ja mislim da mi pack nevalja jer sam ga skinuo bez registracije instrumenta i to mi je jedino sto mogu racionalno objasniti :/

casper 09.02.2018 00:26

Ajdmo opet iz početka. :D
Šalim se, samo malo razmišljam "na glas" i tražim razumno rješenje.

Da bi skinuo Pack moraš
1. ga platiti ( a to nisi učino )
ili
2. imati free cod ( njega nisi mogao dobiti bez registracije klavijature)

Dakle, s obzirom je Pack skinut, morao je biti zadovoljen barem jedan od ova dva uvijeta. Vjerujem da nisi toliko rastošan da si ispeglao karticu, a da toga nisi bio svjestan. :D
Ostaje nam broj 2., free cod.
Ti si siguran da upisuješ pravilan USER i PASS prilikom unosa packa u YEM, ali on ipak ne prolazi validaciju.

Kada se zbroji 2+2, pročita navedeno i malo razmisli, jedino se može zaključiti da je netko već skinuo "tvoj" pack. To je mogao učiniti onaj tko je imao serijski broj instrumenta i ID tvog Genosa. Na njegovu žalost, a tebi za utjehu, s tim materijalom niti on ne može baš ništa napraviti. Osim u slučaju ako mu ne posudiš svog Genosa da malo svira i razne Packove testira. ;)

Tihotyros 09.02.2018 01:07

Vidjeli stw prije da sam vec imao skinut pack, poslao sam i screenshoot, a instrument sam registrirao poslje tek kad ste mi rekli da trebam ubacit file instrument info.. dakle kako god ja sam free pack skinuo prije registracije instrumenta (govorimo o MusicSoftu), ne o YMME, tamo sam ga registrirao prije da bi dobio kod. Uz to znam da je to tesko povjerovat ja sam pack skinuo upisivajuci neki drugi kod. Sad da me ubijete neznam koji, ali vjerujete mi, nije mi htjelo prihvatit onaj kod koji sam dobio pri registraciji na YMME i ja sam upisao neki drugi i taj mi je prihvatilo. Znam da zvuci nevjerojatno, ali tako je i tu ja sumnjam da je greska.
I da stalno imam i ja tu misao da upisujek krivi user ID. Ja i za YMME i za MisicSoft koristim istu loziku i password, s tim da mi je lozinka mail adresa. Ali stalno mi je na pameti da mozda taj user ID nije mail. A s tim se prijavljujem na MusicSoft.
Voljan sam ako mozete s tim nesto da vidite da vam posaljem na privat svoj mail i lozinku, udjite u moje te racune pa proucite?

casper 09.02.2018 02:00

2 Privitaka
Situacija je slijedeća.

Logirao sam se kao Tiho na YMS (YamahaMusic Soft). Skinuo od tamo Pack Besto of Europe. Unesao ga u YEM i prilikom unosa me tražio log in na YMS. Unesao sam tvoj mail i šifru i to je prošlo bez problema samo me je na kraju zatraženo da restartam YEM (slika 1) kako bi zamijenio šifru s novom (jer sustav pamti moju, od login casper). Nakon restarta se Pack upisao u YEM bez problema.
Kada sam kliknuo na mog Genosa, opet me zatražio da se logiram i to je prošlo OK. Logirao sam se naravano, opet s tvojom šifrom.
Međutim, kada sam kliknuo da napravim ppi za instalaciju, izbacio je grešku (slika2) jer YEM ne prepoznaje "Pravog" Genosa, nego mog.

Kada bi mi posalo ID svog Genosa, mogao bih odraditi sve do kraja i tebi poslati PPI od ovog Best of Europe Packa da ga probaš.

Zašto tebi ne prolazi logiranje? Pojima nemam :confused:

###############

Hej ljudi, jel vi čitate ovo? Jel vam što jasno? Znam da nije, al nije niti bitno. Mi se ludo zabavljamo. =))

Alen P 09.02.2018 09:27

Citamo, jasno nam je i drago nam je sto se ludo zabvljate. 😂

Tihotyros 09.02.2018 09:57

Neznam ni ja zasto se nemogu logirat kad izgleda kao da je sve okay :/
Ovdje vi sad u YEM- u imate 2 Genosa, vas i moj? Jel? Primjetim jednu razliku, a ta je da kod mene u YEM-u pise samo Genos, a kod vas ima ovaj broj ispod svakoga. Sad dal je to zato sto ih ima 2 ili je kod mene mozda greska u tome?
Poslat cu vam ID, ali sta smatrate pod ID Genosa? Mislim sve ovo vidite, serijski broj i ostale podatke kad se prijavite na moj YMME racun.

casper 09.02.2018 12:54

1 Privitaka
Mislim da smo vrlo blizu riješenja ove "zagonetke".

Da, imam dva Genosa ali ovaj drugi nije tvoj. Imam dva komada da na ovom gornjem mogu svirati gornje terce, a na donjem donje terce. he hehe

Pogledaj video i odradi pravilno postupak. Razlika je jedino što se Instrument Info kod Genosa nalazi u meniju Expansion pack. Tada će u YEMu tvom Genosu biti dodan ovaj broj kojeg sad nemaš.

https://www.youtube.com/watch?v=rzwFnzxT_hQ

Tihotyros 09.02.2018 14:40

Odradio sam to, no meni i dalje pise samo Genos. I ponovo pokusao ucitati pack i nista, nemogi se logirat :/

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b92c0c2fd9.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9b598bdb7b.jpg

casper 09.02.2018 15:19

1 Privitaka
Sad mi lagano nedostaje ideja. Ako želiš, pošalji meni Instrument info pa ti mogu spakirati PPI na svom Yemu.

Testirao sam, ovaj broj ispod se javlja samo kada u YEMu imaš dvije klavijature istog modela. Kao što se vidi na mojoj slici, za PSR S770 nema tog broja jer je jedini koji je pridružen. Dok je kod PSR S970 nakon drugog instrumenta odmah dodijeljen taj broj.

Tihotyros 09.02.2018 15:52

Moze. Poslati cu vam evo na mail pa pokusajte, samo neznam dal cete mi moci poslati, mislim ako i uspijete da ce bit prevelika datoteka za slanje mailom, cak i kad se zipa. I ako uspijete posaljite mi i .cpf (takav otkljucan) i .ppi
Jos da probamo i to pa ako ne uspije onda definitivno odustajemo.

Dodato:
Rezultat je krajnji:
Yamaha - Casper
0 1

:D
Cpf opet nisam mogao ucitati, i dalje nije htio prihvatit ID, a .cpi sam ucitao bez problema.
E sad opet imam jos jedan problem (ko bi reko) :D
Kako sad da zadrzim svoj pack koji imam u YEM-u i ovaj koji sam ucitao .cpi? Posto mi jel jedan brise drugi. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3912277352.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...947004aa53.jpg

casper 09.02.2018 19:16

Na žalost, nikako.
Ovaj cpi koji sam kreirao je samo instalacijski fajl.

Moraš riješiti logiranje koje je sporno i onda ćeš moći kombinirati svoj Pack s ovim kojeg si dobio Free. Predložio sam da pokušaš s drugim računalom jer ovo tvoje očito negdje "pamti" stari login. Kod mene je to prošlo jednostavno, s restartom YEMa. Zašto tebi šteka? Možda zna bill gates :D

Barem smo izolirali problem, pa znaš kako dalje. Instalacija cijelog OS samo zbog ovog problema nema nekog smisla. Ovisi koliko ćeš eksperimentirati s YEMom i koliko trebaš raditi na tvom Pack-u. Kada ga jednom složiš onda je spajanje ovoga Free i tvoga složenog pol minute posla. Odeš do susjeda(e), popijete kavicu i klikneš par puta na njegovom računalu. :D

mikimiki 09.02.2018 19:18

Najbolje stavi laptop na genos pospi benzinom i zapali. 😀😀😀😀lol
Onda nema potrebe ni za yem😀😀😀

Tihotyros 09.02.2018 19:24

Yap. Razumio! :)
Da, nema sad sta vise drugo biti nego problem neko s racunalom. Zato sam i htio da mi posaljete i cpf jer onda bi lako oznacio sve i ucitao sve, jer sam znao da ovaj .cpi brise sve.

Pokusat cu na necijem racunalu, ovo kuci moji koriste i za posao i na njemu ima svasta pa se bojim i brisati da ne obrisem neke cookise, pa na kraju nece da se spoji na Finin server i sl... vec sam tako jednom nesto zbrzio :)

Uglavnom, hvala puno na ulozenom trudu i svemu jos jedanput!

Dodato:
Citat:

Originalno postovano od mikimiki (Post 300242)
Najbolje stavi laptop na genos pospi benzinom i zapali. [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]lol
Onda nema potrebe ni za yem[emoji3][emoji3][emoji3]

Prihvatit cu ovo kao salu, a ne kao zlonamjeran komantar. Sto se tice ostaloga, mogu samo reci to da Genos obozavam i veselim mu se i ne treba mu free pack da bi mu se veselio. Zapravo ne treba ni meni previse taj free pack, kao sto sam vec napisao Genos vec tvornicki ima skoro sve sto meni treba i ja to koristim.
Mozda jesmo pretjerali sa ovom sagom i ja bi vec i odustao, ali Casper je bio voljan i spreman pomoci i hvala mu na tome evo jos jedanput.

casper 09.02.2018 20:05

Siguran sam da komentar nije bio zločest. ;) Ta tehnika ponekad zna naljutiti čovjeka ali ne treba od toga raditi tragediju. Bolje da te izda tehnika nego dobar prijatelj. :p

Malo jesam isforsirao Tihu da ide "do kraja" ali i mene osobno je zanimao u čemu je problem. Pored toga, ova će tema kao i mnoge druge na ovom forumu biti poučne za korisnike Yamahe. Možda još netko naleti na isti problem.

Tihotyros 09.02.2018 20:17

Citat:

Originalno postovano od casper (Post 300245)
Siguran sam da komentar nije bio zločest. ;) Ta tehnika ponekad zna naljutiti čovjeka ali ne treba od toga raditi tragediju. Bolje da te izda tehnika nego dobar prijatelj. [emoji14]

Malo jesam isforsirao Tihu da ide "do kraja" ali i mene osobno je zanimao u čemu je problem. Pored toga, ova će tema kao i mnoge druge na ovom forumu biti poučne za korisnike Yamahe. Možda još netko naleti na isti problem.

Tako je. Mene ipak nije toliko bas naljutilo :D, iako sam ja tip koji slobodno vrijeme vise volim utrositi na sviranje, vjezbanje, nego na ove softverske stvari.
Neznam dali ce ikome jos koristiti, ali znam da sam nesto i ja sad naucio.

zuks76 10.02.2018 14:29

A da probas napraviti novi korisnicki nalog na svom racunaru. Ako je nesto zapamtio velika vjerovatnoca je da je to u "home" folderu tog naloga koji koristis.

Tihotyros 10.02.2018 18:40

Citat:

Originalno postovano od zuks76 (Post 300253)
A da probas napraviti novi korisnicki nalog na svom racunaru. Ako je nesto zapamtio velika vjerovatnoca je da je to u "home" folderu tog naloga koji koristis.

Budem pokusao i to iako vise ne vjerujem da ce ikako upalit.

Tihotyros 22.02.2018 18:55

Da javim, danas YEM 2.5.1. Genos 1.20 i proradilo. Bez problema sam otkljucao pack i ucitao. S istog racunala na kojem prije nije htijelo.

Trenutno vrijeme na Forumu 11:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org