YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko je gde za Novu 2008 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2982)

mykeli 01.12.2007 10:15

Ko je gde za Novu 2008

Eto,ja cu izgleda po svemu sudeci da bacam petarde :(ako ne spustim cenu!!!:-O

MT775 01.12.2007 10:24

kupi i meni koju pa cemo zajedno

i kod mene je ista stvar nekada se za NG dobro zaradjivalo a sada gazde nude parae za duvanje balona ane za svirku jadno majke mi pitao sam jednog jeli to on nudi cifru da sutra dodjem pocistiti kafic ili da sviram celu noc....ha ha ha pozdrav

DinO74 01.12.2007 10:55

Prvi put u životu od kako aktivno sviram (zadnjih 18 godina) da cu sjediti sa svojom rajom. Kod mene nije cijena u pitanju nego jednostavno hoću da i ja jednom slavim Novu godinu :) Jedan je zivot i nije sve u parama....pozzz

muharika 01.12.2007 11:20

Citat:

Originalno postovano od DinO74 (Post 21473)
Prvi put u životu od kako aktivno sviram (zadnjih 18 godina) da cu sjediti sa svojom rajom. Kod mene nije cijena u pitanju nego jednostavno hoću da i ja jednom slavim Novu godinu :) Jedan je zivot i nije sve u parama....pozzz

...a i bez para je sve nista

klavijaturista 01.12.2007 11:21

Ja ode uživati sa svojom djevojkom nema bollje hehehe!!!
j..bes svirku...:p

kljucko 01.12.2007 11:37

Radi se radi se ako bog da;)...U mome kraju imaš dvije sezone od po dvadesetak dana u kojima mozes da uzmes lovu....bio bih glup kad bih to propustio.;)...Inace ovo mi je trinaesta Nova godina koju uzastopno radim,tako da sumnjam da bih se vise i znao zabavljati.<:-P

mykeli 01.12.2007 11:52

Od '89 ne sedim kuci,ma necu da im spustim cenu pa neka su kraljevi ko ih j..be...a i ovde kod nas i nije neka velika cena,tako da cu da uzivam sa decom i u zeni,hahaha...!!!

DjoleBn 01.12.2007 12:02

Ja radno, sad dolazi ova sezona oko nove godine i treba je iskoristiti, ja ne sviram dugo aranzer, ovo mi je tek treca nova godina, tako da sam ispogadjao sve do marta. Veliki poz za sve kolege.

vingula 01.12.2007 12:41

Eto još malo i nova godina je,sviram na jednom finom mjestu,al iskreno baš mi se i neda,al opet mi je s jedne strane dobro pošto će tamo bit dosta moje ekipe pa će bit dobra zaj....cia.

Pozdrav svima.

Jugo 01.12.2007 16:25

Citat:

Originalno postovano od pa1xpro (Post 21471)
Eto,ja cu izgleda po svemu sudeci da bacam petarde :(ako ne spustim cenu!!!:-O

A ja mislio da sam jedini=)):(

No.1 01.12.2007 16:36

Ja radim za NG u mjesto gde sviramo svaki utorak evo vise nekoliko godina.Imam dobra cifra hvala bogu.Ali mogu reci da isto i ovde sve je otislo u kurac mnogi se zale.Ali to je.. ljudi nemaju para..kome je do muzike?..nekom se place..

Gorance 01.12.2007 17:00

Ja sam odlucio da ne radim,to sam uradio i 2001. godine i lepo sam se proveo.Ovde u Bg su cene dosta niske , nekolicina je dobro pogodila a ostali prave konpromise.Ranijih godina sam bio vezan za lokale u kojima sam radio pa sam im cinio cenu ali sad nigde neradim stalno pa me bas briga.Pozdrav svima!!!

kreso 04.12.2007 08:56

Ja jučer potvrdio i dogovorio nastup u lokalnom diskoklubu. 1500 € ili 500 € po glavi. Sviramo samo tri od petorke iz benda. Druga polovica benda si je također našla gažu par kilometara dalje. Gazda doslovce popizdio, hebo mater da kako čemo mu puštat matrice i sl. dok ga nisam uvjerio da ide uz aranžer gitara i harmonika. E onda se malo smirio. Al da neka spustimo cijenu. Reko sam ili ovako ili nikako. Boli te qrac jel nas svira tri, pet il 25, ti češ bit namiren ;).
A možda ću imati i na par pjesama pjevačicu. Ima jedna mala (19 god) iz susjedstva. Mala ima strašne glasovne mogučnosti, pa bi kao za kojih 100 € otpjevala jedno 15-20 pjesama tokom noći. E sad moram samo s njom da isprobam par ženskih pjesama, odredim durove/molove i mogo bi biti lom. A i mala se želi probit, pa preko nas vidi priliku da je zapazi kakav dobar menager pošto će ih tamo biti najmanje 2-3 na dočeku, jer će u sklopu dočeka Nove biti i prezentacija CD-a jedne naše lokalne zvijezde. Sve u svemu sprdačina. Tokom čitave noči ako ču efikasno svirati oko 3i po sata. Ostalo će biti "zvijezda", pa malo DJ, pa malo pratim malecku, pa onda mi ... i tako u krug. Zaradit ću pare, a još ću se dobro zajebavat.

mykeli 04.12.2007 09:10

Uh Kreso,super ti cena!!!
Mi evo ne mozemo da se dogovorimo oko cene,2000e za pet clana+pevacica za jedno vece,po svemu sudeci i mi cemo da se delimo...

kuki 06.12.2007 01:02

Ja sviram u jednom selu u okolini Vrsca-Janosik!
Sviramo troje 100 evrica po glavi.I to je nesto!

Pozdrav!

Pilence81 29.03.2008 10:49

Kao i prethodne 3 NG sam radila sa MilancheShow http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/h020.gif

Trenutno vrijeme na Forumu 02:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org